It’s not supposed to be about sex, but that’s what it is now. I prefer to use JLCams.com for virtual sex. A lot of children use Omegle, so it’s not really appropriate if you are looking for sexual f... Voir plus

If ur a genuine guy that’s not a tik tok star or a cute looking chick just don’t even bother… Even the ppl my age just call me sus for no reason when im just trying to show my talent. So stupid… get o... Voir plus

Een verschrikkelijke rare app, val kuil voor jongeren die seksistisch worden beïnvloed of aangespoord vanuit pedofielen of trieste psychisch gestoorde types. Omlaag halen deze app! Ontzettend gevaar... Voir plus

Great website for meeting new friends. However, many kids are using it recently (without parents supervision), which is annoying and its taking more time than before to meet someone above 18 years! We... Voir plus

2,3

Bas

It used to be good but everytime that I…

It used to be good but everytime that I try to chat with someone now it says "trouble connecting to server". I can't really say much about a website that doesn't even give me access to use it. This is apparently a common problem among users and something that they need to address

4 avril 2018

banned

midden een gesprek BANNED! waarom ??
reeds 4 maanden geen omegle meer
begrijpe wie kan!

19 mars 2017

Pædofiles jagtmarker

Jeg var på sitet 20 minutter og rendte på 4 pædofile mænd i alderen 20 til 50 der søgte helt unge børn (10-14 år) der ville sende dem nøgenbilleder på snap og mødes mod betaling af sex. Hvordan sådan et site kan få lov at eksistere ved jeg ved min søde grød ikke!

1 novembre 2016

Horrible and dangerous chat site

It was already a bad site but with time has become worse and worse. The site looks abandoned, full of spammers and bots that make you think there is no spam filter at all. This means you get exposed to dangerous content.

The absence of any kind of simple moderation makes it suitable to other kind of bad people as well. Very weird perverts (child predators included) are the most likely people you'll meet after bots... FBI should monitor this site for that.

7 octobre 2016

Det sted burde lukkes

Min datter på 12 år har været på siden, uden vores viden, hun er så uheldigt at ryge ind i en pædofil, som truer hende til at smide tøjet mens han selv ornanere på webcam...
Sagen er nu hos politiet, som heldigvis tager Det meget seriøs..
DET STED SKAL BARE LUKKES!!!!

4 mai 2016

Very good

Good community website where you can meet a lot of new people and make new friendships. Easy to navigate and well organized.

27 avril 2012

Awesome site

Probably the best site I've found so far. Everyone complaining about pervert's have never actually been on the site. They actually monitor connections, and permanently ban anyone engaging in inappropriate conversations.

13 mars 2012

Fint men ikke alle tager det seriøst!

Jeg har prøvede deres video chat med fremmede, der er da meget skægt at man kan se andre, men det er ikke alle der lige tager det så seriøst som alle. Man kan være uheldig så i stedet for en sød og rar person, ser man en der laver nogle ret upassende ting ^^

7 décembre 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit