L'entreprise a répondu
Tack för fantastiskt fin information och kunskap som jag fick med mig när jag köpte min livs första sångklangskål. Jag är så lycklig och mitt hjärta sjunger i takt med dess vackra klang och vibrati... Voir plus
L'entreprise a répondu
Flot udvalg af sengetæpper fra Indien og hurtig og effektiv levering! Fik dog ingen mail om, at min bestilling var modtaget/afsendt, men kunne følge min odre inde på hjemmesiden og havde min ordre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikke nogle flotte produkter! Jeg er superglad for min saltlampe fra Himalaya og mine 2 pudebetræk med livets træ - gaver til mit nye soveværelse. Mange tak for den gode service og en let og problemfr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Østens Perle er din indgang til de smukkeste håndlavede skatte fra Asien. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du kan forkæle dig selv eller andre med unikke gaveartikler. Uanset om du er på udkig efter bløde silkesjaler, farverige vindspil, beroligende røgelse, tibetanske syngeskåle, smukke asiatiske figurer eller produkter til meditation og yoga, finder du det hele her.
Stjernegade 3A, 3000, Helsingør, Danemark
Fremragende personlig service. Super trygt at bestille og få så personlig betjening.

Réponse : Østens Perle
Jeg fik bestilte varer, rimmeligt hurtigt. 3 dage senere. Og varene er nøjagtigt som beskrevet. Pålidelighed er vigtigt for en der handler via nettet. Og pålidelig er Østens Perle ! Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tak !

Réponse : Østens Perle
Meget hjælpsom og meget hurtig levering. Smukke ting. Lige mig.

Réponse : Østens Perle
A really good service on the phone and Quick shipping.
God service over telefonen og hurtig forsendelse.
Tak for endnu at være godt i gang efter mange år!

Réponse : Østens Perle
Super hurtig ekspedition og forsendelse til døren. Tæppet var præcist som forventet

Réponse : Østens Perle
Østens Perle har et stort udvalg af fx god røgelse. Levering skete hurtigt og korrekt - endda med en gratis gave.

Réponse : Østens Perle
Min kæreste blev meget for det,men hun bryder sig ikke lugten fra parfumen.
Når jeg finder ud af hvilken parfume det er,ved jeg da hvilken en hun ikke skal have 😊
Mvh
Torben Olsen

Réponse : Østens Perle
Fantastiske flotte silketørklæder og exceptionel service! Giver mine bedste anbefalinger. Tak til jer.

Réponse : Østens Perle
Super service.Kan helt sikkert anbefale østens Perle.

Réponse : Østens Perle
Fantastiske produkter. Super service. Mange tak. Jeg kommer igen:)

Der er altid fin service fra Østens Perle, derfor giver jeg dem 5 stjerner
Birthe Thystrup

Réponse : Østens Perle
Glædeligt at de er så hurtige med at sende varerne

Réponse : Østens Perle
Jeg fik den bedste service i butikken, hvor jeg fandt to smukke lamper, som jeg dagen efter bestilte i webshoppen.
Hurtig og nem ekspedition.
En virkelig god oplevelse.🫶
Der vil jeg helt sikkert handle igen. 🤗

Immensely fast delivery.
Quality products in incense.
Affordable. Pleasant customer service :->

Réponse : Østens Perle
En savoir plus sur les différents types d'avis.