Jeg har vært borte i fra dere en stund, og prøver nå en periode til . Sist gang var det litt få oppgaver for min alder til prisen som jeg betalte. Nå som jeg legger inn en mulighet for en liten rolle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absolutt en side du vil være på hvis det gror en skuespiller spire i deg. Litt dyrere enn andre sider men servicen er helt upåklagelig og folka der virker til å virkelig bry seg, de hjelper deg med al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
Écrit par l'entreprise

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hei, helt fantastisk lærerikt, veldig støttende, fint forklart ,utfyllende med eksempler og tips .Kjempebra.
Akkurat det jeg trengte. ✌️😊

Réponse de StagePool Norge
Ble bundet til å betale måntlig. Har ALDRI sagt ja til det! Disse folka er bare full i bullshit. Styr unna!!!

Réponse de StagePool Norge
Det var en bra coaching og lett og forstå. En flott gjennomgang av alle mulighetene på CV`n

Réponse de StagePool Norge
Hyggelig telefonsamtale og god opplæring på webinar
Men fikk ikke svar på mailen min om at jeg må avlyse fotoshooten 6 des

Réponse de StagePool Norge
I wanted to have a meeting via zoom with English language. I've informed them but all I got was blah blah blah no valid information I even say when I would like to have the conversation with English language but nada I got. It's sucks really

Réponse de StagePool Norge
Snile og dyktige folk jobber hos dere.
Wilhelm er en av dem.
Takk

Réponse de StagePool Norge
Just registered with the company, and right away received an invitation for the photo shoot! Lots of cool jobs in Oslo! Totally recommend!

Réponse de StagePool Norge
Ble oppringt av en veldig hyggelig dame så jeg meldte meg inn. Hun booket meg til fotografering og et web seminar med en veldig trivelig mann. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Føler man blir sett og hørt, og di ønsker å hjelpe deg å nå dine mål 😀

Réponse de StagePool Norge
Jeg ble kontaktet av Stina i StagePool og har fått en fantastisk god oppfølging.
Jeg vil anbefale alle å kontakte StagePool hvis du ønsker jobb innen reklame, film og annet.
Jeg er kjempefornøyd med å være en del av gjengen i StagePool.
Hilsen,
Hilde 🤩

Réponse de StagePool Norge
Veldig hyggelig og opplysende samtale etter jeg hadde meldt min interesse, dette gjorde at jeg ønsket å gå videre.

Réponse de StagePool Norge
Alt er veldig bra, men jeg får ikke opp så mange jobber for min alder.