Jeg kan kun give mine allerbedste…
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Anders hos Pausgaard Autoteknik!
Servicen var helt igennem i top – faktisk så god, at hvis det var muligt, havde jeg givet 20 stjerner i stedet for bare 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg oplevede problemer med min Lamborghini Urus, som kørte meget ujævnt i tomgang. Jeg havde bilen på flere andre værksteder i flere uger, uden at de kunne finde fejlen. Det var både frustrerende og tidskrævende.
Derefter kontaktede jeg Pausgaard Autoteknik og fik hurtigt en tid hos Anders. Allerede fra starten var kommunikationen i top – han holdt mig løbende opdateret under hele processen. Inden for under 2 dage havde han både fejlsøgt, fundet problemet, udbedret fejlen – og bilen var klar til afhentning igen.
Prisen var mere end fair, og vigtigst af alt: der var ingen fusk eller skjulte overraskelser – kun ærlig og professionel service i absolut topklasse.
Hvis du leder efter en mekaniker, der er dygtig, pålidelig og effektiv, så er Anders hos Pausgaard Autoteknik det
Dbh Eddy/Edris Sazesh