Havde aldrig hørt om jer før i dukket op på facebook og tjekket det lige ud og tog chansen og købte et sæt bukser Fantastisk kvalitet vil sige de virker som det samme matriale som maskot buksern... Voir plus
L'entreprise a répondu
Faldt over deres reklame med manden der skruede på cykler - som ramte spot on på hvad jeg ledte efter. Bukserne kom frem, og de spiller maks - enormt lækker kvalitet, god pasform, masser af lommer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kendte ikke til siden men da appen molly skrev at man kunne stole på siden tog jeg chancen. Har modtaget de fedeste arbejds short. Super lækker kvalitet! Kan klart anbefale at handle der. Levering dag... Voir plus
Fremtidens Arbejdstøj
Vilhelmsborgvej 14, 7700, Thisted, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fantastisk kvalitet vil sige de virker som det samme matriale som maskot bukserne dog syntes jeg de virker letter viklet jeg godt ka li
Og helt ærlig at bestille et sæt bukser og modtage bukserne dagenen efter med et bælte og en halsedisse det fanmde service for ikke og glæmme min nye blyant som os lå som en overraskelse
Kæmpe anbefalning her fra

Réponse de North Workwear
Kendte ikke til siden men da appen molly skrev at man kunne stole på siden tog jeg chancen. Har modtaget de fedeste arbejds short. Super lækker kvalitet! Kan klart anbefale at handle der. Levering dagen efter 🤩

Réponse de North Workwear
Super hurtig service med at få tryk på mit firmatøj. Lækker kvalitet som altid 👍

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan slet ikke få armene ned – North Workwear er simpelthen verdensklasse!
Jeg har købt en del arbejdsbukser hos dem, fordi de passer perfekt til mig, som ikke er særlig høj, og samtidig har en fænomenal kvalitet til en pris, der er helt fantastisk. Bukserne er virkelig lækre at have på, og man kan mærke, at der er tænkt over pasform og funktionalitet.
Senest havde jeg lidt “uheld” med et par bukser – det var helt klart mig, der havde været lidt for hård ved dem. Kasper forklarede på en super sød måde, at der faktisk ikke findes bukser, der kan klare alt, men alligevel tilbød de mig to nye par bukser, så jeg kunne fortsætte uden problemer. Nu har jeg lært lidt af situationen!
Servicen her er helt i top, Casper er enormt hjælpsom, imødekommende og professionel. Man føler sig virkelig som en værdsat kunde. Jeg kan på det varmeste anbefale North Workwear – her går de hele vejen for deres kunder, og det kan mærkes i kvaliteten af både produkter og service.
Jeg kommer aldrig til at handle andet sted. Tusind tak til Casper Pedersen og hele holdet – I fortjener virkelig al ros!
Mvh Mark Hansen

Réponse de North Workwear
NORTH Workwear laver genialt arbejdstøj, punktum!
Jeg har stort set hele deres kollektion. Deres bukser er virkelig behagelige at have på, og de er mine go-to bukser fra tidligt forår og indtil det begynder at blive koldt. Det er ligemeget om det er lidt havearbejde, eller den står på tømmerarbejde.
Seneste skud på stammen er Thermal Storm jakken. Det har været min primære jakke siden november, og jeg har simpelthen ikke brugt anden hen over vinteren. Varm og lækker, uden man føler man er blevet til en omvandrende bamse.
Glæder mig til foråret, så jeg kan skifte over til den normale Storm jakke, som skaljakke.
Deres trøjer og t-shirts er også utroligt behagelige at have på, og sidder godt - og bliver ikke underlige efter et par vask.
Og skulle man være i Thisted og omegn, så sving ind forbi kontoret - kanon service, og når man først har mødt gutterne bag.. Så sidder man i saksen - så kommer man aldrig til at købe andet arbejdstøj!

Réponse de North Workwear
Jeg købte et par bukser til min mand. De var desværre for små . Jeg køre op til firmaet og fik dem byttet. Og det var fantastisk kundeservice.

Réponse de North Workwear
På baggrund af en masse gode anmeldelser valgte jeg at give North WorkWear et skud. Det viste sig at være en positiv oplevelse. Tøjet virker til at være i en god kvalitet, og størrelsen passede fint ud fra deres mål-oversigt.
Indtil videre en god anbefaling herfra.
I øvrigt en virkelig hurtig levering. Dog var forsendelsen (papirspose) med tøjet ødelagt i siden og tapet sammen af GLS, men indholdet stadig i god stand ved endelig åbning.

Réponse de North Workwear
Jeg har fået kløe overalt på mine ben efter at have brugt bukserne i ca 2-3 uger. Jeg prøvede så at vaske dem men kløen er der stadig. I nat vågnede jeg hele tiden pga kløe. Jeg tog mine gamle arbejdsbukser på i et par dage og så forsvandt kløen. Nu har jeg brugt workware bukserne igen i 2 dage og kløen er vendt tilbage. Jeg har aldrig prøvet det før med andre bukser og jeg har ikke sart hud. De ryger tilbage.
Forsendelse osv var dog helt i top.

Réponse de North Workwear
Fantastiske produkter! Jeg har snart rigtig meget tøj fra north workwear.
Altid god behandling og er der noget hjælper de med det samme! Så intet at sætte på servicen her fra!
Så 5+ herfra!!
Vildt lækre bukser til den rette pris, fantastisk service.

Réponse de North Workwear
Alt har været helt igennem fantastisk..
tøjet er helt vildt godt.. servicen mindst lige så god… helt igennem super… mine varmeste anbefalinger
Har bestilt et sæt er jeres arbejdsbukser og arbejdsshorts.
Det spiller bare fuldstændig. Passer til alt man kan forstille sige at bruge dem til og så sidder de bare lige i skabet. Mega go kvalitet og lækkert tøj.
Bukserne kom frem, og de spiller maks - enormt lækker kvalitet, god pasform, masser af lommer og er lækkert tilhørende bælte.
Ikke nok med det, fulgte der saftsusende også en buff/halsedisse med, hvilket falder i god jord, da jeg lige har smidt min anden væk. Kan kun anbefales !

Réponse de North Workwear
Rigtig god service og hurtig levering. Super kvalitet og value for money. De mangler blot sikkerhedssko af samme kvalitet, så man kunne nøjes med at handle et sted.

Réponse de North Workwear
Super service- god kvalitet hurtig levering. Problemer løses øjeblikket. Udvid gerne sortimentet, for I er værd at handle med.

Lyn hurtig levering 👍
Rigtig fin kvalitet lever fuldt ud op til det forventede 👍
Første par brugt i et par dage og kan allerede nu sige at det er de bedste arbejdsbukser jeg har haft, ikke engang de store etablerede mærker kan følge med. Pasform, fleksibilitet osv er on point. Hurtig levering
Kan stærkt anbefales. Ikke det sidste par jeg køber.
Det er svært at blive enig med sig selv om hvor man skal starte……
Arbejdstøj i den lækreste stretch-kvalitet.
En service i særklasse.
Hurtig ekspedition.
Bare generelt produkter og en virksomhed der langt fra hænger på træerne.
Og jo, jeg har oplevet enkelte fejl med sygning der gik op, men efter én henvendelse og jeg mener endda svartiden var under et døgn, blev varen bare ombyttet til en ny, uden tøven.
Casper har tidligere sendt prøver på et par produkter og jeg blev efterfølgende faktureret for det jeg ønskede at beholde og kunne gratis returnere det jeg ikke ønskede - fantastisk service.
Jeg er trofast og vedvarende kunde, grundet de ovenstående punkter.
Flere af Casper’s slags, tak 💪🏻

Super lækre arbejdshorts.
Hurtig levering og til fornuftig pris.
Er ked af jeg ikke fik gratis t-shirts med 😄

Réponse de North Workwear
En savoir plus sur les différents types d'avis.