Jeg har vært borte i fra dere en stund, og prøver nå en periode til . Sist gang var det litt få oppgaver for min alder til prisen som jeg betalte. Nå som jeg legger inn en mulighet for en liten rolle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absolutt en side du vil være på hvis det gror en skuespiller spire i deg. Litt dyrere enn andre sider men servicen er helt upåklagelig og folka der virker til å virkelig bry seg, de hjelper deg med al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
Écrit par l'entreprise

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Positiv og hjelpsom kunde konsulent.
Lyttet til spørsmålene mine og ga meg bra feedback.

Réponse de StagePool Norge
Oppdatert på nye jobber, Husk å slette gamle jobber som ikke lneger kan søkes på.

Réponse de StagePool Norge
Trodde møtet var face 2 face og ikke sammen med mange andre.
Alt personen snakket om hadde jeg allerede satt opp og fikk ikke svar på mine spørsmål.

Réponse de StagePool Norge
Han var väldigt duktig med att gå igenom alt noga, och svarade bra på alla frågor.
Jag ser framemot att börja söka på jobbar!

Réponse de StagePool Norge
Webinaret var ryddig og fint. Det ble snakket tydelig og ikke for fort. Det ble også vist hva man skal/kan gjøre underveis. Spørsmål ble også svart på en god måte.

Réponse de StagePool Norge
Klare og konstruktive forslag til å etablere medlemskap

Réponse de StagePool Norge
Raske tilbakemeldinger på både sendte søknader, og aktuelle potensielle jobber.

Réponse de StagePool Norge
Dere lyver til meg når dere sier at jeg kvalifiserer til pro-medlem når jeg skal melde meg inn. Senere sier en annen kundebehandler at jeg ikke kvalifiserer til det.

Réponse de StagePool Norge
Prøver å laste opp flere bilder og appen bare «henger». På oppdrag jeg har søkt får vi ikke svar

Réponse de StagePool Norge
Enkelt hyggelig for å få jobber må man ha premium abonnement, de fleste jobbene er på østlandet en fordel at man bor der. Cv kurs ganske kjekt blir opplært å lage en CV på StagePool Norge. Enkleste er å vær statist og jobbe seg videre oppover som skuespiller eller sanger eller fotograf, kamera, lyd alt mulig.

Réponse de StagePool Norge
La deg ikke lure om du registrerer deg på vegne av ungdommen din! Det såkalte «freemium»-medlemskapet kan virke fristende, men etter å ha klikket på en mulighet kan man plutselig opprette premium-medlemskap uten å være klar over det. Det er nærmest umulig å komme ut igjen, og da er du bundet for minst et halvt år. Vårt ønske om å bli slettet helt ble ikke etterkommet, vi skulle visstnok tilbake til det fantastiske gratismedlemskapet. Totalt useriøst selskap som har kostet oss altfor mye. Denne omsorgen folk skriver om er nok bare for dem som gladelig betaler sin premium-avgift kontinuerlig…

Réponse de StagePool Norge
Flotte flinke folk som hjelper oss igang på en god måte.

Réponse de StagePool Norge
Kundeservice er alltid hjelpsomme om det er noe teknisk som ikke fungerer. Jeg tenker da spesielt at det er vanskelig å sende med bilde eller video fra eget billedbibliotek på jobbsøknader. Man får legge ved det som allerede er inne på ens profil, men det er svært vanskelig å legge ved videosnutter for en spesiell jobb man søker på