Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top product. Het ruikt niet zo sterk als andere soortgelijke ontharingscrèmes. Makkelijk in gebruik, effective. Na langere gebruik merk ik dat me been en oksel haartjes steeds laangezamer teru... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Product werkte echt echt heel slecht, heeft nog niet eens de helft van de haren verwijderd. Na afloop overal rode uitslag gehad voor een paar dagen

Noté 1 sur 5 étoiles

Aangetrokken door alle mooie reclame twee spuitbusjes besteld. Zoals aanbevolen eerst een stukje op mijn huid, heb daar bovenkant hand voor gekozen, geprobeerd en inderdaad geen irritatie of bijversch... Voir plus

3,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Geen resultaat

Heb het meerdere keren uitgeprobeerd, normale laag, dikke laag, 10 minuten, kwartier, maar niks helpt. Heb zelf ook donker haar wat goed vast zit denk ik want er verdwijnt niks.

8 mars 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Achteraf alsnog scheermes er bij pakken..

Prima verzending en ging allemaal goed via achteraf betalen. Alleen de ontharingscrème zelf is niet erg goed. Verwijdert wel aantal haren maar ik moet er vervolgens alsnog met een scheermes langs.

26 février 2025

Werkt geweldig!

Werkt geweldig! Precies zoals ze in de reclamefilmpjes beloven:
Inspuiten, verdelen, 10 minuten wachten en met een natte handdoek schoonvegen.....resultaat, superglad zonder irritaties.

Ook het contact met Pelle Cosmetics verloopt snel en vriendelijk! (Ik had contact met Celina).

Kortom, ik ben zéér tevreden!!

22 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Valt helaas tegen

De verzending was snel, maar de werking is lang niet zo goed als verwacht. Na 18 minuten (maximale tijd) zijn mijn benen voor 75% onthaard. In de reclamefilmpjes veeg je de haren zo weg, bij mij helaas niet.
Ik heb geen gebruik gemaakt van de tevredenheidsgarantie, omdat dat me teveel moeite kost en ik de haren die wel weg zijn eerst terug zouden moeten groeien om de filmpjes te maken.

Ik ga opzoek naar een ander product.

11 janvier 2025

Erg tevreden

Was wat skeptisch, vooral omdat ik een gevoelige huid heb. Uiteindelijk eerst een test gedaan bij mijn oksels, 24 uur gewacht, geen pijn of irritaties. Vervolgens me volledige oksels ingesmeerd, volledig haarvrij, net als me borstharen. Ben benieuwd want ga het nog op andere plekken uitproberen, tot nu toe erg tevreden!

6 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geschikt voor de gevoelige huid!

Verzending duurde even. Toen zag ik erg kleine flesjes. Test gedaan aan de binnenkant van mijn arm, geen probleem. Dik opgedaan. Na 9,5 minuut doekje over gehaald. Haast geen haar op te vinden. Mijn oksels gingen branden. En werden vuurrood. Echter andere delen op mijn lichaam niet. Dit daarop herhaald zoals aangegeven en de max 18 min totaal gedaan met wekker erbij. Nu kwamen er wel haren af, lang niet alles. Op mijn benen geen last gehad maar zitten nog steeds flink wat haren op. Andere delen zijn vervolgens ook gaan branden. Eenmaal in de douche bleef ik maar een laagje voelen. Vreselijk om dat van een geïrriteerde huid af te krijgen! Verschillende shampoos geprobeerd en het lukte gewoon niet! Ik heb nu veel pijn uren later brand het nog en het is gewoon niet van mijn huid af te krijgen. Boenen maakt mijn huid nog meer kapot! Dit product is mijns inziens echt niet geschikt voor de gevoelige huid. Terwijl aangegeven staat van wel. Ik heb een allergische reactie en mijn benen waar ik dus geen last van had, durf ik ook niet het laagje er verder af te boenen omdat dat wel begon te irriteren. Het laten zitten is ook geen pretje! Het stinkt! Het ruikt precies hetzelfde als andere ontharingcremes alleen verbloemen met een ander luchtje. Chemische lucht waar ik zo in moet slapen. En morgen eerst de huisarts bellen voor een koelzalf.

2 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Werkt prima

Ik moest een redelijke laag aanbrengen op mijn huid/haar (dun blond haar) om resultaat te zien. Het spuitflesje is een beetje onhandig om te gebruiken omdat je hem rechtovereind moet laten anders spuit ie niet. Maar het eindresultaat is om tevreden over te zijn. De geur is redelijk neutraal. Ik heb geen last van huidirritaties gekregen en het is overal op te gebruiken. Enige echte verbeterpunt is dat de flesjes groter konden zijn.

28 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Het werkt echt heel goed!

Ik was sceptisch want tja.... maar omg! Wat een geweldig spul. Mijn man heeft veel rughaar en epileren vond hij zeer onprettig, daarom wilde ik dit proberen. Eerst een klein stukje op de schouder geprobeerd, het spul voelde erg koud aan, na 8 min weg geveegd met een doek en weg... alles was verdwenen, als sneeuw voor de zon.
Toen zijn hele rug ingesprayed en ook die haren (op een enkele na) helemaal weg! Hij probeerde zijn rug na 8 min af te spoelen onder de douche, maar dat ging niet. Het wordt een soort dun hard laagje wat (samen met de haren) weg kruimelt als het ware.. Dus echt weg vegen met een zachte doek! Ik ben heel erg tevreden!

19 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus