Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan virkelig varmt anbefale dette firma! ⭐️ Hurtig levering, og man bliver kontaktet, når varen er på vej. Det, der gjorde oplevelsen ekstra speciel, var det personlige kort, der fulgte med p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem god oplevelse 🤩 Fandt efter lang tids søgen endelig den voksdug, jeg ønskede mig! Nem bestilling, rigtig fin information om ordren, lynhurtig levering og solid indpakning 👍🏻 Nå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 2 runde voksduge med de smukkeste blomster. I pakken lå der en håndskrevet hilsen som kun kan varme ens hjerte. Min svigermor blev overlykkelig for dugene på nogle ellers ret kedelig hvide bo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

5,0

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Personlig betjening

Personlig betjening, smukke designs og overkommelig levering.

20 janvier 2025

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, dejligt med en skøn tilbagemelding

Ordrebekræftelse (Nr. 16671)

Købte fine hvide karklude fra solvang
Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken
Tak for det lille🩷 og tebrev ( vi elsker te - hele familien er på teholdet )
Kan varmt anbefale percille.dk - ville give 5+ stjerner hvis muligt

24 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, det er virkelig dejligt at høre, elsker selv en dejlig kop te☕

Fin service

Hurtig besked om varen
og den blev sendt direkte til min adresse.

4 décembre 2024

Réponse de Percille.dk

Dejligt at høre, tusind tak😊

Fantastisk butik

Fantastisk butik, jeg har endelig fundet det perfekte cykelsædebetræk, der er 100% regntæt og flot.
Jeg anbefaler det uden tøven!

29 septembre 2024

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, og det er guld værd med et tørt cykelsæde. God tur🌷

Hurtig levering . God kvalitet på varen

21 novembre 2024

Réponse de Percille.dk

Tusind tak for din positive tilbagemelding🌷

Nem bestilling

Nem bestilling, varer til en fornuftig pris og kort ventetid på modtagelse.

7 octobre 2024

Mange tak🌼

Godt firma

Det er anden gang vi handler hos Percille: Smukke varer af god kvalitet, og hurtig ekspedition.

9 octobre 2024

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, det glæder mig meget🌷

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Glimrende service og fin korrespondance med indehaveren. Mine bedste anbefalinger!

29 septembre 2024

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, det er så dejligt at høre at alt er gået godt🌸

Glædelig overrasket

Købte 2 runde voksduge med de smukkeste blomster.
I pakken lå der en håndskrevet hilsen som kun kan varme ens hjerte.
Min svigermor blev overlykkelig for dugene på nogle ellers ret kedelig hvide borde.
Kan varmt anbefale hjemmesiden

6 juin 2024

Réponse de Percille.dk

Åhhhh...det gør mig helt glad inde i hjertet, dejligt at kunne glæde andre🌼

Skøn Voksdug

Hurtig levering, god kundeservice og vigtigst: En virkelig skøn dug. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

29 mai 2024

Réponse de Percille.dk

Tusind tak, det gør mig meget glad🌻

Service above and beond.

Nem bestilling
Mail kontakt hele vejen igennem.
Da der blev bøvl med levering, pga fragtfirmaet, var Lene med hele vejen og sørgede for at jeg fik den information der skulle til for at jeg kunne hente pakken.
Tak for virkeligt god service.

29 mai 2024
Avis spontané

Réponse de Percille.dk

Det var da så lidt, dejligt jeg kunne hjælpe🌼

Noté 3 sur 5 étoiles

Syntes det er for dyrt når det er…

Syntes det er for dyrt når det er voksdug.

15 mai 2024

Réponse de Percille.dk

Der står under produktet, at det er voksdug. Det er en kraftig voksdug, som koster 110 dkk pr meter. Den er syet i min lille systue og den tager ikke kun 5 minutter at sy. Så det er faktisk ret billigt for et personligt syet produkt i DK. God cykeltur💚Vh Lene og percille.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus