Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bordplade helt i overensstemmelse med mine forventninger. Fin orientering fra Office2go under vejs fra bestilling til levering om leveringstid mv

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg startede med at besoeg office2go’s kontor/lager, foer jeg koebt noget. Jacob Holm var yderst hjælpsom pg vidende, og generoess med sin tid. Udvaelgelsen/sortiment af borde og stole (osv) er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et nyt skrivebord til hjemmekontoret. Jazz hævesænke - stel - hvidt 1 stk. Nano Laminat skrivebordsplade hvid-nano-laminat, rektangulaer. Jeg kan uden at tøve fastslå at denne Na... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have skrevet med ejeren en sen aften (en onsdag kl 23) om hvordan og hvorledes med en kontorstol tilbyder han endda at jeg kan kontakte en af hans medarbejdere for at få hjælp. Da stolen kom... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de bureau
  2. Fournisseur de meubles encastrés
  3. Magasin de meubles
  4. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

Office2go udspringer af idéen om, at det skal være enkelt og billigt at etablere nyt kontor eller udvide med en ekstra arbejdsplads. Vi har et nøje udvalgt sortiment, som matcher behovet i de fleste mindre virksomheder både indretnings- og prismæssigt, og vores hjemmeside er designet, så det er nemt for vores kunder at finde den rigtige kontorløsning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super, super service

Super, super service.
Den 20. oktober 2020 gav jeg office2go 5 stjerner for supergod service og omhyggelig vejledning ved køb af kontorstol.
De 5 stjerner dobler jeg gerne op!
Der var et par småting galt med stolen fra fabrikantens side, men office2go fulgte fint op på dette og sørgede for hurtig udbedring - og med et smil. Og det selvom jeg blot var en lille privatkunde.
Sådan god service er guld værd. Meget tilfreds. Kan anbefales.

26 août 2021

Hej May-Britt
Tak for den pæne anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra Jacob og hans…

Fantastisk service fra Jacob og hans montør! En time efter jeg bestilte mine 2 flotte skriveborde, havde Office2go leveret dem til mig på min hjemmeardresse.

15 juillet 2021

Réponse de Office2go A/S

Hej Maja - tak for den pæne anmeldelse - vi er rigtig glade for at i kan lide jeres nye borde :)
Mvh Jacob Holm - Office2go

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. God service og imødekommende folk. Kan klart anbefales.

2 mai 2021

Hej Kasper
Tak for den pæne anmeldelse - vi håber at i er glade for jeres nye hævesænkeborde og kontorstole :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Da jeg ikke har prøvet reklamation, kan jeg ikke give 5.

Der var god kontakt og information løbende, og utrolig hjælpsomme.

Tilføjelse: Produktet er helt i top. Det er produceret så det ser helt perfekt ud.

13 avril 2021

Hej Annika.
Når du siger, at du ikke har prøvet reklamationen skal jeg da høre om der er noget galt med bordpladen ? Hvis der er det så skriv til os med det samme og vi får det fikset :)
Tak for anmeldelsen - også selv om jeg er lidt ked af at vi ikke fik 5 stjerner :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Jeg bestilte et hæve-sænkebord med en bordplade, som det viste sig ikke var på lager. Office2go kontaktede mig samme dag og tilbød en lånebordplade, eller at annullere ordren. Jeg sagde ja til lånebordpladen, og de kom ud og satte bordet op dagen efter. Nu har jeg den endelige bordplade, og jeg er meget tilfreds - der har været rigtigt god service og information gennem hele forløbet.

8 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

alt spiller og De henvendelse pr tlf

alt spiller og De henvendelse pr tlf. hvis de har et beder/billiger forslag.

5 mars 2021

Hej Kim
Tak for den pæne anmeldelse . Vi forsøger altid at finde de rette møbler til vores kunder, og hvis vi kan spare dig for nogle penge, får du den rigtige købsoplevelse og i længden er dette guld værd for os og dig :)

Kvalitet hele vejen igennem

Office2go er blevet vores faste leverandør, da de leverer kvalitetsmøbler, har en super kunderådgivning og service, samt levering som lovet.

2 mars 2021

Réponse de Office2go A/S

Hej Ivan. Tak for dette - det er altid en fornøjelse at levere til jer :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en Interstuhl kontorstol fra Office2go og fik den hurtigt leveret.
Selvom der var sket en misforståelse med Armlæn, så sørgede Kasper for hurtig levering af de rigtige.
Med de nye armlæn var der både tape til kassen og en pakkelabel så jeg hurtigt kunne få de andre sendt tilbage og der var god information over telefon.
Det kalder jeg super service. 5 stjerner herfra.

2 février 2021

Topklasse leverandør af kontormøbler

Jeg bestilte fornylig et skrivebord, ordren blev hurtigt bearbejdet, der var tydelig kommunikation og meget hurtig levering. Da jeg havde spørgsmål til min ordre, var kundeservice hurtig i sin respons og meget imødekommende.
Meget tilfreds med min oplevelse hos Office2go

27 janvier 2021

Hej Asbjørn
Tak for den pæne anmeldelse - sig til hvis der er andet vi kan gøre for dig :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus