1. Magasin de musique

Informations provenant de diverses sources externes

Niconico (ニコニコ, Nikoniko, lit. "Smile"; formerly Nico Nico Douga; abbreviated Nico-dō) is a Japanese video sharing service on the web.

4,0

Bien

Ik lees veel reacties van een betaalde…

Ik lees veel reacties van een betaalde groep boze en onwijs ondankbare mensen. De reviews kunnen nooit kloppen. De winkel is niet eens geopend. De ene Sergiy is blijkbaar geen geschiedenis geleerd, en de andere groep zogenaamde vrienden na aappen elkaar.

• Tweehoofdig adelaar:
De twee hoofden symboliseren het rijk dat zowel naar het westen als naar het oosten kijkt. Dit motief komt oorspronkelijk uit het Byzantijnse rijk!
Deze symbol is niet verboden in de wereld. Maar blijkbaar deze groep mensen kent alleen een symbool van UWV .
Voor degene die geen Nederlands kan is een mooie opdracht om dat uit te zoeken en voor degene die nog geen inburgeringscursus heeft gehad: Indirecte oproep tot geweld en bedreiging is strafbaar in Nederland!

Собака лает, а караван идёт

16 juillet 2025

Okay

Yes, like every Japanese website, the premium membership started in 1st in every month. I already get used to it. Otherwise I don't have problem watching videos without ads.

Most of they services are Japan only.

They tried English market earlier without much success. They anime toplist are more useful for me than MAL.

31 mai 2024

Bad service, high price, customer unfriendly

I paid for premium on 25th and paid the full 790 yen only to be charged again on the first.
Either next payment should be on the same date next month or I pay a reduced price.
There was no mention anywhere on the site about how this subscription exactly works.

If you don't know this you can end up paying a whole months worth for a single day of using the service.

Additionally many premium features, as basic as watching in full hd, that you have paid for, are not even available on mobile unless you use the app which supports no language besides japanese.

Worst service I have discovered yet.

25 avril 2024

WARNING! BUYER BEWARE!!

WARNING! BUYER BEWARE! This company is shady and has NO intention of delivering anything you buy from them. This is a fraudulent site. WARNING! BUYER BEWARE!

26 mars 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit