Bra erbjudande och väldigt snabb leverans av mina beställda Golfbollar från Out of Bounds. Jag beställde dels en 50-pack och så kompletterade jag med två prisvärda 12-pack för att komma upp i summan... Voir plus
Bara sättet att bli bemött när det visar sig att man har ett presentkort som är gammalt . Det ordnar Ni ändå . Det är service det och det som gör att man vill handla det mesta hos Er .
Positivt med ett företag som gjort något bra med bollar som tidigare försvunnit, ofta med en svordom, ner i ett vattenhinder. Gillar ert "grepp" med recyckling. Sällan uttrycket win-to-win-situation p... Voir plus
Hej! Jag är överraskad av den fina kvalitén på bollarna! Det gör inget att det inte var de högst ansedda varianterna på Tietleistbollarna, jag är nöjd! Mvh Tomas Holmberg Lundsbrunns GK
I Sverige spelas fler än 8 000 000 golfrundor varje år. Med tanke på hur många bollar varje spelare slår bort under en runda så blir omfattningen av antalet bollar som samlas i dammarna väldigt stor. Det tar mellan 100 - 1 000 år för en golfboll att brytas ner i naturen, där kemikalierna skadar miljön under hela nedbrytningen. Out of Bounds dykare är mycket erfarna och effektiva när de arbetar i golfbanans olika vattenhinder. Med professionell utrustning och en slimmad organisation återvinner vi årligen 2 000 000 golfbollar. Vi är stolta över den insatsen men vet att vi fortfarande har en lång bit kvar innan alla bollar som slås bort återvinns.
Vi uppskattar din feedback
Bergfotsgatan 3, 431 35, Mölndal, Suède
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag är inte nöjd med varorna. Beställde en höger och en vänster handske, och fick 2 Olika modeller.
Det blev struligt med returen av golfhanskarna. Ingen retursedel med, utan fick en länk för utskrift. Men jag har ingen laserskrivare så det var till ingen nytta. Till slut skickade ni emellertid en retursedel till mig.
Jag beställde nämligen felaktig storlek och fel hand. Tycker inte det ska anges som default xs och right. Man kan förledas att tro att man gjort ett val och bara klickar sig vidare!

Réponse : Out of Bounds
Vid en felleverans ordnades det smidigt och snabbt.

Réponse : Out of Bounds
Dom har bra priser och snabba leveranser och bra innehåll

Réponse : Out of Bounds
Bra bollar till ett bra pris, snabba leveranser så man hinner ej bli boll lös.

Réponse : Out of Bounds
Bollarna håller utlovad kvalitet. Krångelfri hemsida, snabb leverans.

Réponse : Out of Bounds
Bra beskrivning av olika bollar.
Lätt att välja och beställa.

Réponse : Out of Bounds
En savoir plus sur les différents types d'avis.