Als 1 van de eerste bij Pararius aangesloten makelaars zijn wij al bijna 20 jaar een tevreden klant. Bij vragen en problemen is er altijd snel een antwoord en een oplossing, daarom 5 sterren!
L'entreprise a répondu
Wij hebben Pararius Office meerdere keren benaderd met vragen waar wij zelf tegenaan lopen. Meerdere malen hebben zij dit keurig netjes via de telefoon of via de mail kunnen uitleggen. Laatst ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prettig contact gehad met Joel van Delden. Hij reageert snel, denkt actief mee over oplossingen en toont een hoge mate van betrokkenheid, zelfs wanneer de vraag buiten zijn expertise valt. Hij neemt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pararius maakt de verbinding mogelijk tussen mij als makelaar en Funda – een essentiële schakel in ons vak. Hun platform werkt niet alleen efficiënt, maar voelt ook betrouwbaar en professioneel. Een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pararius Office is ontstaan vanuit persoonlijke ervaring binnen de makelaarswereld. We weten daardoor precies wat er nodig is voor een CRM-systeem dat fijn werkt. Het systeem is uitgerust met functionaliteiten waar je echt wat aan hebt. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen ons systeem en jouw website en de mogelijkheid om woningen van anderen onder je eigen naam door te sturen. Bovendien is Pararius Office Tiara-gecertificeerd. Kortom: wij doen waar we goed in zijn, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Blaak 555, 3011 GB, Rotterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Ik heb jarenlang met Pararius Office gewerkt, het is een prettige, behulpzame en betrokken poel. Je kunt altijd bij ze terecht als je vragen of hulp nodig hebt.

Réponse de Pararius Office
Laatst hadden wij het genoegen om een van de medewerkers van de support team te mogen ontvangen op kantoor. Hij heeft ons een educatieve cursus op locatie gegeven, er is zoveel dat je met het CRM systeem kan doen waar wij voorheen niet van af wisten.

Réponse de Pararius Office
Goed en ervaren team die altijd voor ons als verhuurmakelaar klaar staan. Mijn contactpersoon Joel is geen een vraag te veel, hij maakt altijd tijd om zo snel mogelijk alle vragen en opmerkingen op te pakken.

Réponse de Pararius Office
Onlangs een afspraak gehad met Joël van Delden, accountmanager van Pararius Office. Ontzettend kundige man, veel uitleg gekregen, komt zijn afspraken goed na, altijd bereikbaar voor vragen en prettig in de omgang. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

Réponse de Pararius Office
Fijn en professioneel bedrijf.
Goede en duidelijke communicatie, ga zo door!

Goede ervaring met Joel van Pararius. Top service! Bedankt

Réponse de Pararius Office
Ik werk nu 2,5 jaar met Pararius office. Alles werkt naar behoren. Het team staat altijd voor je klaar en niks is teveel. Onze accountmanager Joël neemt regelmatig contact op om te kijken wat er verbetert kan worden en ze gaan hier dan ook gelijk mee aan de slag. Dit is een echte samenwerking zoals je wil als ondernemer.
Ik kan iedereen dit systeem aanraden.

Réponse de Pararius Office
Je kunt altijd terecht met je vragen en krijgt snel en duidelijk antwoord, fijne samenwerking!

Réponse de Pararius Office
Bijzonder prettige ervaring met medewerkers. Snelheid en deskundigheid en erg gebruiksvriendelijk. Aanrader

Réponse de Pararius Office
Prima systeem, je krijg een vast aanspreekpunt wat erg prettig werkt. Daarnaast denken ze graag met je mee!

Réponse de Pararius Office
Wij worden heel goed geholpen door Joël van Pararius office. Hij reageert snel opvragen, neemt de tijd om langs te komen om vragen waar wij mee zitten te beantwoorden of nieuwe tools uit te leggen.
Leonie - AmsterdamWonen

Réponse de Pararius Office
Wij zien het team van Pararius office als een echte partner. Ze zijn ondernemend ingesteld, bereikbaar en zeer behulpzaam. Het team denkt mee, luistert en kijkt samen met haar klanten naar de toekomst.
Erg blij mee!

Réponse de Pararius Office
Altijd een supergoede communicatie en alles goed geregeld.

Réponse de Pararius Office
Fijn gesprek gehad met Joël, duidelijke informatie en zeer vriendelijk!

Réponse de Pararius Office
Al jaren een positieve ervaring met Joel van Pararius Office. Hij denkt mee met de klant en antwoord snel op eventuele vragen die er zijn! Kortom, top !

Réponse de Pararius Office
Super service van Joell van Delden wederom weer. Zelfs in het weekend kreeg ik antwoord. Hij lost altijd m'n vragen snel en naar volle tevredenheid op.

Réponse de Pararius Office
fijn platform om mee te werken. Veel leads blij kunnen maken met ons aanbod.