Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg ringede i morges. Jeg blev hurtigt hjulpet, og ekspeditionen var effektiv fra start til slut. Medarbejderen Marcello var meget venlig og guidede mig sik... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

At man skal ringe ind hver måned i 4 måneder, får så lavet en aftale med dem, de sender en ny mail afsted med en ny opkrævning ,alligevel kommer der rykkere alle gange.. Jeg fik hjælp til sta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Nordania Finans , især tak til Marcello for en professionel og imødekommende service. Fra start til slut var processen tryg og effektiv. Marcello var hjælp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile
  2. Société de crédit et de prêt automobile

Écrit par l'entreprise

Nordania tilbyder bl.a. finansiering af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Medarbejderen Marcello var meget venlig og guidede mig sikkert igennem hele processen. Han sørgede også for, at vores sag blev behandlet hurtigt bagefter, hvilket jeg satte stor pris på.

Tak for en rigtig god service!

15 avril 2026

RIGTIG GOD KUNDE-SERVICE

Jeg havde foretaget en bestilling af noget ekstra udstyr på mail. Marcello ringede mig op og han gav mig en rigtig god rådgivning, hvilket førte til at jeg kunne spare nogle penge. Nordania kunne jo bare have eksekveret min mail, men Marcello valgte at kontakte mig så jeg var bevist om alle mine muligheder - se det er hvad jeg kalder:
RIGTIG GOD KUNDE-SERVICE

8 avril 2026

Kære Jan

Tusind tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at Marcello gav dig god rådgivning og hjalp dig med at finde den bedste løsning. Vi sætter stor pris på hans indsats for at sikre, at du var opmærksom på alle mulighederne – det er præcis sådan, vi ønsker at levere kundeservice.

Vi værdsætter, at du tog dig tid til at anerkende dette, og vi har sørget for at dele din ros med Marcello.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

God og hurtig kommunikation

Jeg talte med Joan. Hun var så imødekommende og jovial. Fornøjelse. Jeg fik mit svar hurtigt og præcist. Dog lang ventetid før jeg kom igennem

13 avril 2026

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at Joan leverede en imødekommende og præcis service, og at du fik hurtigt svar på dine spørgsmål. Vi har delt din ros med Joan, og hun blev meget glad for din tilbagemelding.

Vi beklager den lange ventetid, før du kom igennem, og vi arbejder løbende på at forbedre vores svartider, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse fremover.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Anndgrete

Noté 5 sur 5 étoiles

Talte med en rigtig sød og dygtig medarbejder.

Jeg talte i dag med en medarbejder (Ebru).

Det var en utrolig behagelig samtale og det var helt klart at hun virkelig havde den baggrundsviden der skulle til for at jeg følte mig forstået men også for at jeg forstod mange af de ting hun talte om.

Hun var meget omhyggelig, og havde en behagelig og tydelig telefonstemme.

Det var virkelig en rar oplevelse :-)

10 avril 2026

Kære Marie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig samtale med vores medarbejder, Ebru, og at hendes faglige indsigt og tydelige kommunikation gjorde en positiv forskel for dig.
Vi har delt din ros med Ebru, som blev meget rørt over din tilbagemelding.

Er der noget vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode medarbejdere der er meget…

Super gode medarbejdere der er meget behjælpelige og behagelig med at rådgive og har en meget god tålmodighed??

9 avril 2026

Kære Allan

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at vores medarbejdere har givet dig en behagelig og hjælpsom rådgivning, samt udvist god tålmodighed.
Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele flowet var nemt at forstå og gik…

Hele flowet var nemt at forstå og gik hurtigt. havde support i røret et par gange og de var super søde og hjælpsomme.

9 avril 2026

Kære Tue

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fandt vores flow nemt at forstå, og at processen gik hurtigt.
Det betyder meget for os, at vi kunne give dig den hjælp og venlighed, du havde brug for.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fejl gang på gang!

Jeg fik hjælp til starte med, og en ny stregkode til betalingen, men kunne ikke tilmelde betalingsservice, da det var en en gangs stregkode.
Værste er de bare siger "sådan er det bare".
Jamen selv tak !

Kundeservice og kommunikationen trækker min oplevelse meget ned!
De er slet ikke til og tale med.

7 avril 2026

Kære Luc

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet, og den frustration, det har medført.

Vi er glade for, at vi har haft mulighed for at tale med dig og finde en løsning, hvor en del af rykkergebyret blev godtgjort.
Derudover er dine betalinger nu tilmeldt betalingsservice, så fremtidige betalinger håndteres mere smidigt.

Vi forstår, at kommunikationen og processen omkring betalingerne har været frustrerende, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kundeservice og processer, så vi kan sikre en bedre oplevelse for vores kunder fremadrettet.
Hvis der fortsat er noget, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Noté 4 sur 5 étoiles

5 stjernet ros til Marcello

Efter flere forfejlede forsøg lykkedes det at få gennemført låne ansøgningen ved hjælp fra Marcello. Han blev i røret, da den første fejlede i deres system og guidede os igennem til den var færdig og godkendt

7 avril 2026

Kære Marie

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os, at Marcello kunne hjælpe dig med at få ansøgningen gennemført, trods udfordringer.
Vi er stolte af at have medarbejdere som Marcello, der går den ekstra mil for at sikre en god oplevelse for vores kunder. Din ros bliver naturligvis givet videre til ham.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter lang ventetid kom jeg igennem til…

Efter lang ventetid kom jeg igennem til Jeanette.
Venlig og servicemindet klarede min forespørgsel mens jeg blev i telefonen. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

1 avril 2026

Kære Torben

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at Jeanette kunne hjælpe dig.
Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele den.

Kan vi hjælpe med noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Marcello fra Nordania, som har hjulpet mig med mit billån. Han var utrolig professionel, imødekommende og hurtig til at svare på alle mine spørgsmål. Hele processen var nem og tryg fra start til slut – virkelig en service i topklasse!

26 mars 2026

Hej Amilie

Tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med hjælp til dit billån. Vi er glade for, at processen har været enkel og behagelig, og at Marcello har ydet en professionel og imødekommende service.
Vi sørger for at dele din ros med Marcello, som uden tvivl vil værdsætte dine ord.
Har du behov for hjælp fremover, står vi selvfølgelig klar til at assistere!

Fornem service

Jeg har fået den fornemmeste service igennem Marcello. Han er virkelig god til at forklare tingene for en som mig, der ikke har prøvet at tage et billån før. Meget grundig og hver gang man ringer, virker det som de har god tid til at svare på ens spørgsmål. Samtidig har han fået tingene til gå hurtigt og let. Og følger op på tingene med mails. Jeg er ovenud tilfreds.

19 mars 2026

Hej Lisbeth

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at Marcello og vores service har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback og sørger for, at Marcello får din ros. Tak fordi du valgte os!

God service.
Tak til Marcello og Lukas for og arbejde med begge hænder👍

19 mars 2026

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og de venlige ord om Marcello og Lukas!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service, og vi sørger for at dele din ros med dem – det vil helt sikkert blive værdsat.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Fra start til slut var processen tryg og effektiv. Marcello var hjælpsom, ærlig og havde styr på alle detaljer. Jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem.

Klart et firma jeg vil anbefale til andre.

Mvh Roland

13 mars 2026

Hej Roland

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Marcello!
Vi sørger for at dele din ros med Marcello – det vil helt sikkert blive værdsat. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet hele vejen igennem.

Tak fordi du anbefaler os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

De bedste hilsner, med ønsket om en god weekend,

Fantastisk oplevelse!

Jeg havde et billån der skulle behandles hurtigt, og her gjorde Joan og Jeanette virkelig en ekstraordinær indsats, for at få det hele på plads og sørgede for, at jeg blev ekspederet i lynets hast.

Deres engagement, effektivitet og vilje til at hjælpe, gjorde hele processen både nem og tryg for mig. Det er sjældent, man oplever så høj en grad af service.

Hvis deres chef læser med, så fortjener de begge en stor anerkendelse og lønforhøjelse for den indsats, de lægger for dagen!

Kan varmt anbefales.

13 mars 2026

Hej Jesper

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord om Joan og Jeanette! Det glæder os virkelig at høre, at de gjorde en ekstraordinær indsats og sikrede en hurtig og tryg proces for dig.

Vi er stolte af at have så engagerede og effektive medarbejdere som Joan og Jeanette på holdet, og vi sørger for, at din ros bliver delt med både dem og deres leder – det vil helt sikkert blive værdsat!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

De bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Talte med et par ugers mellemrum med…

Talte med et par ugers mellemrum med Marcelo, som ganske enkelt ikke kunne have givet en bedre kundeservice. En rigtig god oplevelse.

17 mars 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Marcelo!
Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at Marcelo har leveret en kundeservice, der levede op til dine forventninger. Vi sørger for at dele din feedback med ham – det vil helt sikkert bringe et smil på læben.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. og ønsker dig en god weekend.

De bedste hilsner,

Noté 4 sur 5 étoiles

Haft bilån og i forbindelse med…

Haft bilån og i forbindelse med indfrielse af restgæld, var der hurtig og venlig kundeservice

Hej Kent
Tak for din fine anmeldelse. Det er meget værdsat, at du tog dig tid til at anmelde os.
Vi glæder os til at betjene dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du er til dårlig service så er du gået forkert :-)

Jeg har mødt teamet, og i særdelshede Heidi og Jeanette i forbindelse med financiering af en Tesla.
Efter 20 år med undervisning i kundeservice, salg og ledelse samt udgivelsen af 6 bøger om emnerne er jeg svær at imponere..... MEN jeg er blæst bagover... Der er rammer regler og direktiver i den financielle sektor - og så er der mennesker der gider forklare en gammel blikkenslager hvordan det hele hænger sammen - mennesker der skriver mails sent og tidligt - mennesker der ikke bare siger at de vil hjælpe - men faktisk hjælper..... passion, energi, smil og seriøsitet er de ord der hænger i min hjerne efter 12 mails og to telefonsamtaler.... Som Ole Henriksen ville have sagt.... I LOVE IT..... tak for at gøre den forskel som de fleste virksomheder skriver om på deres WWW og mange servicegivere taler om til jobsamtalerne..... I lever det og det gør en forskel..... Tak....

Hej Lars

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores team – og i særdeleshed Heidi og Jeanette. Vi er glade for, at vores indsats har gjort en forskel i forbindelse med finansieringen af din Tesla, og vi sætter stor pris på dine rosende ord.

At høre sådan en vurdering fra dig, som har så stor erfaring inden for kundeservice, salg og ledelse, er virkelig inspirerende. Vi stræber altid efter at levere en personlig og engageret service, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre vores bedste for hver enkelt kunde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er noget, vi sætter stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet negativ eller at klage over.

Intet negativ eller at klage over.

🌟🌟🌟🌟🌟

Hej Kenan

Tak for alle stjernerne. Vi er meget glade for din anmeldelse.

Vi glæder os til at betjene dig igen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus