Heel seizoen opeens verdwenen. Ik kijk de serie The Sommerdahl murders. Tot gisteren 5 seizoenen beschikbaar. Vandaag wilde ik de laatste 2 afleveringen bekijken maar het hele seizoen 5 is verdwene... Voir plus
Lisez les avis des autres
De ontwikkelaars van de npo app zijn werkelijk next level incompetent. Die kunnen nog minder dan niks. Als je zo onvoorstelbaar achterlijk bent om een app te ontwikkelen met een dergelijk laag gebruik... Voir plus
Na de laatste update loopt de app vast en/of is hopeloos traag (AppleTV, LG). Daar betalen we allemaal belasting voor en worden ook nog opgezadeld met reclame. Dit is de zoveelste keer dat we geplaagd... Voir plus
ik ben zeer vaste kijker en ook Fan van NPO dagelijks al jaren!!! echter wat een drama die app, ook tv app, als er iets gekeken is door ander gezinslid, moet je handmatig elke aflevering terugspoelen.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
NPO 1 is the first national television station in the Netherlands, it launched on 2 October 1951.
Coordonnées de contact
Hilversum, Pays-Bas
- www.npostart.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dit is de meest asociale site/app welke…
Dit is de meest asociale site/app welke mentale idioot hebben ze hier voor aangenomen? Nooit betalen het levert meer woedeaanvallen op dan kijkplezier walgelijk en heel slecht! Die ster verdienen ze niet eens maar ik moest er minimaal 1 doen eigenlijk is het min 100 wat een belachelijke bedoeling loopt vast werkt niet ja ik kan er een boek over schrijven. Boycotten met z'n alle alsjeblieft
‘Kindprofielen zijn binnenkort nooit meer beschikbaar
‘Kindprofielen zijn binnenkort weer beschikbaar’. Prima, alleen staat dit er nu al meer dan 6 maanden, geeft aardige indruk van gebrek aan urgentie en totale disrespect voor betalende klanten.
Functies aanbieden die niet bestaan en/of niet werken, veel bedrijven zouden er niet mee wegkomen. NPO blijkbaar wel, afhankelijkheid die wordt misbruikt?
NPO Start en plus
Wij kunnen het helemaal niet meer kijken op onze LG televisie...schandalig!!!
Problemen in app worden genegeerd.
Het is jammer dat óók de appbouwers van deze app er kennelijk doelbewust voor kiezen om er een instabiele en slecht functionerende app van te maken en er totaal niet in geïnteresseerd zijn om dit te verbeteren. Zélfs de betaalde versie is instabiel, zit vol met fouten en vreet tot 50x zoveel batterijvermogen als bijv. de streamingapp van Ziggo of Netflix dat doet.
Wat een slechte app
Wat een slechte app. Iedere keer een drama om weer in te loggen. Zeer onoverzichtelijk.
Ik vind deze app echt vreselijk..je…
Ik vind deze app echt vreselijk..je moet steeds helemaal opnieuw inloggen.Gaat ook niet automatisch naar volgende aflevering.Ik kijk echt heel graag naar NPO plus en hoop echt dat het beter gaat worden.
Loopt niet soepel en er functioneert veel niet logisch…
Npostart alles wat hier aan klachten staat klopt. Enorme toer om naar de volgende aflevering te komen. Afleveringen stoppen om de paar minuten. Haperingen. En de volgende aflevering is alleen te bekijken op npostart. Wat ik heb en toch doet ie t niet. Gaat niet naar volgende aflevering. Wat n toer om n serie te kijken. Zo raar dat er alleen maar meer problemen bij komen
Waarom luistert NPO niet? Vreselijke app NPO plus
NPO Plus: neem een voorbeeld aan de apps van Netflix, HBO MAX. Makkelijk zoeken, verder kijken enz.
Vandaag bij NPO Plus: opnieuw inloggen en koppelen ( al 2 jaar abonnee). Serie vervolgen na 1e deel: helaas niet beschikbaar.
Andere serie opnieuw bekijken: niet mogelijk.
Wat een irritatie deze app!!
Lachwekkend slechte app
Slechtste app ooit voor een betalend kanaal. Level: lachwekkend
- Als er al iets in je “kijk verder” optie zit? Krijg je het never nooit meer weg
- Verder onthoudt hij weinig tot niets van wat je kijkt, dus je moet handmatig alles terug zoeken
- Het journaal is veel te moeilijk te vinden (zou in 1 klik moeten)
- Gewoon ongekend onoverzichtelijk en onhandig!
Op 1 bondgenoten extra langere…
Op 1 bondgenoten extra langere uitzending, mooi niet.
Gewoon extra reclame recensie een ster
Is het de bal of iets anders wits?
Is het de bal? Of is het een speler met een wit shirt.
Wat een pixel ellende bij de npo...
Heb zelfs plus genomen maar dat verbetert niets.
2024 en ze zenden uit in 5xxp
Om je kapot te schamen.
Treurig
Het is elke keer weer een verrassing wat er nu weer fout gaat tijdens het streamen. Vooral tijdens dit E.K. loopt de app meer als 6 x per avond vast. Steeds weer alles afsluiten en opnieuw opstarten, dan doet ie het weer even. Hoe kan het dat een nationale zender zo'n beroerde app heeft.
Wat een drama de npo start APP
Wat een drama de npo start APP
Vooral met een serie de volgende aflevering
En dan staat er op de Home pagina nog wel verder kijken
Ja steeds de zelfde aflevering.
Ik kan ook niet vinden toevoegen aan kijklijst of later kijken
Denk dat ik dit maar eens moet opzeggen
Of er moet wel heel gauw verbetering komen
Doe lekker nog en de oude app terug.
En maak de nieuwe app eerst eens fatsoenlijk
Geen klantenservice
Geen klantenservice, geen antwoorden op mail. Dit is echt super slecht. Half jaar geen programmas kunnen kijken. Ik krijg dan de melding "A general error occurred: Response code: 403"
Komen ze na 8 maanden met dit antwoord:
"Excuus voor de verlate reactie. Dit had te maken met een oude issue die we op dat moment helaas ervaarde. Er zijn toen problemen geweest maar die zijn inmiddels alweer opgelost. Ons excuus voor het ongemak."
Een oude issue??? En hoe zit het met al die maanden dat ik wel betaald heb maar niet heb kunnen kijken? En trouwens hoezo oude issue, ik heb het gisteren weer opnieuw geprobeerd maar krijg weer dezelfde melding, het werkt nog steeds niet. Schande.
Als het kon gaf ik een 0
Als het kon gaf ik een 0. Als je een serie halverwege stopt, moet je de volgende keer opnieuw beginnen. Hij houdt niet eens bij waar je gebleven bent… om te huilen deze app. En het is al een half jaar ellende. Geklaagd maar nooit antwoord gekregen…
K.u.t service
18 maart stuur ik een vraag in.
De vraag luide goh waarom werkt de app niet.
Serieus waar 17 juni krijg je antwoord.
Ik kan niet minder dan 1 ster geven. Dus dan maar 1 ster.
De app werkt soms niet.
100% gebruik onvriendelijk.
Service van uit npo krijg je na 3 maanden.
Laten we het erop houden dat ons geld niet wordt besteed aan mensen die proberen een werkende app af te leveren die gebruiksvriendelijk is.
Voorlopig werkt alles weer.
Dus voorlopig blijven we gebruik maken van de app.
Bizar wat een k.u.t organisatie
Verschrikkelijk
Wat een vreselijke app. Zowel op tv als op de mobiel/tablet.
Schande dat je hiervoor ook nog moet betalen! Alles is ongebruiksvriendelijk. Ik kan echt niets positiefs hierover zeggen, helaas.
Het is jammer dat je geen 0 kan geven
Het is jammer dat je geen 0 kan geven, want dit is echt heel slecht.
Allemaal zo'n stomme dingen, zoals de controls die in beeld blijven tijdens het kijken, de player die vastloopt omdat er een waarschijnlijk een lek ergens zit of helemaal niet start, en het bijhouden van programma's zit er niet in, terwijl dit wel is aangegeven.
Ik weet wat hier is gebeurt. Ik denk dat deze app niet goedkoop was, en dat vind ik nog het ergste. De vorige was niet perfect, maar dit kan gewoon niet.
Het is een drama!
Ik kan het scherm bijna niet meer lezen! De zoekfunctie is vreselijk geworden en waarom moet ik iedere keer weer inloggen?