Contact met name via mail is heel goed en je krijgt snel antwoord bij evt vragen of onduidelijkheden. Einde vd maand word alles op je rekening gestort ( melding via app ) Vind de vooraankondiging va... Voir plus

L'entreprise a répondu
Goed: Veel investeringsmogelijkheden met goed rendement. Eenvoudig om te investeren. Goed inzicht in de propositie. Persoonlijk contact. Nieuwe App Ter verbetering: Informatie over achtergronden v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Net begonenn als investeerder. Informatievoorziening is goed en de opbouw van het dashboard zit goed in elkaar. Tip: het is niet heel duidelijk hoe je de eerste inverstering kan plaatsen. Een ui... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben nu een jaar of 4-5 actief op dit investeringsplatform. Het is vooral een platform voor de wat grotere investeringsprojecten. In het verleden waren er bijna dagelijks nieuwe projecten... Voir plus
L'entreprise a répondu
Via NLInvesteert kun je investeren in Nederlandse MKB ondernemingen. Op ons platform vind je ondernemers die op zoek zijn naar financiering. Naast het geld van private investeerders wordt er ook kapitaal van regionale overheden, investeringsfondsen, ontwikkelingsmaatschappijen en banken bij elkaar gebracht. Onze cofinanciering wordt dus breed gedragen. Voor zowel ondernemers als investeerders creëren wij een win-win situatie. Een ondernemer krijgt de kans om met jouw investering zijn onderneming te laten groeien en als investeerder realiseer je een goed rendement.
Écrit par l'entreprise

Stationsweg 183 B, 3771 VG, Barneveld, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Als investeerder maak ik sinds een jaar gebruik van NLInvesteert. Het is een mooi en betrouwbaar platform. Duidelijke voorwaarden en een prima dashboard waar je alles in kunt terug vinden.

Goede informatieverstrekking
Betrouwbaar en professioneel
Unieke investeringskansen

Réponse de NLInvesteert
Het systeem zit goed in elkaar en geeft vertrouwen dat ik rendement haal uit mijn investering. Daarnaast ook mooi om goede initiatieven te kunnen helpen met een financiële injectie.

Réponse de NLInvesteert
Goede informatie over de risico inschatting bij investering opties.
Update info over de status van de uitstaande verplichtingen van lenende bedrijven.
Goede info over financiële status van de uitstaande leningen

Réponse de NLInvesteert
Goede bereikbaarheid en advies, mijn persoonlijke contact Sjoerd Scholte geeft goede feed back en open communicatie
App is duidelijk en proposities ook
Heb al meerdere relaties ook aangesloten

Réponse de NLInvesteert
Gebruiksgemak en informatieverstrekking is goed

Réponse de NLInvesteert
Ben pas sinds 1/2 jaar actief maar tot nu toe positief , je wordt goed op de hoogte gehouden, nu de 1e updates binnen over de investeringen

Réponse de NLInvesteert
Fijn Platform, duidelijke en uitgebreide informatie, fijne backoffice en uiteraard betrouwbare betalingen.

Réponse de NLInvesteert
als investeerder wordt je correct geinformeerd over de voortgang. Mooie proposities met goede informatiememoranda.

Réponse de NLInvesteert
Op zich zit alles goed in elkaar. Het inschrijven op financieringen is eenvoudig. Mijn advies is wel dat je goed moet spreiden: van de 7 investeringen, doen 2 het minder goed. Meer dan 9% rente? Misschien te mooi om waar te zijn. Dus zoals overal: voorzichtig

Réponse de NLInvesteert
Nu een paar projecten meegedaan. De informatievoorziening is prima en de betalingen voor zover optijd.

Réponse de NLInvesteert
Makkelijk, goede communicatie. Deze wijze van investeren is eenvoudig en betrouwbaar.

Réponse de NLInvesteert
Over het algemeen erg tevreden.
Betrouwbaar en leveren consistent goed werk.
Fabian

Réponse de NLInvesteert
Professioneel en betrouwbaar, er gebeurt wat is afgesproken en regelmatig wat je geïnformeerd over de lopende investeringen.

Réponse de NLInvesteert
Duidelijke manier van communiceren. De voorinschrijving is zeer handig. De met enige regelmaat terugkoppeling van een project wordt zeer gewaardeerd. Tot nu toe alleen maar positieve investeringen gedaan.

Réponse de NLInvesteert
Geen hijgerig gedoe. Een informatieve presentatie van de mogelijke investeringen. De website is duidelijk en steeds verbeterd. De app die sinds enige tijd draait, maakt het voor mij super overzichtelijk. En ook leuk: de investeringen renderen!

Réponse de NLInvesteert
Mooie projecten, maar de communicatie over het starten/verloop of beeindiging van projecten valt soms erg tegen. Bij te late betalingen wordt er te laat en te weinig geinformeerd.

Réponse de NLInvesteert
Duidelijke communicatie en reële voorstelling van zaken. Belooft geen gouden bergen maar helder beschreven projecten/kansen waar

Réponse de NLInvesteert
Ik heb diverse investeringen lopen bij NL investeert.
Tot nu zijn er twee faillissementen te melden waarvan 1 mogelijk te voorkomen was. Ben verder heel tevreden over informatie en opbrengsten.