Teleurstellende ervaring met Patina
Helaas hebben wij tot nu toe een vervelende ervaring met Patina.
Er waren bij ons dakpannen van de woning afgewaaid. Bij het eerste contact hebben wij duidelijk aangegeven dat een hoogwerker niet mogelijk is vanwege onder andere de te korte stoep.
Toch is er vervolgens een medewerker gekomen, (wel snel trouwens binnen 2 dagen) waarna werd aangegeven was dat een hoogwerker niet gaat lukken (?) en dat er een ondernemer met een stelling zou worden ingeschakeld.
Wij hebben daarbij aangegeven dat we binnenkort op vakantie zouden gaan.
Na ruim een week werden we pas gebeld met de mededeling dat er de volgende week contact zou worden opgenomen voor een afspraak.
Toen ik aangaf dat ik dan inmiddels op vakantie zou zijn en wel iemand kan regelen die op een tijdstip wel aanwezig ou kunnen zijn en hierna vroeg waarom dit allemaal zo lang moest duren, zeker gezien het regenachtige weer op komt volgende week, kreeg ik als reactie dat ik niet de enige klant ben en dat ik toch niet verwachtte dat ze binnen een uur zouden komen.
Dat begrijp ik uiteraard ook.
Ik verwacht geen voorrang of dat iemand binnen een uur voor de deur staat.
Wel had ik gezien de situatie wat meer communicatie, begrip en meedenken verwacht.
Zeker omdat Patina zich op de website profileert als "dakdenkers".
Toen ik dit aangaf, werd mij gevraagd of ik hierover aan de telefoon wilde discussiëren.
Dat vond ik eerlijk gezegd een vervelende reactie.
Kortom: tot nu toe een teleurstellende ervaring.
Wordt vervolgd .........
————————————————————
29-8-2026
4 weken verder voor 3 dakpannen.
Nou waar we ons zorgen over maakte is gebeurt het regenwater loopt langs de muren van 2e en 1e etages met alle schade vandien.
Wat een schofterig bedrijf, inmiddels ook meer stappen ondernomen om mensen te behoeden voor dit bedrijf.
Vermoedelijk hebben ze met de vrijdag middag borrel erg gelachen met opmerkingen dat wij denken droog te zitten dit weekeind.
Wordt vervolgd vandaag niemand te bereiken, o ja weekeind.
Sorry nee dak ben je niet te bereiken patina
**** UPDATE 30-augustus *****
Ik ben inmiddels maar op zoek op marktplaats voor dakpannen en om het zelf te leggen de verantwoording die op jullie website staat is totaal niet aan bod.
Zeker de zin met SLAAP LEKKER doet me verdriet dat doe ik dus niet met de zorgen dat mijn behang, laminaat en plafond al flink beschadigd zijn.
Nee al slechte nachten door het gedrup en de zorgen.
Hé 3 dakpannen leggen hè.
Maar neem aan dat jullie er op de vrijdagmiddag borrel gigantisch erom gelachen hebben en aankomende weer.
Nou wacht maar weer af die K telefoniste bellen geeft geen enkel zin met haar grote …
**** UPDATE 31-augustus *****
Nou gebeld met de aannemer aan wie Patina het uit handen had gegeven en hebben de verkeerde maat van de dakpannen doorgekregen van Patina.
Aangeven dat ik er al 2 via marktplaats heb gevonden dus nog maar een te gaan omdat ik de intentie heb het maar zelf te doen.
Dus maar weer wachten en wachten en gaan inmiddels de 5e week in 🤬
Met nog meer schade binnen na een regenachtig weekeind 🤬