En af mine absolut ynglings sider. Alle produkterne bogposer, bogmærker, kort og plakater er simpelthen så flotte. Det er fantastiske materialer det hele er lavet af og farverne er klare og alt står... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte bogposen "Grumpy Bunny" inden for det første døgn, og den var hjemme ved mig allerede et par dage senere. Jeg er super tilfreds med ventetiden, produktet og Overlapp generelt. Jeg... Voir plus

Lige købt drage laptop cover(privat via insta) og klistermærker hos Mette! Det hele er kvalitet over alt og for mig uundværlig på min lange liste af "must have" De er så fede alle sammen og dragerne... Voir plus

Købte en lille sød nøglering til min taske og blev positiv overrasket over kvaliteten ift. prisen. Sælger havde en vedlagt en personlig hilsen. Leveringstiden var fin og varen flot pakket ind.

1. Magasin de matériel artistique
  2. Magasin de sacs
  3. Magasin de sacs et de valises
  4. Magasin de design et de décor intérieur
  5. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi sælger dansk designet og produceret merchandise til bøger. Bogposer, bogmærker, bookish pins, plakater, muleposer/net, dørhængere, klistermærker og postkort, der får lys i øjnene på enhver bogelsker. Og oplagte kalendergaver til bognørden. Vi er muligvis den eneste danske producent af bogposer (booksleeves), der er kæmpestort i udlandet. Den perfekte gave til læsehesten, der muligvis ikke ved, at den findes. Ejer og designer, Mette Breth er forsiderdesigner (BRETH DESIGN), og designer i forlængelse heraf matchende merchandise. Bogposer er den bedste måde at elske dine bøger på! Undgå bøjede sider eller slidte hjørner når du har dine bøger med på farten. ...fordi litteraturen ikke går ned på udstyr. <3 OVERLAPP. er grundlagt i 2019 og drives af Mette Breth. Virksomheden er et private label, der er udsprunget af Mettes hverv som forsideillustrator (BRETH DESIGN), der har eksisteret siden 2009. Vi er en 100% dansk ejet iværksættervirksomhed og vores produkter er alle designet af os og produceret på dansk systue og af danske trykkerier. Vi går op i håndværket, funktionalitet og design. Kultur spiller en stor rolle for os, og vi elsker at mixe denne med æstetik og lavpraktisk brug. OVERLAPP. og BRETH DESIGN er som regel altid at finde på messer som Fantasy Festival og BOGFORUM (Artist Alley).

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fede produkter til bog elskeren!

Nem bestilling, super super flotte bogmærker 🤩 Den første fødselar blev super glad og det tror jeg også nr 2 gør, jeg selv er kun glad for jeg også klikkede et par stykker hjem til mig selv også!
Klart en webshop jeg vil benytte igen 😊

31 mars 2026

Overraskende lille

Bogposen er leveret i fin kvalitet, men den er meget lille, og kan ikke engang rumme en A5 blok

10 février 2026
Logo de OVERLAPP.dk

Réponse : OVERLAPP.dk

Kære Karen

Tak for at tage dig tid til at anmelde.
Det glæder mig, at du oplever kvaliteten som fin.

Den størrelse, du har bestilt, er vores model til Kindle og andre e-readers, som netop er mindre end A5 – derfor kan en A5 blok desværre ikke være deri. Målene fremgår på produktsiden, så man kan vælge den størrelse, der passer til sit behov.

Skulle størrelsen alligevel ikke være den rigtige for dig, er du naturligvis altid velkommen til at benytte din returret. :)

Bedste hilsner
Mette
OVERLAPP.

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Bestilte en nøglering og en lykkepose - virkelig godt udvalg og god kvalitet
Hurtig levering og god service

12 janvier 2026

Så fine produkter og hurtig levering

Jeg har modtaget min pakke i dag, og sikke en fornøjelse at åbne den. Jeg elsker at modtage pakker, hvor man kan se at afsender har gjort noget for at det lige er det ekstra hyggeligt at åbne sin pakke. Og jeg er vild med bogposen jeg havde købt, den er så fin. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Overlapp :-)

18 janvier 2026

Rigtig god kvalitet

Leveringstiden var fin og varen flot pakket ind.

5 janvier 2026