SuprNation Ltd Avis 217

2,2

They don’t want to pay out on large withdrawals uploaded my passport and a letter of proof of adress they make you wait 72 hours and then ask for more verification scam site

Zero is my rating vile burguling Snakes love taking your money but can't handle any Withdrawals they just invent there own Rules & think that's ok. AVOID at all costs this site needs closing down imme... Voir plus

1. Casino
  2. Agence de paris
  3. Fournisseur de service de jeux
  4. Casino en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

NYspins offers you a fine selection of slots in a user-friendly, secure and lightning-quick environment, regardless of which device you're playing on

2,2

Bas

Played this site for a while

Played this site for a while, never any issues. Did verification quite early on, proof of ID, proof of address etc. Then I win £100 off free spins, withdraw it and all of a sudden they want proof of address again, done that, still waiting 3 days later. It seems they do not want to pay when you win for free! They should stop offering free spins if they don’t want to pay out, dodgy asf.

15 avril 2026

I had to resubmit my documents twice…

I had to resubmit my documents twice because they said the image wasn’t clear enough. Took longer than expected, which was annoying. But after getting verified, everything else, especially withdrawals, has been quick and easy.

15 avril 2026

AVOID AT ALL COSTS!!

AVOID AT ALL COSTS!!! scam site that is basically legally robbing you so please save your money as you have more chance of Tottenham winning the Premier league than NYSpins cashing out

30 mars 2026

Bonus only pays put £3

Bonus only pays put £3 - £4 each time. This site needs closing down - its ripping people off. There is zero chamce of winning

19 mars 2026

Whak!

Whak!! Games aren't fun , rewards for "loyalty" are pathetic if not insulting tbh .
Not cool 😑

13 mars 2026

0 stars if that would be an option

Avoid. Classic bonus scam.

Won 300 GBP total. 100 GBP from no deposit free spins. Then played OTHER GAMES with winnings to reach 300 GBP legitimately. NYSpins applied 100 GBP free spins cap to my entire balance and confiscated 200 GBP.

Transaction ID 2026030105400027698 shows 200 GBP withdrawal APPROVED 9 March 2026 but never received. If confiscated should show Rejected or Forfeited.

Rule 7.2 only caps winnings FROM free spins. No terms mention capping OTHER GAME winnings.

Systematic bonus confiscation. Trustpilot full of identical 100 GBP cap complaints. Bait and switch tactics. Scam site already reported to UKGC

8 mars 2026

I withdrew £50 and was in my account in…

I withdrew £50 and was in my account in minutes then half hour later withdrew £100 I have now been waiting over 90 hours for them to send me my £100 and still waiting do not use this site they try not to pay you if you win

11 mars 2026

Thieving c u next Tuesdays…

£120 deposited with 40p spins on max megaway 2. Over 300 spins and only 2 bonuses which paid out £1.34 and £4.32. I play this game on all other sites and this is the only time this has ever happened. Avoid

26 février 2026

Great company however NY spins seized…

Great company however NY spins seized my money as my brother is signed up to gamstop. Despite sending my ID and
Bank statements they have refused to pay me my winnings. I would like to understand how to get my funds paid as I’ve never had this problem on other gambling platforms

9 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit