Rimeligt nemt at booke via hjemmesiden.. Dejligt nemt at finde parkeringshuset. Har man først indtastet nummerplade, så åbner porten nemt, så man komme ind og lede efter p-plads.. store båse, r... Voir plus

Jeg var desværre ikke imponeret over oplevelsen. Afhentningen i lufthavnen var forsinket, og informationen om, hvor og hvordan afhentningen skulle foregå, var ikke særlig præcis. Derudover tog kø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft en supergod oplevelse med Parkos. Vi har fået god og hurtig respons på P-kontrakt fra start til slut. Vi valgte Parkos af to årsager: overdækket parkering og gratis Shufflebus til/fra Airp... Voir plus
Kommunikation, aflevering af bil + opfølgning og "hilsen" fra mn bil var særdeles god. Til gengæld lidt problemer med levering af bilen, som gjorde vi ventede over en time efter vi kom ud fra terminal... Voir plus
- Site de comparaison de prix
- Espace de parking
- Parking couvert payant
- Service de navette aéroport
- Service de voiturier
Écrit par l'entreprise
Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Pays-Bas
- www.parkos.dk
Brug for hjælp? Kontakt os
Aucun historique récent de demande d’avis
Super fine forhold og taxa var der da…
Super fine forhold og taxa var der da vi ankom og klar til at køre oz til flyet
Nemt at booke
Nemt at booke, da vi ankom til parkering blev vi anvist p plads med det samme, hvor efter vi blev i lufthavnen. Da vi kom hjem ringede vi som aftalt og blev hentet med det samme.
Rigtig god service :)
Fungerende fint
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Når man nu ikke kan give 0 stjerner
Når man nu ikke kan give 0 stjerner. De hæver gladeligt beløbet på sin konto og annullere - UDEN GRUND - bookingen ( 4MF1LP ) nogle timer senere, men pengene kommer først om 10 dage… håber vi. Altså er vi gratis bank for selskabet i op til 10 dage. Chat bot svarer på hollandsk og telefonen går på svensk telefon Boogie woogie. HOLD JER VÆK

Godt parkering
Har tidligere bestilt parkering igennem…
Har tidligere bestilt parkering igennem Parkos og det har været fint.
Parkeringen og transferen var fin da vi ankom.
Da vi kom hjem, ringede jeg som jeg skulle da vi havde fået vores bagage og vi gik til afhentningsstedet. Jeg fik af vide, at chaufføren ville finde os og spørge efter vores navn.
Da vi havde stået i et stykke tid, ringede jeg igen og fik af vide, at chaufføren var på vej og at han ville spørge efter os.
Der kom forskellige taxaer og spurgte om vi skulle med dem og vi fortalte vores navn og det var ikke os de skulle hente.
Der kom også almindelige taxaer og dem skulle vi jo ikke med.
Så blev jeg ringet op fra Parkos af en sur medarbejder, hvor vi var henne for chaufføren kunne ikke finde os.
Jeg sagde, at vi stod som aftalt og så sagde han, at han jo havde bedt os stå ved Hamborg Plaza skiltet. Der stod vi og det sagde jeg også til ham.
Chaufføren holdte så lige foran os, men han havde ikke spurgt os om navn som ellers var aftalt, han kontaktede os slet ikke.
Da jeg sagde det til ham der ringede, så smed han bare røret på - han var helt vildt ubehagelig og en sur skid i hans måde at tale på.
Jeg spurgte chaufføren, hvorfor han ikke spurgte os efter navn, men han sagde bare, at han ikke kunne ret meget sprog.
Det var ham i telefonen der var træls, ellers har vi tidligere kun haft fine oplevelser, men ham i telefonen var sgu smadder træls og ubehagelig. Han skulle nok finde noget andet at lave, hvis han ikke har mere forstand på service.

Réponse de Parkos.dk
Alle tider og aftaler overholdt
Alle tider og aftaler overholdt. Vi kommer igen..
Rigtig god service
God service, nemt og bekvemt! Vi afleverede bilen lige ved siden af lufthavnen i Hamborg, hvorefter vi kunne gå direkte til afgangsterminalen. Det samme gjort sig gældende, da vi kom hjem. Vi ringede 15 min. før vi kom ud, også var vores bil klar. Mega nemt.
Afleveringen af bilen gik til 5…
Afleveringen af bilen gik til 5 stjerner, men afhentningen var ikke så god, medarbejderen var ikke god til engelsk, og virkede mere interesseret i sin telefon, end i kunderne, så den ville jeg give 1 stjerne, derfor landede jeg på 3 stjerne.

Nemt og hurtigt
Kan virkelig anbefales 👌
Fin parkeringsplads. Nemt at parkere, og alt fungerede som forventet. 👍
Great service
Great service, very easy to use. I will definitely use this service again.
Fin parkeringsforhold
Fin parkeringsforhold. Lidt svært at finde hvor vi skulle holde.

Réponse de Parkos.dk
Forvirrende proces og dårlig kommunikation
Vi havde en meget blandet oplevelse med Parkos / Park & Fly PRO Parkhaus.
Kommunikationen fra Parkos stemte ikke overens med de instrukser, vi fik ved ankomst – og selv skiltningen på stedet var misvisende. Vi var nødt til at ringe for at få adgang til p-huset, og medarbejderen var både stresset og uhøflig i tonen.
Derudover stod der, at man ville blive hentet efter 30 minutter, men shuttlen kører kun én gang i timen, så vi måtte vente en hel time. Mens vi ventede, var der flere andre kunder, som heller ikke kunne finde ud af at parkere, og vi endte med at hjælpe dem. Der var også uklarhed om, hvor man måtte holde.
Der var skiltet til et venterum med toiletter, men det var låst. I stedet måtte vi benytte et mobilt toilet på en nærliggende genbrugsplads.
Det positive i oplevelsen var, at chaufføren var meget venlig både ved afgang og hjemkomst, hvilket er årsagen til, at vi giver to stjerner.
Alt i alt var der for meget forvirring, dårlig kommunikation og ventetid. Vi kan derfor desværre ikke anbefale servicen og vil sandsynligvis ikke bruge den igen.

Réponse de Parkos.dk
Altid super service og nemt at benytte
Altid super service og nemt at benytte. Dejligt med udførlige og overskuelige mails. Altid venligt personale.
Alt fungerede upåklageligt
Alt fungerede upåklageligt. Da min bil havde mistet strøm og ikke kunne starte, var der hjælp og venlighed hele vejen til jeg kunne køre hjem. En ansat ventede sammen med mig på at vejhjælp skulle komme. Han hentede sodavand til mig på egen regning. Kan kun anbefales.
Det var uden problemer at parkerer
Det var uden problemer at parkerer, blive kørt og hentet i lufthavnen. Kan kun anbefales.
God service
God service, god pris, venlige medarbejdere og punktlige ift aftaler. Kan varmt anbefales.
Leichter und flexibler service.
Alles gut und sehr flexibler service.
Eigentlich leichter als der parkplatz von flugplatz zu benutsen!