3,7

Moyen

Højt fagligt niveau

højt fagligt niveau samt en velvilje for at samarbejde med entreprenørerne og få leveret projekterne til tiden

14 mars 2025

Niras Hold jer langt væk

Niras bliver brugt af forsikringsselskaber som velvillige mulddur til at skrive rapporter efter en drejebog for at sikre en bestemt vinkel. Meget af det de skriver er direkte løgne orkestret af dem der betaler mest. I Danmark tror vi eller slår os op på at være et tillidssamfund derfor virker selskaber som Niras troværdige. Det er de bare ikke og det kommer til at koste dig dyrt. Mit råd er, hold dig langt væk fra Niras både omkring private sager men også mere professionelle. Du vil opdage at køber du en ydelse af Niras arbejder de pludselig under sagen for din modpart og alle kan vel regne ud hvordan det går.
Indlad jer aldrig omkring noget samarbejde med Niras hvor andre myndigheder, andre virksomheder osv. er en del, du aner ikke hvor dine data ender eller hvad de bliver brugt til. Brug altid advokater mod Niras ved sådanne opgaver.
I mit eget tilfælde var Niras hyret af TopDanmark til at få entreprenøren i vores nybyggede hus til at sikre ordentlig radon tætning. Efter ganske kort tid opdagede jeg til min overraskelse at nu Arbejdede Niras for både entreprenøren og TopDanmark og TopDanmark arbejdende samtidig nu sammen med entreprenøren. Det blev til at jeg som forbruger nu stod med 3 modparter Entreprenøren, TopDanmark samt Niras.

Endnu engang, hold jer langt væk fra Niras deres moral er ikke eksisterende de tænker kun på det næste job. Fagligheden giver sig selv når man er nødt til at lyve.
Det er sjældent eller måske ikke at rådgivere som slår sig selv op som seriøse og upartiske, det passer kun til der ligger en 100 kr seddel foran dem fra en anden, der røg den moral og faglighed. Uanset er det løgnene der er det værste, at Niras ingen faglighed har er en anden sag, som kan håndteres, løgnen er det værste.

8 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit