Fantastisk god kundeservice og enormt smukke produkter!!! :D Jeg har købt for over 2.000 kr, blandt andet deres opbevaringsglas (en masse) med det smukke mørke akacie træ-låg. Det er endnu smukkere i... Voir plus
Virkelig hurtig levering og flotte poser til institutionspakke. Vi tænkte, at det ville være mere overskueligt at finde ud af om der manglede tøj og vi kunne se hvad der skulle være i den. Efter to... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet her før og kommer altid tilbage. Malene svarer altid når jeg stiller mine nogen gange lidt dumme spørgsmål, så får jeg altid en smiley tilbage. Jeg er blevet guidet i hvordan de fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lidt træls oplevelse. Modtog en vare der skrammet i folien. Da det sidder på bagsiden af en gennemsigtig glasplade er det også tydeligt på forsiden. Efter flere billeder frem og tilbage er sælger s... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Organiserings produkter og løsninger der passer til dine behov. Vi skræddersyr gerne de etiketter du måtte have brug for, og har erfaring med organisering og oprydning i alle typer af rum.
Ved skellet 7, 6400, Sønderborg, Danemark
- +4528356250
- kontakt@organiseringogoprydning.dk
- www.organiseringogoprydning.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Varen var som forventet
Varen ankom i en omo vaskepulver papkasse. Men varen var pakket forsvarligt og havde ingen skrammer.
Hurtigt og nemt at handle på denne side.

Réponse de Organiseringogoprydning
Fine ting og god kvalitet
Fin sorteringskasse
Dejlig service og nemt at hente.
pas på her
pas på her,
hun tager penge for noget der ligger gratis andre stedet på nettet,
hun tager også penge for at sælge et buget der ligger gratis, i excel programmet.
hvis man gør opmærksom på det, så smider hun en ud af hendes fb gruppe

Réponse de Organiseringogoprydning
Hurtig levering og fin service
Bestilte en masse etiketter og bøtter til køkken. Havde ved en fejl lagt en ekstra ting i ordren. Fik hurtigt fat på dem og det blev ordnet, selvom det var min egen fejl. Så fin service og fine produkter. Alt kom hurtigt og så fint/forsvarligt pakket ind. 2 bestilling ligedan. Og oveni en black friday endda. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der.

Réponse de Organiseringogoprydning
Købte opbevaringskrukker i glas der…
Købte opbevaringskrukker i glas der levede op til forventningerne. Hurtig levering.

Réponse de Organiseringogoprydning
Alt var helt perfekt og som lovet
Alt var helt perfekt og som lovet. Hurtig ekspedition.
Kan kun anbefale at handle hos Malene.

Super service
Super hurtig levering, varerne pakket forsvarligt ind. Godt udvalg, vender sikkert tilbage.

Réponse de Organiseringogoprydning
Kanon hjemmeside og fine produkter
Kanon hjemmeside og fine produkter. Hurtig levering :-)

Super service
Har nu handlet hos dem et par gange og det er bare super ting de har og så har de bare super god service ☺️
Jeg manglede en ting i min sidste ordre, så det skrev jeg til dem på mail, 2 timer efter fik jeg svar. De ville sende en ny, med porto på deres regning. Havde den ny vare 2 dage efter, det kalder jeg god service.