Heel seizoen opeens verdwenen. Ik kijk de serie The Sommerdahl murders. Tot gisteren 5 seizoenen beschikbaar. Vandaag wilde ik de laatste 2 afleveringen bekijken maar het hele seizoen 5 is verdwene... Voir plus
Lisez les avis des autres
De ontwikkelaars van de npo app zijn werkelijk next level incompetent. Die kunnen nog minder dan niks. Als je zo onvoorstelbaar achterlijk bent om een app te ontwikkelen met een dergelijk laag gebruik... Voir plus
Na de laatste update loopt de app vast en/of is hopeloos traag (AppleTV, LG). Daar betalen we allemaal belasting voor en worden ook nog opgezadeld met reclame. Dit is de zoveelste keer dat we geplaagd... Voir plus
ik ben zeer vaste kijker en ook Fan van NPO dagelijks al jaren!!! echter wat een drama die app, ook tv app, als er iets gekeken is door ander gezinslid, moet je handmatig elke aflevering terugspoelen.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
NPO 1 is the first national television station in the Netherlands, it launched on 2 October 1951.
Coordonnées de contact
Hilversum, Pays-Bas
- www.npostart.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Irritante zender op tv
Irritante zender op tv. Via app iedere keer opnieuw inloggen via app telefoon.
Het is leuk en bij de NPO podwalk is…
Het is leuk en bij de NPO podwalk is heel leerzaam en npo luister kan je alle radio luisteren en de npo start is ook heel goed
Dat de app geen verbetering is dat weet…
Dat de app geen verbetering is dat weet inmiddels iedereen wel.
Maar als je een aflevering hebt gekeken en je bent ooit gestopt met een serie kijken.
Je denk ik begin weer vanaf aflevering 1 dan kan dat niet meer.eerder kon je de aflevering. handmatig terug spoelen . Dat gaat dus niet meer.
Opzeggen abonnement…
Mijn abonnement heb ik minimaal twee jaar geleden al opgezegd. Nu krijg ik een mail met prijsverhoging.
Ik belde en daar beweren ze dat ik nog wel een abonnement had.
wat een achterlijk gedoe..
wat een achterlijk gedoe... als men een serie of wat dan ook heeft bekeken kan ik niet nogmaals kijken... hij gaat meteen naar het einde en ik kan niet terug spoelen... wat een duf gedoe... ik ga meteen opzeggen
NPO start app alleen in landscape mode
Ik kwam er achter dat de NPO start app, je nu gedwongen (23-1-2026) in landscape mode laat kijken en handelen! Onbegrijpelijk stel prutsers bij de NPO en duurt niet lang meer of het publiek bestel is einde verhaal en gaat alles via Youtube of Amazon! ( wat vreselijk zou zijn) Maar!!! De NPO luistert wel naar kritiek en heeft in haar nieuwste bèta versie de portrait mode weer terug laten komen! Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald
Waardeloze app
Op mijn Philips-tv van nog geen 5 jaar oud kan ik geen NPO-Start meer kijken.
Blijkbaar is de content, door belastinggeld betaald, enkel nog toegankelijk voor mensen met een grote beurs, die regelmatig (binnen 5 jaar) een nieuwe tv kunnen kopen.
Ik was best fan van de NPO, maar van mij mogen ze er nu veel meer op bezuinigen, wanneer de content enkel nog voor een selecte groep beschikbaar is.
Maakt TV kijken voor iedereen (bijstandsmoeders) mogelijk
De plus versie €2,95 maakt (live) legaal TV kijken mogelijk. Series, films, documentaires etc. worden apart vermeld. Met tvblik.nl is (gratis) terugkijken van RTL, SBS6 etc. mogelijk,
NPO en de RESTART
Kijk al enkele maanden via pc naar NPO start.Ik ervaar de laatste tijd veel haperingen bij programma's die ik terugkijk. Nu voor de 3e x meegemaakt dat een programma ineens stopt, en mijn hele computer laat bevriezen.Cache wordt telkens schoongemaakt voordat ik NPO begin.Ik heb dit niet met andere aanbieders TUBI, KIJK enz....
uitsluiten en geen ruimte voor wat niet…
uitsluiten en geen ruimte voor wat niet links is. racisme ten top voor alles wat Nederlands is of een andere mening heeft dan links. walgelijk hoe jullie stiekem iedereen tegen elkaar op zetten links rechts culturen kijk naar. songfestival kinderfilms sinterklaas schandalig gevaarlijk zijn jullie
Ik keek naar sommige programma’s met…
Ik keek naar sommige programma’s met plezier, maar de linkse indoctrinatie is bijna overal zichtbaar.
Het verzieken van het sinterklaasfeest met specifiek het sinterklaasjournaal is de druppel. Cultuurvernietiging.. bah.
NPO+ is opgezegd.
Slechte app
Slechte app. Was een serie aan het volgen en nu zijn alle afleveringen door elkaar gehusseld. Iedere keer start de app niet op of valt tijdens het kijken uit.
Begrijp niet dat de problemen niet verholpen worden!
het koppelen van tv
het koppelen van tv
telkens als je abbonement word ingehouden moet je opnieuw je tv koppelen kan toch niet lopen ze daar zo ver achter op andere diensten
echt iretant heb gebeld voorlopig niet opgelost zijn er mee bezig hihi zo hou je dus geen klanten
Mijn laatste review over deze app…
Mijn laatste review over deze app dateert van februari 2024. Ze waren toen al een tijd bezig met de nieuwe app die destijds werkelijk een drama was. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en ik kan niet anders concluderen dat de app nog steeds niet om over naar huis te schrijven is. Ik wil niet helemaal in herhaling vallen, dus ga daarom alleen de huidige stand van werking zaken aanhalen.
Sowieso is de app voor AppleTV beduidend anders en eenvoudiger dan die voor Android. Op het Android systeem is het uitgebreider in keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan categorieën. Je kunt kiezen serie, film etc. Dit is allemaal niet het geval bij Apple TV.
Verder valt op dat (hoewel mijn Apple TV de 1 na laatste is) de iOS app versie regelmatig blijft hangen als je lekker met een serie bezig bent. Het is een gedoe om er dan weer uit te komen en opnieuw verder te gaan. Ik heb om me heen gevraagd naar andere Apple Tv NPO app gebruikers en die hebben dezelfde ervaring. Kortom, hier is duidelijk sprake van een bug.
Nog steeds laat het op het gebied van overzichtelijkheid te wensen over. Leuk als je iets 'volgt', maar waarom dan niet in het hoofdmenu links de knop 'Volgend' aanbieden?
Ga je naar LIVE tv dan wil het voorkomen dat hij niet de daadwerkelijke LIVE uitzending pakt. Dit gebeurt zowel in Android als op de Apple TV.
Zo zijn er nog steeds talrijke slecht functionerende of ontbrekende functies.
Hoewel er steen en been geklaagd wordt, lijkt de NPO zich hier weinig van aan te trekken.
Wat een trieste app
Wat een trieste app! Gewoon iedere maand laten betalen voor de aansluiting en geen correcte programma’s leveren, regelmatig valt de verbinding weg en valt een programma in storing. Zeeer slecht.
Onduidelijke en onoverzichtelijke app
Onduidelijke en onoverzichtelijke app. Ben altijd lang mee bezig om te zoeken wat ik wil. Verschrikkelijk ding terwijl ik aan uitzendinggemist zulke goede herinneringen heb.
Iedere keer opnieuw inloggen
Het is ontzettend irritant, dat je, als je een aantal dagen niet gekeken hebt, opnieuw in moet loggen.
Dat moet toch te veranderen zijn, want bij Netflix is dat niet zo.
Eigenlijk is het slecht
Eigenlijk is het slecht (mage het woord tuk niet gebruiken), het hapert, gaat niet verder, begint weer bij een vorige aflevering, vernieuwen helpt niet.... andere werken veel beter.... Twee ** want kwaliteit series is best goed. Ik moet met Google verder gaan??? Dat is ook tuk
Vandaag Eva gevolgt
Vandaag Eva gevolgt, was de fam. Krabbe schow, heeft niets meer meer te maken wat er speelt in de wereld. Als we willen bezuinigingen, dan is de eerste.
App loopt elke keer vast
App loopt elke keer vast, ook
Met stabiel internet op nieuwe tv, doet het vaker niet dan wel. Waardeloze app
En savoir plus sur les différents types d'avis.