Nu Collectief Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Opdringerig, betweterig, onbeschoft. De jongeman aan de telefoon gaf aan dat ze vorig jaar hadden beloofd om alle klanten te bellen om te horen of ze tevreden zijn. Ik heb nooit eerder contact gehad,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring. Telefonisch contract afgesloten wat ik per mail heb ontvangen waar uiteindelijk niets mee is gebeurd. Vervolgens telefonisch niet bereikbaar, 45 minuten in de wacht gestaan.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongevraagd gebeld door nu collectief. Ik heb meteen gevraagd hoe ze aan mijn nummer komen omdat ik letterlijk nooit in zee ga met een telefonische verkoop laat staan een tussenhandelaar/bemiddelaar. A... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten eerste bellen bellen ze met privé nummer wat ik zeer storend vind. Te tweede vond ik de medewerker opdringerige en betweterig. Toen ik aangaf dat ik geen interesse had en ook nooit toestemming heb... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Bellen constant weer al meerdere malen…

Bellen constant weer al meerdere malen verzocht niet meer te bellen en mijn gegevens te verwijderen. Hanter niet de wet zoals het moet zijn strafbaar bezig en ze bellen anoniem als je vraagt waarom ze dat doen zeggen ze we werk via computer systeem en dan kan alleen met anoniem bellen dat klopt niet dus

9 avril 2025

Blijven maar bellen

Blijven maar bellen

Heb meerdere keren vriendelijk de medewerker te woord gestaan. Bijna overgestapt naar Engie totdat ik zag dat ik veel duurder uit zou zijn en ik veel minder teruglevering zou krijgen. Direct het aanbod geannuleerd en bij mijn huidige gebleven. Daarna steeds vriendelijk aangegeven dat ik niet wil overstappen. Net weer gebeld en ben nu een keer boos geworden maar ook dat zal wel niet helpen bij een bedrijf als dit

7 février 2025

Irritant bedrijf

Irritant bedrijf, meerdere keren gevraagd om niet meer te bellen. Ze belazeren de boel. Stalkers zijn het.

24 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze zijn erg goed in valse informatie te…

Ze zijn erg goed in valse informatie te geven met betrekking van het overstappen naar een nieuwe leverancier, uiteindelijk zit ik opgezadeld met een enorme hoge boete en weer een 3 jarig contract. Ik had het moeten weten deze oplichters niet te vertrouwen, dom dom dom. trap er niet in mensen.

24 décembre 2024

Irritant bedrijf

Echt heel irritant bedrijf. Heb al meerdere keren aangegeven dat ik niet gebeld wil worden, wanneer je dit doet verbreken ze de verbinding. Totaal niet volgens de regels en richtlijnen dus!
Ze bellen ook anoniem dus het nummer blokkeren werkt ook niet.

18 décembre 2024

Vreselijk

Vreselijk. Enorm irritant. Al meerdere keren aangegeven dat ik niet gebeld wil worden. Blijven volhouden. Volgens mij is dit stalken.

14 novembre 2024

Hardnekkige verkopers

Al talloze keren door Nu Collectief telefonisch benaderd.

Elke keer weer verzocht om mij niet meer te bellen en mijn gegevens uit hun systeem te verwijderen.

Helaas geven ze er geen gehoor aan en proberen ze het op een later moment gewoon nog een keer.

27 août 2024

Fake reviews van oplichters

De twee goede reviews zijn van mensen die daar werken. Ik werd net gebeld door Eva van der Voort van Nu collectief, deze review is dus fake.

Het zijn oplichters, ze bellen met een vals telefoonnummer en willen dat je snel een contract tekent. Dan kan je ze niet meer terugbellen.

28 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil mijn aangeboden contract…

Ik wil mijn aangeboden contract herroepen.
Telefoonnummer niet in gebruik, email komt onbestelbaar terug, terwijl ik het terugstuur naar hetzelfde adres waarop het contract ontvangen heb!!!
Dit kan toch niet!!!!
Dit noem ik oplichting!

1 décembre 2023

Wat een foute actie zeg

Wat een foute actie zeg, als je aangeeft keer dat je eerst alles rustig door wilt nemen en lezen omdat ze tijdens je werk bellen en je krijgt te horen dat je nog niet gelijk het contract tekent, maar eerst nog de juiste gegevens over je gebruik kunt invoeren om de juiste schatting te maken, en je na 1 uur na dit gesprek al een mail hebt van je huidige energie leverancier dat je contract is opgezegd zonder dat je al thuis op je gemak iets door hebt kunnen nemen, echt nooooit meer bellen, helemaal klaar mee!

18 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben de medewerker zeer dankbaar

Ik ben de medewerker zeer dankbaar, ben inderdaad voordeliger uitgekomen en hoefde zelf niets te doen. Heb met opzet een tijdje gewacht voor mijn reactie omdat ik zulke bedrijven meestal niet vertrouw, maar nadat ik de verandering op mijn rekening zag was ik er blij mee.Alles werd in orde gebracht door jullie, nogmaals bedankt en werk ze.

20 juillet 2023

Opdringerig

Opdringerig, geen goed advies. Zijn hoogstwaarschijnlijk in dienst van madafiele energiebedrijven.
Als ze bellen hang dan gelijk op. Ik ben er ingestonken en kom er nu niet meer van af ook na diverse keren aangegeven geen contact meer te willen. Pas er voor op.
Als ik nu commentaar lever als ze me bellen hangen ze gelijk op.

23 décembre 2022
Logo de Nu Collectief

Réponse de Nu Collectief

Hoi,

Wij vinden het jammer dat we zo een review hebben ontvangen. Kunt u ons meer informatie bezorgen, want ons reactie tijd op annuleringen of dergelijke vragen zijn razend snel en altijd beantwoord?

Alvast bedankt voor de medewerking.

MVG,

Joost Boot
Nu Collectief - Management

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus