Heel seizoen opeens verdwenen. Ik kijk de serie The Sommerdahl murders. Tot gisteren 5 seizoenen beschikbaar. Vandaag wilde ik de laatste 2 afleveringen bekijken maar het hele seizoen 5 is verdwene... Voir plus
Lisez les avis des autres
De ontwikkelaars van de npo app zijn werkelijk next level incompetent. Die kunnen nog minder dan niks. Als je zo onvoorstelbaar achterlijk bent om een app te ontwikkelen met een dergelijk laag gebruik... Voir plus
Na de laatste update loopt de app vast en/of is hopeloos traag (AppleTV, LG). Daar betalen we allemaal belasting voor en worden ook nog opgezadeld met reclame. Dit is de zoveelste keer dat we geplaagd... Voir plus
ik ben zeer vaste kijker en ook Fan van NPO dagelijks al jaren!!! echter wat een drama die app, ook tv app, als er iets gekeken is door ander gezinslid, moet je handmatig elke aflevering terugspoelen.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
NPO 1 is the first national television station in the Netherlands, it launched on 2 October 1951.
Coordonnées de contact
Hilversum, Pays-Bas
- www.npostart.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Serie ineens weg
Zit je een serie te kijken op woensdag, staat hij op donderdag niet meer in de app (Fallen)....
DE STOTTERENDE NPO APP
DE STOTTERENDE NPO APP
Al Jaren is de NPO app volkomen onbetrouwbaar. Het gaat vroeg of laat bufferen als een gek. Ondanks alle kritiek gaat men gewoon door maar geen enkele verbetering leidt tot verbetering. Dat alles van ons belastinggeld. Nooit iets te lezen van enige kritiek in de media, alleen een eindeloze discussie over het omroepenstelsel.
WANNEER JE EEN FILM WILT BEKIJKEN KOMT…
WANNEER JE EEN FILM WILT BEKIJKEN KOMT ER INEENS IN BEELD DAT JE OPNIEUW MOET INLOGGEN WANT JE BENT GEEN LID VAN PLUS.
WAARDELOOS IK MELD ME GEWOON WEER AAN BIJ XS4AL. KOST WEL IETS MEER MAAR DIT NPO WIL ALLEEN MAAR MEER GELD.
Interesse en oplossing door Team NPO
Op TV werkt deze app steeds slechter. Is er iemand bij “Team NPO” die dit interesseert en oplost?
npo 5 een grote baggerzooi zender
npo 5 een grote baggerzooi zender
op alle gebied
film of aflevering stopt
film of aflevering stopt altijd na ongeveer 55 minuten of begint opnieuw. Dit gebeurd vanaf vernieuwing NPO site.
met Brave op website
op mac Monterey 12.7.6
Verder kijken kan nog steeds niet.
Verder kijken kan nog steeds niet.
Eigenlijk is het een waardeloze app. Hij is ontzettend gebruikersonvriendelijk en zo gedateerd.
Loopt steeds vast
Loopt steeds vast. Moet de ontvanger aan en uit zetten want anders lukt het niet om deze opnieuw aan te zetten. Jammer want er zijn leuke programma’s.
Behoort een afspiegeling van de…
Behoort een afspiegeling van de Nederlandse maatschappij te zijn. Is het helaas niet.
Alleen maar een links geluid en demoniseren van andere geluiden en anders denkenden.
En oorlogszuchtige taal zijn ze ook niet vies van.
Angstzaaiers en niet democratisch
De app werkt vaker niet dan wel…
De app werkt vaker niet dan wel waardoor programma's niet kunnen worden bekeken. En als hij werkt, moet je handmatig elke aflevering selecteren in plaats van dat hij automatisch naar een nieuwe aflevering gaat.
Npo plus app loopt continue vast
Helaas loopt de npo plus app op tv continue vast. Het heeft niets met de internet verbinding te maken want die is verder prima.
Ik weet ook niet hoe dit opgelost kan worden. Ik heb nog geen enkel programma kunnen kijken.
Herhaaldelijk geen icoontje om te…
Herhaaldelijk geen icoontje om te streamen. Zó irritant waar NPO blijkbaar maling aan heeft
Mooie programma's, zonder beeld.
Mooie programma's, maar je moet er wel naar kunnen kijken zonder onderbrekingen. Een zwart scherm is echt vervelend. Blijkbaar vindt de NPO de negatieve recensies niet erg, aangezien er niets aan gedaan wordt. Jammer hoor!
Cast icoon verschijnt niet.
Als het cast icoon verschijnt, een prima app. Verschijnt alleen niet. Waardeloze app.
NPO start…
Ik maak gebruik van veel TV- en streamingsapps: VRT, VTM Go, Goplay, arte, Netflix, Streamz... De meeste werken naar behoren, maar met de NPO start/plus app heb je altijd problemen...ofwel zijn er haperingen ofwel doet de chromecast het niet, ofwel....en dit blijft maar duren. Slechtste app ooit;
Soms denk ik dat ik slecht functioneer…
Soms denk ik dat ik slecht functioneer. Maar dan open ik de NPO app weer even. Dan valt alles mee.
Enorm gebruiksonvriendelijke app. Ze doen erg hun best om er voor te zorgen dat het zo slecht blijft. Aangezien dit probleem al jaren bij ze bekend is
Zeer slechte app
Zeer slechte app. Zo ontzettend ergerlijk dat je elke keer opnieuw moet inloggen bij de NPO start app als je een paar dagen niet hebt gekeken.
Dat heb ik bij geen enkele andere app. Slaat echt helemaal nergens op.
Grote waardering voor de rubriek “de…
Grote waardering voor de rubriek “de schouders van Nederland” bij Eva op NPO1. Dit is een rubriek die laat zien dat er geweldige mensen in Nederland zijn. Dat zie ik liever dan de zgn BN’ers die een vooraf ingestudeerd verhaaltje vertellen.
Goede crimeseries
Goede crimeseries, maar waardeloze ap sinds de update van ruim een jaar geleden, kunt klagen wrat je wil, heeft geen nut! Om de haverklap opnieuw inloggen!
Heel vaak werken de instellingen niet…
Heel vaak werken de instellingen niet je kunt geen ondertiteling aazetten of een instelling veranderen.
Pauze is ook niet handig als je tijdens een programma even naar het toilet moet, is alles vaak op tilt gegaan op je scherm. Zo kan ik nog wel even doorgaan.... Zeer onprofessioneel