Panorama restaurant in Drimmelen . Kwam hier altijd graag om wat te drinken en/ of eten . Maar ben nu voor de 2e maal eigenlijk weggestuurd .1e maal zat ik op het verkeerde stuk want te weinig p... Voir plus
Wir waren 14 Tage in Bali und haben leider erst am Abreisetag ,dieses großartige Restaurant entdeckt. Es war das beste Essen hier in Bali und der Service ist perfekt gewesen. Wir haben uns durch da... Voir plus
Компетентност и отношение на персонала не отговаря на концепцията на ресторанта, също и качеството на някои от поръчаните ястия.Същите бяха върнати, но в сметката бяха маркирани. За големи компании н... Voir plus
Der 85. Geburtstag wird vielen unserer Gäste in Erinnerung bleiben, besonders der Jubilarin. Wir erlebten kompetente Beratung in der Planungsphase, eine nette, sehr aufmerksame Chefin und freundlich... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dårlig betjening og påståelig tjener.
Hej
vi har spist på restauranten på Fisketorvet. og bestilte en menu , gik der lang tid inden at tjeneren kom og sagde at om vi ikke havde bestilt buffet, for så skulle vi selv hente maden, vi fortalte at vi havde bestil menu 2. tjeneren beklagede og sagde at det havde han ikke hørt(nej det var vi klar over, da han dårligt havde tid til at tage imod vores bestilling, han var på vej væk mens vi fortalte hvad vi gerne ville bestille). herefter gik der en pæn tid før vores forret kom, som var udmærket. Tjeneren kom og spurgte os hvilken sovs vi ville have til hovedretten og der blev ikke spurgt om andet. Maden kom med mørbradbøfferne, var de ikke stegt som ønsket have, den var stegt for lidt. Ved grønsagerne var de store stykker ikke tilberedt nok, de var lune udenpå og kolde og rå inden i. da vi bad om regningen begyndte tjeneren at diskutere med mig om at jeg kunne bare have sagt noget til ham om maden og bøffen og at han i øvrigt havde spurgt os til hvordan vi ville have vores bøffer.
det var ikke korrekt, der var ikke spurgt ind til andet end sovs, det at han stiller sig og vil diskutere med kunderne midt i restauranten er bare ikke i orden. At betale 488 kr. for et måltid, hvor kun forretten og colaen var i orden, og hvor en tjener opfører sig som han gjorde må betragtes som uprofessionelt.
en restaurant der ikke kan anbefales til andre.
god mad, fantastisk betjening, super hyggeligt og til en meget rimelig pris.
Vi var to voksne, som begge fik buffeten. Masser at vælge mellem, god smag og dertil valgte vi husets rødvin. Betjeningen var klart ok og trumfede andre dyrere steder. Endelig var stemningen god traditionel, med et charmerende italiensk strejf