Bestilte skohylder. De er simpelhen så fine, god levering. Jeg var overrasket over de rawlplugs der fulgte med, de var af ret god kvalitet. Fantastisk øje for kvalitet.

Nem bestilling af dobbelte salt- og peberholder. Der gik ikke længe fra bestilling til afhentning og dette på trods af at det var påske. Vi har bestemt ikke fortrudt vores køb som med garanti ikk... Voir plus

1. Artisan créateur de meubles
  2. Agence de design
  3. Fournisseur d'accessoires de meubles
  4. Fabricant de meubles
  5. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Hos Noovall designer og udvikler vi boliginteriør og møbler. Vores vision er, at vores design skal være æstetisk, funktionelt & samtidig fremme en funktion i din boligindretning.  Vi er stolte af at alle vores produkter er designet og produceret her i Danmark. Vores produkter sælges via. vores danske og svenske webshops Derudover hjælper vi også andre virksomheder, med udvikling af maskiner, design mm. hvor vi kommer med input lige fra ideer, udførsel af produktion, manualer, sparring omkring lovpligtige tiltag mm.  Så står du eller en du kender & mangler noget unikt til din bolig eller mangler noget som skal specialdesignes - så er vi de rette at kontakte 😊

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bestilte skohylder

31 mars 2026

Rigtig god købsoplevelse

Jeg har købt en dobbelt salt/peberkværn holder som har et meget flot design og funktion. Den passer 100% til vores kværne fra Kähler.
Vi kunne godt have tænkt os at skålene var lidt dybere så kværnene ikke vælter når man bærer dem til og fra spisebordet. Vi har på 4 dage oplevet at de væltet ud af bakken 2 gange og faldet på gulvet.
Selve købsoplevelse var meget fin, hurtig betjening og levering.

9 avril 2026

Nem bestilling af dobbelte salt- og…

Nem bestilling af dobbelte salt- og peberholder.
Vi har bestemt ikke fortrudt vores køb som med garanti ikke er det sidste.
Man går ikke galt i byen ved at handle ved Noovall 🤩

9 avril 2026

Bestilte en hylde lørdag eftermiddag og…

Bestilte en hylde lørdag eftermiddag og modtog den tirsdag formiddag, det er sørme hurtig levering, og endda med håndskrevet og personlig hilsen! Og, at hylden så er ualmindelig smuk og af gedignt håndværk, gør det bestemt til en super god handel. Det varmeste anbefalinger til Noowall!

31 mars 2026

entre system virker ikke optimalt

Købte deres entre system, men krogene bliver ved med at falde af eller glide ud i siden, det er virkelig træls, de siger jeg skal købe træpladen til for at undgå problemet, men det er jeg ikke interesseret i, da det ikke er min stil.
- og de sælger den trods alt uden, så det burde jo kunne fungere.

Jeg må i tænke boks og selv finde en løsning, tænker man kunne have lavet noget i siderne så de ikke gled helt ud, eller noget skridsikkert på selve krogene, virker ikke gennemført fra deres side, da man ville bemærke dette problem hvis man havde testede det.

Det skal siges de har tilbudt mig et andet design i stedet, men det er ikke min stil.
Jeg synes bare andre skal være klar over dette problem med entre knagerækken, for det er virkelig irriterende.

De oplyser mig de har ændret i beskrivelsen på produktet, jeg håber dog også de kunne kigge på en løsning på problemet.

De tre stjerne da kundeservicen har været god, men selve produktet kunne være bedre gennemført, øv når man godt kan lide designet, og synes den passer godt ind i ens hjem.

27 novembre 2025

Lækreste materialer og virkelig flotte…

Lækreste materialer og virkelig flotte hylder. Flot håndværk. Sko hylden er suveræn og helt perfekt bag min indgangsdør, hvor den ikke fylder noget og alligevel har plads til skoene. Pakken kunne jeg hente dagen efter bestilling. Bestemt pengene værd. Jeg vender helt sikkert tilbage.

24 mars 2026