Under det store snefald i uge 6 i Herlev, gik op til min 95 årige mor, hun går meget op i at der er skovlet sne, der er masser af sne, vejen er ryddet og en del sne på fortorvet. Jeg har fået rydd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bor til leje ved Alabu bolig i Aalborg. OK har entreprisen med snerydning og saltning. Her i denne weekend med kraftig snefald så vi OK kl 3 natten imellem torsdag og fredag. Igen efter klage ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har arbejdet ved OKNygaard i over 10 år og det er en rigtig god virksomhed at være ansat ved, hvor der er gode personaleforhold og mulighed for faglig udvikling.
Det er et firma der ikke påtager sig ansvar for de skader de laver. De misbruger deres position. Som nabo til et større større projekt hvor det er OKNygaard der er entreprenør oplever vi store gener.... Voir plus
Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende. Vi har konstant fokus på at reducere vores klimaaftryk, øge biodiversiteten, bidrage til et bedre miljø og skabe trivsel. Vi har hovedkontor i Aarhus og 11 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os. Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland, Tyskland og Schweiz, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.
Rosbjergvej 5G, 8220, Brabrand, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har fået ryddet en gang i indkørslen og skal i gang med fortorvet, en bil med 2 mand fra OK Nygaard kommer, de er ansat af kommunen til at rydde sne hos min gamle mor, de kommer ud af bilen og den ene spørger, skal du have hjælp ?, ja tak siger jeg fortorvet mangler, hvortil den anden mand svarer, det kan vi ikke, der er formeget sne, siger at de har bedt om en maskine men at det vil firmaet ikke stille med. Han tager et par billeder og siger at sådan har det også været de 2 sidste steder de har været, så sætter de sig ind i bilen og køre igen 😡🤬😱😞😕😤🤮.
Så må jeg jo selv rydde fortorvet da min mor jo er ansvarlig for dette.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at kommunen skal give penge for dette, har skrevet til kommunen og bedt om ikke at betale for min mors snerydning, da der faktisk slet ikke har været ryddet sne på hendes matrikel i denne sæson.

Réponse : OKNygaard A/S
Jeg bor til leje ved Alabu bolig i Aalborg.
OK har entreprisen med snerydning og saltning. Her i denne weekend med kraftig snefald så vi OK kl 3 natten imellem torsdag og fredag. Igen efter klage til boligforeningen kl 2145 fredag aften, og derefter igen klage lørdag middag, men først fremmøde i boligforeningen kl 0345 søndag morgen.
Så ikke deres ansvar bevidst

Réponse : OKNygaard A/S
Virkelig dårligt firma udnytter deres ansatte på Det groveste lad være med at søge arbejde her det vil du fortryde.

1 stjerne er for meget der burde være mulighed for at lave 0 stjerner
Tænker sig ikke om når de ordner grønne områder, kommer ned til vores bil og finder ud af at de har klippet græs med en buskrydder og bilen ligner noget der er løgn og fået ridser 🤬
Er super godt tilfreds. Godt resultat og behagelige medarbejdere
Efter min tidligere vurdering af firmaet, har de været og sætte nye hækplanter enkelte steder. De er også døde og det har de været fra den dag de blev sat. Nævner det overfor ham der var der, at der jo ikke var noget liv i dem, og hans svar var, det må vi jo så håbe der kommer. Det er de mest fesne hækplanter jeg nogensinde har set. Jeg kan absolut ikke anbefale

Réponse : OKNygaard A/S
Oknygaard a/s få aldrig det firma til og stå for snerydning.
Det er helt det samme som ingen snerydning.
Apotekergaarden, Hostrupsgade, Silkeborg.
Der er mange ældreboliger der bor syge og gamle mennesker som ingenting kan selv.
Fortovet bliver ikke saltet eller ryddet for sne.
Der eneste oknygaard a/s. Gør det er og salte på gårdspladsen hvor der er ral på og kun er p pladser.
Gården køre de ind i og ud igen med en salt bil det tager under 2 minutter.
Det firma kommer nemt til deres penge.
Vi kan jo kun håbe midtjysk boligselskab får opsagt den aftale de har med oknygaard a/s om snerydning

Réponse : OKNygaard A/S
Det er sjældent at jeg oplever et firma som er så useriøst. Tre forskellige projektledere på, hvorpå opgaven er startet forfra hver gang med ny inspektion. Tre gange har jeg nu også oplevet at de ikke overholder deres aftaler. To gange skulle de ud på ejendommen og lave inspektion ift. beskæring af træer og begge gange blev de væk uden at meddele det. Tredje gang var en aftale på plads, men fik med kort varsel besked om at de først dagen efter ville komme, hvorefter de så alligevel dukker op på den først aftalte dag uden nogen form for besked og hvorved man derfor ikke havde mulighed for at være hjemme. Var det ikke fordi jeg var nødsaget til at bruge dem var de blevet sendt hjem for længst. Jeg kan ikke på nogen måde anbefale dette firma.

Réponse : OKNygaard A/S
Tak for altid venlige medarbejdere i de områder i arbejder.
Et firma, som ikke har styr på noget som helst.
Hvis du ringer til firmaet angående en klage over deres arbejde, bliver man omstillet til 20-30 sure, og aggressive medarbejdere, som ingen ide har om hvad de laver.

Réponse : OKNygaard A/S
Kommer tilbage til min bil, som holder i første række ud mod et mindre græsareal ved en offentlig parkeringsplads. Jeg kan med det samme se, at den ene siderude er smadret (bilen er fuldt med glas) og forruden desuden er revnet. På begge ruder kan man genfinde stenslag. Tager kontakt til de to unge anlægsgartnere fra OK Nyegaard, som i løbet af formiddagen har slået græsset rundt p-pladsen med motorklipper, buskrydder mv. Da underlaget på p-pladsen er grus, bliver vi alle hurtigt enige om, at der er slynget sten fra deres maskiner op på min bil og at det er sket i forbindelse med deres arbejde. De to unge anlægsgartnere anderkender ansvaret (er i øvrigt flinke og forstående) og beder mig tage kontakt til deres chef, som med det samme tilslutter sig og siger, at det skal vi nok finde en løsning på. Vi aftaler, at der naturligvis skal køre gennem vores respektive forsikringsselskaber. Det skal her nævnes, at OkNygaard ikke har annonceret det planlagte arbejde eller afskærmet mod bilerne på pladsen som deres motorklippere kører forbi med maks. 0,5 meters afstand og dermed formentlig ikke har overholde de sikkerheds afstande som de store græsslåmaskiner formentlig har. For at gøre en lang træls og frustrerende proces kort, så ender det efter flere måneder og gentagne opringninger til både kontaktpersonen og afdelingssekretæren hos OkNygaard, samt forgæves henvendelser fra fra mit forsikringsselskab med, at jeg selv må betale selvrisikoen for mine bilruder. Da jeg endelig får telefonisk kontakt til chefen/kontaktpersonen hos OkNygaard, så vil han ikke længere anderkender deres ansvar i sagen og skaderne på min bil. Jeg kan ikke anbefale OkNygaard til nogen, da de ikke holder ord.
Sidste år bestilte vi OkNygaard til at klippe vores hæk og der kom en sød ung mand og klaret ærterne, i år er de så blevet bestilt til en anden hæk og hende der har bestilt dem har intet hørt fra dem, så hun ringede i dag for at forhører sig om hvad der sker.
Hun fik pænt den besked at de ikke havde denne boligforening mere så de kom ikke og klippede hendes hæk, hun spurgte om hvorfor eftersom hun havde bestilt dem privat, svaret var: Vi har ikke tid til at tage private kunder.
Så man aflyser ikke sine kunder fordi de bor i et boligselskab som man er blevet fyret fra, det er godt nok dårlig stil synes jeg, men på den anden side, hvis de havde tænkt sig at klippe hæk på samme måde som de har haft klippet græsset i år så er det måske meget godt de ikke kommer, for det eneste de har gjort er at få en flot græsplæne lavet om til en grim eng/mark og ud over det så har de sprøjtet med noget der har fået græsset til at visne flere steder samt hele vejen rundt om min hæk.
Kunne jeg give mindre end en stjerne så havde jeg gjort det.
Så hvis du bor i Billum eller omegn så lad endelig være med at bestille dem, du vil fortryde det.

Gentagne nye tidsplaner.
Her i GF Fossgaarden i Vanløse er OKNygaard i gang med vejfaskiner, for HOFOR.
De skulle have være færdige i slut dec. 2021. Men det roder stadigt kraftigt på foreningens veje.
Der er kommet utallige nye tidsplaner og alt roder i hele foreningens område, afskærmning vælter bare det blæser lidt.
Grundet det ikke er sat ordentligt sammen.
Ud for min og naboens matrikel skulle det have været helt færdigt i uge 34, desværre mangler det stadig at blive færdig gjort.
Jord, mudder, sten og vippende jernplader er et dagligt syn og gene i foreningens område.
De skulle have været færdige til årsskiftet, men det har vist lange udsigter,
Selv deres folk ryster på hovedet og siger måske til april eller senere er vi færdige. Men reelt tror de heller ikke selv på.
Alt i alt en entreprenør som tydeligvis har påtaget en opgave for meget.
Og HOFOR skilte er til at grine af med hensyn til hvornår de er færdige, nok nærmere 22/23 - SUK.

Réponse : OKNygaard A/S
Har som Opsynsmand på Hadbjerg Skov, idag haft OK Nygaard til at brakpudse et stort område. Ud over at Brakpudse det som skulle , så har man kørt henover Mange Egetræer, som nu er total ødelagt. Påkørt Frugttræer, som ikke kan overleve.

Réponse : OKNygaard A/S
Jeg synes det er pinligt for så stor en virksomhed at de ikke kan finde ud af at udbetale løn til medarbejdere
Jeg vil klart anbefale andre anlægsgartnere at finde en anden virksomhed at arbejde i
OK Nygaard har netop klippet vores hæk hele vejen rundt om grunden. Vi havde selv opgivet den efter vi havde forsøgt at klippe den, men den var simpelthen blevet for høj og for kraftig til at vi kunne klare den.
2 medarbejdere fra OK Nygaard fik beskåret den så meget som muligt, der skulle faktisk en hel meter af i højden nogle steder for at få den ned i en højde på 180 cm!
Nu står den knivskarpt, og de ryddede rigtig fint op efter sig og kom med gode råd til vores pleje af hækken.
Topkarakter herfra!
For 3 år siden bestilte jeg 7 stk. bøge hække planter 180 cm høje
Efter det første år kunne jeg se at 4 af hækkene ikke rigtig ville springe ud, jeg kontaktede Ok Nygaard, som kom ud og konstaterede at de ville komme året efter, jeg fik sågar en underskrift på at hvis de ikke kom året efter kunne jeg få nogle nye.
Stort set er samtlige 7 planter af meget dårlig kvalitet, de 4 af dem er total råddent.
Jeg kontaktede igen Ok Nygaard i sidste uge, men fik svaret at de ikke yder grogaranti, og i så fald skulle det stå på min faktura, underskriften hjalp ikke i denne sammenhæng ?
Jeg betalte knap 4500 kr for planterne, uden grogaranti
Hvis man ikke i et professional anlægsgartneri kan yde garanti for de planter man køber, og som de sætter ned, så ved jeg ikke hvor man står.
Ok Nygaard er absolut ikke anbefales værdig
Æv for et firma
OK Nygaard bruger syge borgere fra kommunen som gratis arbejdskraft
Jeg kom efter et længere sygdomsforløb i arbejdsprøvning hos OK Nygaard
De syntes jeg var fantastisk og jeg knoklede for dem. De talte om at give mig kurser og der blev også talt om en form for ansættelse.
Lige indtil OK Nygaard selv skulle til at betale. Så var det ikke så godt mere.
Så var det lavsæson og de skulle lave ændringer i firmastrukturen osv osv osv
Også stod jeg uden for porten med min kasse og potteplante og følte mig godt narret og udnyttet.
En savoir plus sur les différents types d'avis.