Wij zijn ontzettend goed geholpen voor ons keuken badkamer, vloer en trap! Ontzettend grote showroom met heel veel keuzes. Ontzettend deskundig en professioneel team. Wij hebben Paul Roescher ook voor... Voir plus
Lisez les avis des autres
Keuken gekocht in 2022. Inmiddels al een nieuwe front voor de koelkast omdat deze steeds vanaf de front los ging. Vaatwasmachine is na 3 jaar al vervangen. Het aanrechtblad laat vlekken na… is na... Voir plus
We werden heel vriendelijk ontvangen! Er werd heel goed meegedacht over de indeling van de keuken, verschillende ideeën werden aangedragen. Ook tijdens het inspiratie rondje door de winkel werd o... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Wij hebben in mei een keuken gekocht
Wij hebben in mei een keuken gekocht. Het eerste gesprek verliep prettig en in eerste instantie hadden wij er dan ook alle vertrouwen in dat alles goed geregeld zou worden. Helaas bleek dat vertrouwen achteraf niet terecht.
Na de aankoop kwamen we erachter dat verschillende zaken niet overeenkwamen met wat er tijdens het gesprek was besproken en afgesproken. Ik ben hiervoor teruggegaan naar de winkel en daar werd ook erkend dat er een fout was gemaakt in het oorspronkelijke ontwerp. Gelukkig kon dit toen nog op tijd worden aangepast.
Nu zijn we een aantal maanden verder en is de keuken geplaatst. Tot onze grote verbazing blijkt het kookeiland anders te zijn dan wat wij hebben besteld en afgesproken.
Je zou verwachten dat een bedrijf in zo'n situatie verantwoordelijkheid neemt en met een passende oplossing komt. Helaas ervaren wij precies het tegenovergestelde. Ondanks dat er eerder al fouten zijn gemaakt, wordt de verantwoordelijkheid nu bij ons neergelegd en lijkt het bedrijf niet thuis te geven wanneer het aankomt op het oplossen van het probleem.
Dat vinden wij ontzettend teleurstellend. Een keuken is een grote aankoop waar je veel geld aan uitgeeft. Juist dan mag je verwachten dat afspraken worden nagekomen en dat een bedrijf verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets fout gaat.
Op basis van onze ervaring zou ik hier absoluut niet opnieuw een keuken kopen. Ik wil anderen dan ook waarschuwen!
Wat ik daarnaast erg opmerkelijk vind, is dat ons tijdens een bezoek werd gevraagd of wij een review van vijf sterren wilden plaatsen in ruil voor een fles rode wijn. Dat heeft bij mij grote vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de online beoordelingen.
Voor ons is vooral de manier waarop er met de gemaakte fouten en onze klacht wordt omgegaan de grootste teleurstelling. Fouten kunnen overal worden gemaakt, maar het gaat er uiteindelijk om hoe een bedrijf ze oplost. En juist daarin voelen wij ons als klant ernstig tekortgedaan.
Geweldige kookcursus van Justin
Vandaag een kookcursus van Justin gehad. Enorm gezellig en leerzaam. Ook een heerlijke risotto, diamanthaas en groente gehad. Heel erg bedankt, enorm geslaagde avond🙃 groetjes, Claudia en Britt Goldewijk
Nou vandaag langs geweest
Nou vandaag langs geweest, heel leuk en aardig netjes koffie gehad door de receptie en de dame die koffie langs brengt.
Een keuken laten opstellen ruim 3,5 uur verder, geef je aan op het eind, dat je hier over wilt bespreken met je echtgenote(thuis) en maandag hierop wil terugkomen (het is nu zaterdag). Maar dan komt het!! Dit vond meneer de bedrijfsleider niet goed, want dit bedrag kon hij ons maandag niet weer beloven omdat er zogenaamd in Duitsland de rente's van het bedrijf waarmee ze werken hoger zullen worden binnenkort, dus al niet maandag en dat we gelijk moesten beslissen over een keuken van 18 duizend euro want dit bedrag zouden we niet weer krijgen. Ook konden ze geen vervolg afspraak maken, omdat ze liever een klant hebben die gelijk willen beslissen. Zo belachelijk hoe het allemaal gaat hier. Een paar zaken langs geweest voor een offerte, maar dit nergens meegemaakt, echt belachelijk gewoon!!!
Ellende
Twee keer naar volle tevredenheid een keuken gekocht. Maar deze keer begon de ellende, zodra de handtekening was gezet. Verkeerd ingemeten, verkeerde adres doorgegeven en daardoor maanden vertraging. En dat terwijl de levertijd al extreem lang was om te beginnen. Op tijd begonnen, maar door vele fouten van hun kant dit jaar geen keuken meer.
Keuken gekocht in 2022
Het aanrechtblad laat vlekken na… is naar gekeken en de monteur zei dat ik het aanrechtblad met dusty moest schoonmaken omdat deze vet was … maakte het wel 10x per dag schoon maar hij beleeft vlekkerig.
Nu na 4 jaar besloten om er een ander keukenbedrijf erbij te halen en besloten om het aanrechtblad te vervangen en nieuwe frontjes te plaatsen.
Erg teleurstellend… een keuken van ruim €20.000 moet echt wel langer meekunnen… toch.
Geen aanrader😟
Nieuwe keuken gekocht geleverd met…
Nieuwe keuken gekocht geleverd met beschadiging. Wel gemonteerd, later nieuw front geleverd. Nu moeten we zelf de montage regel. Heel slecht dit. We betalen voor een nieuwe keuken.
Nu kost het ons geld. Meerdere malen gebeld, we worden gewoon afgescheept.
Slechte service. Zit nou weer een keuken bij hen kopen!!
2 keer verkeerde tegels bezorgd
Al voor de tweede keer een verkeerde levering! De eerste levering lag al binnen en moest voor de chauffeur weer naar buiten gebracht worden. Dus extra geld moeten betalen voor sjouwers. Nu weee tegels laten ophalen en hopelijk gaat het de derde keer wel goed.
Fijne samenwerking!
Wij hebben vandaag onze badkamer/wc-ruimte, keuken en vloeren uitgezocht! Wij zijn blij dat we voor Paul Roescher hebben gekozen! We werden persoonlijk geholpen, ze hadden veel verschillende ideeën en namen echt de tijd voor ons.
Goede begeleiding vanaf moment 1
Goede begeleiding vanaf moment 1. Uiteindelijk tot een mooie passende keuken gekomen met behulp van vakkundig advies, super blij met het resultaat!
Super geholpen hier
Super geholpen hier! Prachtige spullen voor een mooie prijs. Zelfs als starters kunnen wij onze droom keuken uitzoeken!
Frans heeft de puntjes op de I gezet
Frans heeft de puntjes op de I gezet! Prachtige keuken gekocht
Service tip top
Totaal ervaring
Totaal ervaring
Wij hebben na een eerdere goede ervaring voor onze nieuwe verbouwwoning het totale pakket afgenomen, dus keuken, toilet en badkamer en de bijbehorende tegels.
de keuken was de eerste, het leek wel of de verkoper zijn eigen keuken verkocht en niet goed luisterde ( hadden we eigenlijk moeten weggaan) naderhand toch weer teruggegaan en met een andere verkoper toch aangepast. Badkamer ging prima en goed advies. Tegels nog een keer teruggewenst omdat de berekening op basis van de tekening niet correct was (PR calculeerde dat zelf en bij narekenen kwam ik tot andere m2).
Bij plaatsing van de keuken was er weer wat mis. Een inbouwkast waar de maat van was opgevraagd bleek hoger dan doorgeven omdat men de plint vergeten was erbij te tellen. Dus moest de aannemer aan de bak om de nis op maat te maken. Vervolgens de vensterbank van de keuken te smal. Bij bellen vanwege de fout, ja maar u hebt getekend voor de keuken, jaja we hadden inmeetservice en die meet dat toch in. Ja maar u hebt geen tegels gedaan, ja dat klopt en dat stond ook op de bon, mijn inziens lever je dan langer ipv korter. Dan nog een bevestigingsset van de wastafel er niet bij. Als laatste de afwerking. Kit is geleverd maar te weinig. Bij contact gaf de verkoper dat aan en zou een doosje klaar laten zetten. Vandaag mij gemeld voor de kit en of ik eerst even wilde betalen (214 euro voor 12 kokers). Bij het telefoontje niets over kosten of betalen gehad. Kit dus niet meegenomen. Thuis op internet gezocht,zelfde kit, zelfde merk voor de helft van het geld gevonden.
Dus het advies, blijf weg bij Paul Roescher voor je gemoedsrust.
Fijn geholpen en geen druk
Roeland denkt mee over indeling en praktische punten. Kregen zelfs een lunch aangeboden. Super goed geholpen en relaxte medewerkers. Geen druk!
Mark Janse hielp me goed en gaf…
Mark Janse hielp me goed en gaf duidelijk aan het hoe en wat.
Was blij met de keuzes.
Aanrader!
We werden heel vriendelijk ontvangen!
Ook tijdens het inspiratie rondje door de winkel werd ons goed de voor en nadelen van bepaalde dingen verteld.
Top winkel
Vriendelijk en vakkundig personeel, zowel bij de keukens als de vloerenafdeling. Denken mee in de mogelijkheden van de woonkamer en kijken kritisch naar de ruimte indeling.
Conclusie: geweldige winkel en raadt het iedereen.
Super ervaring!
Een hele fijne zaak.
Bieden echt oprecht scherpe prijzen, denken mee en nemen de tijd.
We hebben een prachtige badkamer en keuken uit kunnen zoeken.
Prachtige showroom keuken gevonden!…
Vandaag de grote winkel binnen gewandeld, omdat ik echt opzoek ben naar een nieuwe keuken. Maar door de bomen het bos niet meer zag. Vriendelijk begroet door de mevrouw aan de balie en na een rondje door de winkel werdt ik geholpen door 2 onwijs kundige, en aardige dames, die me goed hielpen en uitzochten of mijn plannen mogelijk waren, gaven bruikbare tips en kwamen met een prachtige tekening. Namen echt alle tijd! En zo makkelijk kan het gaan.... Goede prijs, top service, lekkere thee en een kopje soep. Laat de keuken maar komen, kijk er enorm naar uit! Twijfel niet al is het voor inspiratie loop naar binnen, misschien staat er ook jou aanstaande keuken.
Prettig geholpen.
Vriendelijke medewerkster. Fijn geholpen en goed advies gegeven.
Wij hebben hier een tegelvloer gekocht
Wij hebben hier een tegelvloer gekocht, maar vanaf het begin bleven de tegels hardnekkige kringen vertonen. Na meerdere schoonmaak adviezen van de leverancier die wij allemaal exact hebben opgevolgd bleef het probleem volledig bestaan. Pas een maand later kon er een “expert” langskomen om te kijken. Tegen die tijd lag onze hele verbouwing al stil en zagen wij ons genoodzaakt om op eigen kosten een compleet nieuwe vloer aan te schaffen. We hebben alles netjes vastgelegd: filmpjes, foto’s én zelfs resterende tegels als bewijs. Ondanks dit alles is er geen enkele vorm van compensatie of verantwoordelijkheid genomen. Wat een ontzettend slecht en onprofessioneel bedrijf. Absoluut geen service, geen oplossing en geen begrip. Koop hier nooit je spullen