Super service og rask respons på e-post. Hvis det er noe som kan bli bedre er det responstiden på telefon, og at de får orden på valget om at de kan ringe deg tilbake. Hver gang man prøver å velge rin... Voir plus
Litt frustrerende når det viste seg at varen ikke var på lager og man ikke fikk noe spesielt med oppdateringer underveis med f.eks. estimert dato før den plutselig var sendt en dag. Å motta pakken i p... Voir plus
Kjøpte en termostat og en effektregulator. Produktene er bra og av god kvalitet. Nettbutikken er god og effektiv å bruke med helt ordinær leveringstid. Hvis ordren hadde blitt behandlet og sendt samme... Voir plus
Det har ikke vært noen god opplevelse. Jeg fikk pakken levert til pakkeautomat. - Jeg er 70 år gammel, data har jeg brukt i alle år, men data på mobil er jeg ikke god på. Dette skyldes b... Voir plus
À propos de Nordic LED
Écrit par l'entreprise
Nordic LED ble etablert i 2014 og har siden oppstarten fått et stort kundenettverk og leverer nå belysning og elmateriell over hele landet.
For oss er du som kunde vår viktigste samarbeidspartner, og vårt mål er at du altid ska bli fornøyd.
Belysning til alle formål
Vi har et bredt sortiment av belysning for alle typer bransjer - fra små til store, fra bolig til industri. Produkter og løsninger som lever opp til de krav du stiller til kvalitet, design og montasje vennlighet.
Nordic LED har kompetansen, løsningene og logistikken som gjør prosjektering og leveranser enkelt for dine belysningsprosjekter.Ta kontakt med oss på Kundeservice hvis du trenger bistand med ditt prosjekt. Så får du profesionell hjelp av vår kundeservice :)
Pickup point på Ole Deviks vei 16B og Fri frakt over 2999Kr.
Ole Deviks Vei 16B, 0666, OSLO, Norvège
- kundeservice@nordic-led.no
- www.nordic-led.no
A répondu à 48 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rask levering og godt produkt
Bruk Klarna, aldri betal ved bestilling
Ikke finn på å bestill uten å bruke Klarna eller lignende. Det manglet flere varer i forsendelsen og vi kom ingen vei med kundeservice (de ignorerte oss helt til betalingen ble satt på pause av Klarna) før vi sa «nå er vi ferdig med denne dialogen, Klarna tar resten». Vi ble beskyldt for å lyve og de forsøkte tydelig å vri seg unna. Da vi etter flere uker mottok pakken som skulle inneholde de resterende varene ble det likevel feil, men vi orket ikke bruke mer energi på det.
Håpløs lang leveringstid
Håpløs lang leveringstid. Jeg har bestilt herfra flere ganger nå de siste månedene, men valgt å avbestille fordi ordren ikke har blitt sendt innen en uke. Og ja alle varene har stått på nettsiden at er på fjernlager og kan sendes innen 24t.
Heldigvis for angrefristen. Selv om rabattene/tilbudene er gode, er det dessverre for dårlig leveringstid.
Og når jeg ringer Kundeservice er det alltid uansett dag eller tid på døgnet «veldig mange som ringer oss akkurat nå». Tilbakering-funksjonen fungerer heller ikke. Etter 3-4 forsøk med den gav jeg opp.
Jeg måtte purre etter 4 uker
Jeg måtte purre etter 4 uker, men da gikk det kjapt og produktet var som forventet.
Only 4 stars because the item was out of stock and not clearly marked as such on the website when ordered it.
Customer service the best that I have experienced.
Once the item arrived, the delivery was super fast!
Enkelt og finne frem og kjapp levering

Réponse de Nordic LED
Seriøs leverandør med gode produkter
Seriøs leverandør med gode produkter, kjapt og enkelt.
Sende riktig produkt
Sende riktig produkt . Jeg må betale retur porto . Aldri vil høre mere fra dere !
Rask levering og god oppdatering ang varen
Rask levering og oppdatering ang forsendelsen meget bra
Rask levering og god kvalitet på ledningsdimmer LED
Rask levering, god pris og god kvalitet på ledningsdimmer LED
Fant de produkter jeg leter etter til…
Fant de produkter jeg leter etter til en god pris.
Enkel bestilling.