Nordea Danmark Avis 7 669

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Kunne man give 0 så havde jeg sa'tme det, gigantisk selvmål Nordea... I fjerner den personlige rådgiver der kender jeres kunder... Hvor langt fra virkeligeheden er det lige i er? Man forstå jo g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Nordea Er super glad for Nordea, aldrig noget der ikke virker altid været godt behandlet, af banken, ved parken Østerbro godt at I passer på pengene, og regninger bliver betalt til tiden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Informations provenant de diverses sources externes

Nordea - Få hjælp til lån, opsparing, betalingskort, bankkonto, pension, forsikring, ny bank, etc. Bliv Nordea kunde.

Coordonnées de contact

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

JEG VIL GERNE GIVE MINUS 12000 STJERNER

JEG VIL GERNE GIVE MINUS 12000 STJERNER

Løb - for guds skyld løb. dette ER være verdens mest talentløse bank. 2 ord vil dog dække over beskrivelsen af mine/vores oplevelser med Nordea

TOTAL LIGEGYLDIGHED.

Da vi ønskede at blive kunder der, fordi vi TROEDE på hvad 1 person sagde - så kunne ALT lade sig gøre.
I det sekund vi blev kunder - Nordea var som sunket i jorden. UMULIG at komme i kontakt med.

Erhvervsafdelingen - kropumulig, total talentløs, ingen mulighed for samtale/møde - nogetsomhelst.

jeg kunne skrive 60 a4 ark om hvor elendig den bank er !!!

Vi havde en bil, flyttede lånet til Nordea, vi indfrier lånet!
MEN - det gør Nordea IKKE, så vi er låst på hænder og fødder - vi kan hverken dit eller dat nogen steder og ANER ikke hvorfor - før en helt 3. part siger - jamen er pantet indfriet? pant! vi har da ikke noget pant!
MEN - det har Nordea så opfundet - og IKKE gidet gøre noget ved. Utallige opkald, ingen respons, mail, ingen respons.

TOTAL LIGEGYLDIGHED!!!!!!!!

FOR GUDS SKYLD OG JERES EGEN - BLIV ALDRIG KUNDE I NORDEA !!!!!

1 avril 2026

Hej Jens,

Det lyder som en helt og aldeles forfærdelig oplevelse du har haft med os. Det er jeg dælme ked af at høre!

Jeg vil enormt gerne forsøge at rette op på den oplevelse, og måden jeg kan gøre det på, er ved at tilbyde dig hjælp her og nu, i form af et opkald, hvor du bestemmer tidspunktet, så det passer aller bedst ind i din dagsorden.

For at kunne ringe til dig, har jeg jeg kun brug for få ting fra dig, og det er dine kontaktoplysninger, som du kan udfylde her: https://www.nordea.dk/privat/besked-fra-sociale-medier.html

Jeg syntes personligt det altid er rart, med en dialog omkring en sag, hvor man er lettere frustreret, eller har fået en dårlig oplevelse, så det håber jeg du har lyst og tid til.

Hej Nordea

Hej Nordea
Er super glad for Nordea, aldrig noget der ikke virker altid været godt behandlet, af banken, ved parken Østerbro godt at I passer på pengene, og regninger bliver betalt til tiden tusind tak for det

Mange Venlige hilsner fra Michael

Hej Michael,

Hvor er det bare skønt at høre 💙

Det glæder mig enormt meget, at du altid har haft en følelse af, at vi har behandlet dig godt som kunde. Vi forsøger aldrig at gøre andet!

Tak for at dele din gode og skønne oplevelse med os.

Rigtig god weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nordeas telefonbot giver mulighed for…evig gentagelse...

Nordeas telefonbot giver mulighed for at blive ringetop af en levende medarbejder, når man trykker 1. Man bliver også ringet op når det er ens tur, MEN igen kommer telefonbotten og gentager at man skal benytte mobil ID app. altså det samme som første gang og venter man allivevel sker der intet..dette kan sandsynligvis ske gentagende gange uden at man kan komme i direkte kontakt med et levende menneske i Nordea.Man er fuldstændig til gtin for egne penge...

Hej Jean

Jeg er ked af at læse, at du oplever udfordringer med vores telefonbot. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det beklager jeg.

Vi arbejder hårdt på at forbedre tilgængeligheden og nedbringe ventetiden, så du hurtigere kan få den hjælp, du har brug for.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig hurtigst muligt videre. Hvis du udfylder nedenstående formular, sørger jeg for, at du bliver kontaktet i det tidsrum, der passer dig bedst:

Jeg håber, at jeg hører fra dig.

Emil

Very poor experience with Nordea

Very poor experience with Nordea. I was told over the phone that I could open a bank account with my work contract and was asked to come to the branch. After arriving, I was told in person that they only open accounts for people applying for loans, and my application was immediately refused. This was a waste of my time and extremely frustrating. I felt unfairly treated, and the front desk staff’s attitude made me question whether bias was involved. I would not recommend this branch based on my experience.

Hello Yvan,

I am sorry to hear about your experience and sincerely apologize for the frustration caused.

We regret that it was not possible to establish a customer relationship on this occasion, and that your visit to the branch was in vain.

Kind regards Emil

Noté 1 sur 5 étoiles

2 timer og 29 minutter ventede jeg i…

2 timer og 29 minutter ventede jeg i kø! Robotten sagde køen var 1 time og 22 minutter! Ikke nok med det alt for lang tid at vente for kunderne, så lyver Robotten os! Servicen bliver dårligere. Vil undersøge en anden bank og flytte

Hej

Jeg er ked af at læse, at robotten siger det ene, mens virkeligheden er en anden. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være sådan, og det beklager jeg meget.

Jeg kan til gengæld garantere dig, at vi gør alt, hvad vi kan, for at få ventetiden bragt ned.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, så hvis du udfylder nedenstående link, sørger jeg for, at du bliver ringet op.

Rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er i forbindelse med en arvesag og…

Er i forbindelse med en arvesag og boopgørelse desværre igen blevet bekræftet i hvor fuldstændigt ligeglade Nordea er med deres kunde, nulevende såvel som afdøde. Det er dybt kritisabelt at Nordea vælger aktivt, at være fuldstændigt ligeglade med henvendelser fra både bobestyrer, revisor og skat. Gentagne henvendelser, og gentagne “intet svar”. Blev atter bekræftet i at det var den helt rigtige beslutning at flytte alle personlige aktiviteter væk fra Nordea, og kommer aldrig tilbage.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nordea er umulig at komme i kontakt med

Det er så godt som umuligt at komme i kontakt med Nordea Bank. Jeg har i denne uge prøvet tre dage i træk og er kommet i kø som henholdsvis nr 82, 84 og 104. I går kom jeg til at chatte med en medarbejder, der lovede at jeg ville blive ringet op i dag efter kl 13. Det er heller ikke sket.
Jeg har pensionspenge i firmaet og de er ikke registreret hos Pensionsinfo. Det er mit simple ærinde.
Jeg vil foreslå Nordea at få ansat flere medarbejdere eller satse stort på en hjælpsom AI bot

Hej Hannelore

Jeg er rigtig ked af at læse, at du forgæves har ventet på et opkald fra os og forstår til fulde, at det har været frusterende. Vi har enormt travlt på telefonerne i dag, men skal selvfølgelig holde hvad vi lover.

Jeg vil derfor bede dig om at udfylde følgende link. På den måde kan jeg eller en kollega ringe dig op, når det passer dig bedst:

Jeg håber, vi hører mere fra dig.

Mia

Hej Hannelore,

Jeg vil blot, på vegne af min kollega, sige tak for snakken 😊

Som jeg forstod det på min kollega, så vil vi hellere end gerne stå til rådighed, hvis du skulle få behov for vores hjælp i enhver anden situation.

Du rækker endelig bare ud til os, så fosøger vi at gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig.

God weekend!

Glem telofoni ringe.

Hvis der ringes til Nordea er det ene man får af en teleprompt at man ligger I kø. Jeg har ligget I hø som nr. 93. 124, 184 og derudaf. Ja de kan jo betale ens stræm for komme igennem eller strøm ti ens el-bi l!!!!.
Er der overhobedet noget kundeservice ansat, eller er det slipse/kjole fjolser af chefer der ikke ved hvad kundeservice er? !!!!.
De høvler penge ind på aktiekontoen, så de kan få en ny firmabil af en Ferrari eller Lamborghini-

Havde der karajter af -5 så havde den stået der.

Hej

Jeg er rigtigt ked af at høre, at du har ventet i kø så længe. Vi har enormt travlt på telefonerne for tiden og vi gør alt, hvad vi kan, for at få ventetiden bragt ned. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med dit ærinde. Hvis du udfylder følgende kontaktlink med dine oplysninger, vil jeg eller en kollega ringe dig op, når det passer dig bedst:

Jeg håber, at jeg får muligheden for at tale med dig.

Emil

Worst bank in Denmark

I'm sure there's worse banks, in places like South Sudan, Mozambique or Yemen, but if you want a bank that takes:

-Snotty arrogance to whole new level
-Customer service to the depths of hell
-10 days to return a phone call
-3 weeks to block a payment
-and 20 years to make your life a living hell...

...then by all means, choose Nordea!

Hi Niel,

I just wanted to thank you for taking your time speaking with my colleague.

We are sorry to hear about your experience - it's not the level of service we aim to provide.

If there is anything we can do from here, please do not hesitate to reach out.

Kind regards

14 måneder om at lukke en konto

I februar 2025 lukkede en Nordea ansat min konto - netbank -visakort, selvfølgelig med min accept da jeg skiftede bank.

Siden da er det blevet til 9 beskeder at Nordea har skrevet på netbank (som er lukket)

4 beskeder at min konto er i overtræk (som er lukket)

Har været kontakt med Nordea via mail i start august 2025, de ville straks løse problemet (som ikke skete)

Har været i telefonisk kontakt med Nordea i slut august, han kunne se på skærmen at en kollega arbejdet på sagen (som ikke skete)

februar 2026 fik jeg svar på min klage mail fra august, svaret lå i min netbank (som nu har været lukket 1 år)

Marts 2026 ny besked at jeg skulle betale overtrækket (på en lukket konto)

14 april fik jeg nok og ringede til Nordea, for at komme uden om køen på 122 andre valgte jeg at trykke 1# på tlf “svindel og tyveri” en Nordea ansat kom på linien 2 minutter efter (en undskyldning for mit sprog men du arbejder for en amatør bank), efter mine flotte ord og meget direkte måde, lovede han at alt var slettet og Nordea aldrig vil kontakte mig mere

😂😂😂😂som om jeg tror på det

3 sage var alt hvad der skulle gå efter Andersens Nordea skrev her på trustpilot at de ALDRIG vil kontakte mig igen.

Først i middags et opkald fra Nordea, hun havde fået til opgave og ringe og sige undskyld, for hvad vidste hun ikke men hun ville gerne undskylde, sødt nok men til hvad point???

Så her til eftermiddag en mail
Vi har sendt dig digital post
I mobilbank eller i netbank

F… L… amatører af en skod bank
3 F….. dage var alt deres ord er godt for så skriver de igen på en “bruger flade” jeg ikke har haft adgang til i 14 måneder

14 avril 2026

Hej Hr. Petersen

Det ærgrer mig meget at læse omkring udfordringerne med at få lukket for de forskellige tjenester. Det er absolut ikke meningen det skal være så besværligt.

Jeg anerkender, at du har fået at vide vi ikke vil kontakte dig igen. Hvis du har behov for at komme i kontakt med os, er du mere end velkommen til at udfylde dine kontaktoplysninger via nedenstående link. Så vil jeg eller en kollega kontakte dig i et tidsrum der passer dig.

Ønsker dig en god aften.

Anders

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter 13 år som trofast kunde i Nordea…

Efter 13 år som trofast kunde i Nordea har jeg aldrig oplevet noget så latterligt. Jeg søgte om en lille overtræksret på 3.000 kr. – et beløb, der for en bank burde være en bagatel. Til gengæld har jeg nu brugt en måned på at kæmpe mod et bureaukratisk mareridt.
​Fordi jeg bor hos min samlever siden 2018 og vi deler udgifterne privat, kræver banken nu bjerge af dokumentation for mine boforhold og MobilePay-overførsler. Det føles som om, jeg søger om et lån på flere millioner og ikke 3.000 kr.
​Jeg har aldrig haft overtræk i alle de 13 år, jeg har været kunde, men Nordea vælger at spilde min tid med ligegyldige krav. Jeg har fået nok af deres firkantede systemer og manglende sund fornuft. Nu skifter jeg bank. Farvel Nordea – I har mistet en god og stabil kunde på grund af jeres eget bureaukrati.

Hej Nadia,

Det gør mig super ærgerlig, når jeg læser din anmeldelse, som også henviser lidt til dine tidligere anmeldelser til os, hvor vi har forsøgt at række ud til dig, dog uden held.

Vi vil enormt gerne i dialog med dig, så vi kan høre mere omkring oplevelsen fra din side af, og dermed lytte til dig, så vi bedre kan hjælpe dig. Jeg vil rigtig gerne slå fast, at jeg eller en god kollega, har mulighed for at ringe til dig her og nu, eller i et tidsrum som passer dig bedst.

Vi har tidligere sendt et link til dig, hvor du kan oplyse dine kontaktoplysninger, men det har du ikke valgt at reagere på. I håbet om at kunne hjælpe dig, sender jeg hermed linket til dig igen, så jeg forhåbentlig får mulighed for at tale med dig.

Som nævnt, tilbyder jeg min hjælp her og nu, hvilket betyder, du ikke skal sidde i kø på telefonen.

Jeg håber meget at høre tilbage fra dig.

God dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nordeas Netbank er absolut crab og en…

Nordeas Netbank er absolut crab og en rigtig dårlig og ugennemtænkt brugeroplevelse.

Hej Lars

Jeg er ked af at læse, at du ikke bryder dig om vores netbank. Den er ellers fyldt med smarte funktioner.

Vi udnytter enhver chance for at forbedre os, så jeg vil meget gerne høre din mening om, hvordan du synes, vi kan forbedre netbanken.

Hvis du udfylder linket herunder, vil jeg sørge for, at du bliver kontaktet på et tidspunkt, der passer dig.

God dag.

Do not recommend

I do not recommend this bank...

They have blocked my card twice for "security" reasons. Without any information or further explaination.

This time they rejected a transaction that was "suspicious" and blocked my card for security reasons. They would unblock my card when I would confirm this transaction is correct....
The transaction was my Youtube subscription that I have been paying for years...

Hello Effi

We’re sorry to read about your experience. We understand how frustrating it is when a card is blocked, especially for a familiar subscription like YouTube.

Card blocks only happen for security reasons, and occasionally even recurring payments can be flagged if something changes in the transaction details. We apologize if the communication around this was not clear.

Please feel free to contact our customer support so we can help ensure everything works smoothly going forward.

Kind regards
Mia

24/7 telefon!!!

24/7 telefon!!!
Vi har været kunder hos jer i omkring 3 år. Det første 1 1/2 var super og let at komme i kontakt med over telefonen på 24/7.
Men det sidste 1 1/2 er det kun gået ned at bakke - men venter flere timer på at komme igennem og I ringer ikke tilbage. Det er blevet så dårlig service.

7 avril 2026

Hej Mogrin

Jeg vil starte med at sige, at jeg er glad for at høre, at du har været glad for at være kunde her. Det ærgrer mig meget at læse om din oplevelse med 24/7.

Det er rigtigt, at vi har meget travlt, hvilket påvirker ventetiden. Jeg kan garantere dig, at vi arbejder på højtryk med at få flere gode kollegaer på telefonen, så vi kan få bragt ventetiden ned.

Jeg vil rigtig gerne høre mere om, hvordan du synes, vi kan blive endnu bedre, så hvis du udfylder nedenstående link med dine kontaktoplysninger, kan vi få os en god samtale.

Link: https://www.nordea.dk/privat/besked-fra-sociale-medier.html

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Uduelig startegi.

Kunne man give 0 så havde jeg sa'tme det, gigantisk selvmål Nordea...

Man forstå jo godt hvorfor jeres rating her på trustpilot nærmest ikke er eksisterende og nok var lavere hvis man kunne give 0 stjerner.

Hej Karsten

Hvis du har brug for hjælp fra en personlig rådgiver, booker du blot et møde. Du kan også skrive gennem Mobilbanken, hvad du har brug for. Vi vil altid hjælpe vores kunder.

Så hvis du sidder inde med spørgsmål, siger du bare til.

Du må have en god weekend.

2 timers ventetid

2 timers ventetid. Besværligt at komme i besiddelse af et midlertidigt kort pga hacking. Ingen face to face-møde. ALT skal fungere via deres mobilbank med en en robot, som heller ikke fungere.

Hej Sanne

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du ikke har fået den hjælp, som du har brug for.

Jeg har blot brug for dine kontaktoplysninger, så jeg kan ringe dig op, lige når det passer dig. De kan udfyldes her:

Du må have en god weekend.

Bedste hilsner

The worst of the worst

The worst of the worst
Ventetid 2 timer.
Hvis i brug for en bank med service find en bedre bank for i Nordea man ikke noget service

Hej Masood,

Det er virkelig øv at høre om din oplevelse. Du har helt ret i at ventetiden til vores kundeservice er for lang lige for tiden. Vi arbejder på højtryk for at hjælpe alle helt i mål, når man kommer igennem til os og for at få ventetiden ned.

Jeg håber du har fået hjælp til din henvendelse, ellers skriv dine oplysninger ind igennem dette link, så ringer jeg eller en af mine gode kollegaer dig op lige når det passer dig😊

De bedste hilsener Mathias

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt forsvinfer .går dårligt 3 km til…

Alt forsvinfer .går dårligt 3 km til penge.automat....

Hej Frank

Det er jeg ked af at læse! Vi forsøger på bedst mulig vis at placere pengeautomaterne, så de er tilgængelige for alle.

Du må endelig kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig med noget, eller hvis vi skal tage en snak om, hvad dine muligheder er.

Rigtig god weekend.

Bedste hilsner

Lang ventetid

Lang ventetid,

Jeg har haft behov for at tale med en medarbejder. Har forsøgt 4 gange, på forskellige tidspunkter. I dag d. 10 april 2026, kl 08.15. Den automatiske stemme sagde at ventetiden er på 19. minutter. Nu har jeg ventet i 47 minutter, Nordea Support har stadigvæk ikke tage telefonen.

Ja, ventetid er et problem.

Men tak for en meget dygtig medarbejder, som hjulpet mig. Tak Malou.

Hej Frank,

Sikke noget rod du har været igennem - det vil jeg enormt gerne rette op på med det samme.

Måden jeg kan gøre det på, er ved at tilbyde dig et opkald her og nu, eller når det passer dig. Jeg skal blot bruge dine kontaktoplysninger, som du kan udfylde her: https://www.nordea.dk/privat/besked-fra-sociale-medier.html 😊

Jeg håber at høre fra dig, så jeg får mulighed for at snakke med dig og så slipper du for at hænge mere i kø.

Hej Frank,

Jeg vil blot sige tusinde tak for den meget behagelige og gode snak, vi har haft over telefonen. Det var en sand fornøjelse at få lov til at tale med dig.

Hvis du en anden gang får brug for hjælp, så ved du hvor du skal søge hjælpen henne og jeg ser frem til at kunne hjælpe dig igen 😊

Ønsker dig en skøn dag!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus