NS is de meest onbetrouwbare partner om mee te reizen. Ik heb in de afgelopen jaren geen enkele reis meegemaakt die volledig naar behoren of naar tevredenheid verliep, zonder dat er iets misgi... Voir plus
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Dienstverlening voor iedereen die met de trein reist.
Coordonnées de contact
NS disgusts me.
NS disgusts me.
Every year, it gets worse. I have a subscription that I rarely use, but I don't mind keeping it since my work pays for it. However, whenever I want to use it for work, there are either big delays or I get stuck in some random city with no train available. I don't even care about the refund because my time is worth a lot.
It is such a shame for the Netherlands to have such a horrible train system. And stop saying, "Yes, we have better trains than Germany." Compared to Switzerland, it is horrible here.
Early morning
Early morning, gates at Groningen Station refused me entry with ticket bought online, had to buy another ticket at the machine. Conductor told me to contact 'customer' services. These people are unpleasant and their only purpose seems to be to waste your time and insult you. They insult you by not answering questions, invent fake rules, blaming the punter, questioning a punter's mental ability, and the like. They are there to denigrate you and fob you off, the 'customer' service is pretence only. That said, I can see how making a punter pay twice for the same trip is good for the company's bottom line. But really, 'customer' service should be renamed 'victim' service because the company treats no passenger as a customer, more like an inconvenience at best. Anyway, the railway journey I paid twice for was delayed by 29 mins and then cancelled at the next station. Information how to get onto a next train was inadequate and in some cases just wrong. Passengers are left to their own devices how to proceed to their destination. Changed trains 2 more times, the final leg to my destination (the airport) was also suddenly cancelled halfway but luckily only the bit after my final destination. All in all I arrived about an hour later than planned (as per the official timetable), I probably should consider that a luck escape.
NS medewerker valt vrouwen lastig..
NS medewerker, mannelijk, valt vrouwen lastig.
In de hal van station Den Haag even zitten om een broodje te eten, ik ben nog niet eens klaar met eten of ik word lastig gevallen door een mannelijke NS medewerker.
Ik vroeg aan hem of ik hier niet mag zitten om mijn broodje te eten...
Nee dat was niet het geval..
Toen deed hij het voorkomen dat de NS hal blijkbaar zijn eigendom is...
Toen vroeg ik of ik dan buiten moest zitten...
Nee dat hoefde ook niet....
" Waarom val je me dan lastig????"
NS medewerkers hebben blijkbaar NIETS te doen, dan maar vrouwen lastig vallen...
Mogelijk een idee aan NS om NS medewerkers schoonmaak werkzaamheden te geven dan hoeven ze geen vrouwen lastig te vallen....
Weer vertraging
Ik dacht, dat als ik een trein eerder nam, een keer op tijd zou komen met de trein. Nee hoor, zovel vertraging opgelopen dat ik letterlijk weer moest rennen naar mijn werk. Er staan zoveel negatieve reviews hier, waarom doet de NS er niks aan? Ze maken het duurder, zetten minder personeel in en maken niet eens meer de treinen schoon volgends mij. Als ik met een andere vervoerder kon had ik dit al lang gedaan. Verschrikkelijk bedrijf, misschien moet de CEO maar eens opstappen.
NS is de meest onbetrouwbare partner om…
NS is de meest onbetrouwbare partner om mee te reizen.
Ik heb in de afgelopen jaren geen enkele reis meegemaakt die volledig naar behoren of naar tevredenheid verliep, zonder dat er iets misging.
Vandaag was het weer zover. Op twee verschillende trajecten stond de trein stil: eerst 15 minuten en daarna nog eens 25 minuten, wegens een technische storing.
Daardoor hebben we onze aansluiting gemist en moesten we omreizen via een traject waar vanwege werkzaamheden bussen waren ingezet.
De reis was daardoor niet alleen langer dan gepland, maar ook extra belastend, stressvol en vermoeiend.
Opnieuw een verschrikkelijke ervaring met de NS, die niet alleen niet verbetert, maar zelfs steeds slechter lijkt te worden!
Waardeloos 17! minuten gewacht
Waardeloos 17!minuten gewacht
Eindelijk medewerkster
Weet ze niet hoe ze mijn keuzedagen kan vinden ……
Mijn hemel.
Zeer onklantvriendelijk en geldwolven
Zeer onklantvriendelijk, zelfs voor minderjarigen, geldwolven. Het gekd voor de domme reclames kunnen jullie beter in de zak steken, want daar leven jullie van.
Conducteur weigerd controle vervoerbewijs
Zojuist in de trein vanuit Houten van 18:15 naar Utrecht Centraal een langslopende conducteur gevraagd mijn vervoerbewijs te controleren. Dit omdat ik dagelijks met de trein ga en nagenoeg nooit gecontroleerd wordt. De conducteurs zitten over het algemeen Tik-Toks te lezen in de 1e klas of vluchten snel de bestuurders cabine in.
Tot mijn grote verbazing weigerde de conducteur mijn vervoerbewijs te controleren. Toen ik vroeg of dit niet meer tot de taken behoorde antwoorde de conducteur met: jawel, ik doe het best regelmatig.
Maar na twee keer vragen besloot meneer alsnog niet zijn taken uit te voeren (ten aanzien van een volle trein)
Is dit hoe NS te werk gaat? Is hier elke keer die salaris verhoging voor nodig?
( deze casus wordt ook verstuurd middels een uitgebreide e-mail naar de NS )
De NS kan zelfs op een rustige…
De NS kan zelfs op een rustige zaterdagavond de treinen niet op tijd laten rijden. De service van de NS is een schande als je vergelijkt met het geld wat ze vragen.
slechte klantenservice
Door een misklik 39 euro kwijt. Ik kan hem niet annuleren, kan de datum niet veranderen en krijg geen geld terug. klantenservice asociaal en helpt niet mee naar een goede opplossing.
Gewond door pullenbakje normaal?
Door de plaatsing van een metalen asbak/prullenbakje (?) in het midden tegen de stoelen ervoor, raakte mijn vrouw deze met haar knie. Door de scherpe metalen rand raakte ze aan haar knie gewond. Broek onder het bloed en een pleister geplakt.
Thuisgekomen nieuwe gaaspleisters gekocht, terwijl de bloedvlek niet uit de broek ging.
Gemeld bij de NS en “schade” gemeld.
De reactie was dat men zich afvroeg waarom we over deze schade contact zochten. Verder verwezen ze naar de “veel gestelde vragen” op hun site!
Dan begrijp ik wel dat ze nog steeds geen winst maken. De klantvriendelijkheid is ver te zoeken!
De schade is niet spectaculair, maar de plaats van het prullenbakje is slecht gekozen, net zo slecht als de klantenservice functioneert.
reisplanner 9292 betrouwbaarder dan die van de NS zelf
Hoe kan het dat je met de officiele reisplanner van de NS een uur langer onderweg bent (2 x ongeveer half uur wachttijd) dan met de 9292 reisplanner ? In beide gevallen NS sprinters en hetzelfde traject.......
Overvolle treinen met continue vertraging
Intercities tussen rotterdam en Utrecht zijn tegenwoordig ingekorte sprinters, waarin de reizigers gestapeld worden. Elk trein is vertraagd, beginnende om 6:45 in de ochtend,waardoor aansluitingen worden gemist met als gevolg een half uur wachttijd. Woon-werk verkeer blijft daarom een A-keuze
Mijn ervaring meNS onrechtvaardigheid en onverantwoordelijkheid – ze halen letterlijk uw geld binnent NS was uiterst…
Mijn ervaring met NS was uiterst teleurstellend en volledig onrechtvaardig. Ondanks dat ik al mijn betalingen op tijd heb gedaan, kreeg ik onterecht een boete van €40 en werd mijn abonnement ten onrechte beëindigd vanwege vertragingen in hun systeem.
Toen ik probeerde contact op te nemen om dit probleem op te lossen:
Is er geen enkel duidelijk e-mailadres om een klacht in te dienen.
Wordt de livechat vaak door medewerkers willekeurig afgesloten zonder antwoord te geven.
NS is niet alleen bezig met het maken van onterecht winst, maar negeert ook volledig klantklachten en probeert problemen niet op te lossen. Dit gebeurde zelfs terwijl ik al het bewijs (bankafschriften, e-mails) kon tonen.
Daarom is mijn mening: NS moet in de huidige vorm volledig worden stopgezet en vervangen door een betrouwbaar, eerlijk en verantwoordelijk bedrijf, zodat klanten eindelijk de service krijgen die zij verdienen.
Horrible customer service
Horrible customer service. The agents on the phone don't even know what they are talking about and the live chat is even worse. To start with you chat with AI and then when you ask to chat with a real person, they don't even review the previous chats so you have to explain again. I ended up being ignored as the agent decided just to ignore the rest of my messages
Altijd te laat
Altijd te laat. Elke dag ELKE DAG. Dan weer storing dan weer stilstaan waardoor ik de overstap mis. Echt belachelijk
Website werkt vaak niet
Website werkt vaak niet, waardoor kortingen en abonnementen vaak niet gebruikt kunnen worden. Service balie station zegt bekend te zijn met dit soort storingen en zegt dat je zelf contact moet opnemen met klantenservice. Vaak na uren nog geen gehoor, dus geef je het maar op en neemt contact op via Facebook (om daar hopelijk wel gehoord te worden). Maar klantenservice via Facebook kan niks. Dus steeds extra kosten hebben bovenop de toch al bijna onbetaalbare kosten en dan gewoon afgekapt worden. Geen wonder dat iedereen altijd zeikt. Hoop dat jullie dat ook snappen, stelletje zakkenvullers.
Onnodige vertragingen
Op het traject Groningen - Den Haag presteerde de NS het zowel op de heenreis als terugreis vijf minuten stil te staan voor een bezet perron zodat je je aansluiting mist en een half uur extra reistijd hebt. En dat op een afstand van iets meer dan 200 kilometer. Deutsche Bahn heet slecht, NS is een goede tweede.
Nooit een boete als je 1e klas zit!
Ik vraag me af of er ooit een boete wordt uitgeschreven als je met een 2e klas ticket in de 1e klas zit. Tis te gek voor woorden. Er wordt gewoon vriendelijk verzocht om naar een 2e klas coupe te gaan. Ik zou zeggen, iedereen gewoon 1e klas zitten, je krijgt toch nooit maar dan ook nooit een boete. Leuk voor die mensen die een 1e klas tickets hebben, maar niet heus.
En savoir plus sur les différents types d'avis.