Palæet urmager og juvelér Avis

TrustScore 3 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Lyngbys førende butik inden for klassiske og moderne ure og smykker

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Absolut sidste gang jeg bruger urmager Palæet

Indleverede mit fine, gamle guldur til reparation, fordi kronen havde sat sig fast. Det tog halvanden måned, før det var klar til afhentning, pris næsten 3000 kr. Efter at have brugt det en uge, opdager jeg, at kronen er faldet af, da jeg skal trække uret op, hvorfor jeg naturligvis reklamerer og afleverer uret igen. Efter endnu en måneds ventetid, får jeg en sms om at jeg kan jeg hente uret og bliver ved udlevering til min store overraskelse bedt om at betale 430 kr.
Jeg betalte, da urmageren ikke selv var til stede, så jeg kunne tale direkte med ham. Jeg håber dæleme, det fungerer denne gang - og finder så afgjort et nyt sted næste gang, det skal efterses!

5 juillet 2025
Avis spontané
Logo de Palæet urmager og juvelér

Réponse de Palæet urmager og juvelér

Kære Mette
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Det er naturligvis aldrig vores ønske, og vi tager altid vores kunders feedback seriøst. Når det er sagt, vil vi gerne tydeliggøre nogle væsentlige detaljer i forløbet:
1. Du blev ved indlevering af uret informeret om, at en komplet service på dit gamle Certina guldur ville tage ca. 5–6 uger, da det indebærer, at hele uret adskilles og renses i bund. Det undrer os derfor, at ventetiden fremstår som en overraskelse i din anmeldelse, særligt da dette er helt normal procedure for ure af den type og alder.
2. Det blev også oplyst, at problemet ikke var en defekt krone, men at olien i værket var fuldstændig udtørret, hvilket gjorde, at uret ikke kunne gå.
3. Under servicen blev både krone og optræksaksel (fjederaksel) undersøgt grundigt og vurderet intakte, og derfor ikke udskiftet. Dette er standard, da vi kun udskifter urdele, der reelt har behov for det.
4. Vi udleverede uret til dig 21. maj, og du kommer tilbage med uret to uger efter den 6. juni.
5. Den 6. juni konstaterede vi, at optræksakslen var knækket, og kronen manglede. Da akslen var intakt ved servicen og udleveringen af uret, er dette sket efterfølgende, som følge af et slag eller stød, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at skaden er opstået efter servicen. Dette blev også forklaret i butikken. Måske du kan huske, at vi forklarede, at det svarer til, at man får en god pris på en reparation efter en skade, som ikke skyldes selve det udførte arbejde lidt, som hvis man kørte sin bil ud fra et værksted og kort efter påkørte noget: det vil ikke være dækket af garantien, men man kan stadig finde en rimelig løsning. Vi ønskede stadig at hjælpe dig og tilbød derfor at udskifte både krone og optræksaksel til en pris, som hverken dækkede arbejdstimer eller andre omkostninger.
6. Du anfører i din anmeldelse, at du efter ”en måneds ventetid” kunne hente uret. Da dit ur er en ældre model, har vi ikke reservedelene på lager, det har de heller ikke hos Certina. Derfor er det helt normalt, at det tager tid, før vi har de korrekte reservedele. Vi beklager, hvis vi ikke fik informeret tydeligt om dette.

Vi gør os umage hver dag for at give alle vores kunder i Palæet, den bedst service og vi er ærgerlige over, at du har haft denne oplevelse. Vores vurdering er, at vi har informeret dig, forsøgt at hjælpe og fundet en fair løsning.

Palæet

En uforglemmelig oplevelse hos Palæet Juveler

Jeg kunne ikke være mere lykkelig for min forlovelsesring og den fantastiske oplevelse, Palæet Juveler har givet mig. Fra start til slut var servicen enestående, og det betyder alverden for mig.

Kåre er ikke blot en utrolig dygtig juveler, men også en empatisk og engageret fagperson, der sammen med sit team skaber smykker med omhu, kvalitet og passion. Håndværket og udførslen af min ring er intet mindre end perfekt, og jeg er dybt taknemmelig for den omhu og omtanke, der blev lagt i hver eneste detalje. Jeg er simpelhen så glad.

Gennem hele processen følte jeg mig forstået og værdsat. Kåre og hans team formår at kombinere ekspertise med personlig service på en måde, jeg sjældent har oplevet. Det var en uforglemmelig rejse, og jeg vil altid huske den med stor glæde.

Jeg kan varmt anbefale Palæet Juveler til enhver, der ønsker en unik og ekstraordinær oplevelse. Det er uden tvivl den bedste service, jeg nogensinde har fået.

26 mars 2025

Look out for these guys

Look out for these guys! They take at least 25% in commission. And they only retail, they don’t make their own jewellery.

I wen in to buy a small Christian cross less than 4g of 14k gold, and the jewellery was moulded not forged. They wanted to re-sell it to me for 8100kr, because that sounded outrageous I contacted the gold smith directly and got a price for 6100kr for the same jewellery. It just tells me that their prices are hugely inflated and not remotely worth what they are selling them for.

Anyway just a heads ups.

7 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

LANG tid om simpel rep - pris tvivlsom

Skulle have skiftet låsen på en hvidgulds halskæde. Det tog 4 uger…. Det tog mere end en uge bare at få et pristilbud. Det blev aftalt at de skulle beholde den gamle lås og trække guldprisen fra i min pris - sælgeren ville oplyse beløbet der kunne trækkes fra, når jeg afhentede. Ved afhentning blev intet trukket fra i den opgivne pris, idet de så fastholdt, at guldprisen da sandelig VAR modregnet i pristilbuddet. Da jeg intet på skrift har, er det jo ord mod ord. Men her er dårlig kundeservice og jeg føler ikke de er hæderlige. Ærgerligt for vi har igennem årene tidligere handlet hos dem. Kan IKKE anbefale

3 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super good service at best price

Jeweller Palaeet in Lyngby gave us a super good service at the absolutely best price:
We needed an estimate of the value of our family’s jewelleries for the respective Danish household insurances.
Palaeet did so for a very good price, actually the best price we could get after a longer research and with an extremely friendly& good service and consulting. They put the whole data (pictures and estimates of values) into a secured database, where its is accessible for the police and insurance in case we should again (heaven prohibit) be subject to a burglary. In case of theft the items would be difficult to sell for thieves, because the pictures of the stolen items could/would be published.

This is particularly important, because Danish insurance companies - as opposed to household insurances in other European countries – do not accept pictures of your jewellery as sufficient documentation in case of theft. They need additionally either the purchase bills (which you often do not have after many years or in case it was a gift) or a value assessment by a jeweller. And such a value assessment can be awfully expensive …

Some background information for foreigners in DK: take precautions against burglars, like this here described value estimate of precious items! Denmark has the highest number of burglaries in all OECD countries (see crime_stats_oecdjan2012 in civitas. org . uk , page 8)

1 octobre 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Palæet var leverandør af en flot…

Palæet var leverandør af en flot platinkæde med diamant-vedhæng, som jeg fik i julegave. Desværre knækkede låsen efter kun 5 mdr, og jeg gik ind til Palæet for at få den skiftet. Ekspeditricen fremhævede højlydt at jeg havde mishandlet kæden og at det sandelig ikke var en ringe kvalitet kæde samt at skaden ikke var en garantiskade. Jeg havde blot lagt kæden frem, og havde ikke nævnt noget om garanti eller bedt om at blive belært om, at jeg da ikke måtte gå med mit smukke smykke i hverdagen. Det var en på alle måder ubehagelig oplevelse, og jeg er nu i tvivl om kæden er en andenklasses vare.

21 mai 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Kundebehandling under al kritik!

Min mand og jeg var i dag inde i butikken, da han havde 3 armbåndsure som han ville have skiftet glas, batteri og en enkelt rem. Urerne var ikke købt i butikken og ekspedienten gør os derfor opmærksom på, at hun ikke kunne garantere, at urmageren kunne lave dem, hvilket selvfølgelig er helt i orden. Generelt virker ekspedienten dog meget afvisende overfor os og da min mand kommer til at lægge sit ene ur lidt hårdt på disken (som i forvejen er fyldt med ridset), gør hun opmærksom på, at vi altså er i en juveler (som om vi ikke er klar over det?!) og taler helt enormt nedladende til os. Min mand beklager, men vi ender med at forlade butikken, da den kundebehandling vi oplever er under al kritik og simpelthen er komplet uacceptabel. Aldrig om vi nogensinde sætter vores ben i den butik igen!

5 septembre 2018

Vielsesring med overraskelse

Vi købte to vielsesringe hos Palæet i Lyngby.

Servicen under bestillingen af ringene var fin, men da vi hentede ringene var den ene ring med ekstra "sten" og tekst indvendigt som ikke blev oplyst ved bestillingen eller illustreret på prøveringene.

Da vi klagede over den ekstra sten og tekst som vi ikke mente var passende, var personalet meget afvisende og ligeglade med problemstillingen og det var tydeligt vores eget problem.

Vi kan ikke anbefale andre at handle hos Palæet, da de tydeligvis er interesserede i salget og ikke god service og tilfredse kunder.

18 juillet 2015
Noté 2 sur 5 étoiles

Total afvisning.

I går fik jeg skiftet batteri i mit armbåndsur hos urmageren i forretningen Palæet på Lyngby Hovedgade. Fin pris - 65 kr., hvilket jeg da også bemærkede ved afhentning af uret.
Her til morgen opdagede jeg, at de to visere var "kommet ud af takt", således jeg var i tvivl om, hvorvidt uret viste halv ni eller halv ti. Jeg henvendte mig derfor hos Palæet igen herom. Her konstaterede urmageren, at der var noget galt, men afviste på enhver måde, at det kunne skyldes ham.
Jeg havde siden batteriskiftet båret uret på armen og havde ikke på nogen måde været udsat for stød eller slag. Der er tale om et ur fra Hugo Boss, som er ca. tre år gammelt, og som ikke hidtil har givet anledning til problemer.
Den totale afvisning af fejl fra urmagerens side er utilfredsstillende!

31 janvier 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim service og overraskende lave priser

Det generelle prisniveau er lige omkring de fleste andre, dog under gennemsnittet for området.

Servicen er i top, personalet er vidende og imødekommende,

De har en meget flink urmager der har lavet flere ting uden beregning, selvom at jeg ikke er stamkunde (det er jeg så blevet nu) eller har købt ret meget, og priserne på både reservedele og arbejdsløn var overraskende nok under hvad jeg er vant til fra mindre provinsbyer hvor jeg ellers har boet og arbejdet, og var så absolut meget konkurrencedygtige.

Jeg oplever altid højt service niveau hos danske guldsmede og urmagere, men at finde det kombineret med forholdsvis lave priser på et centralt placeretog normalt dyrt sted var en meget positiv overraskelse.

16 janvier 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus