Ik ben nog nooit gebeld door een verzekeringsmaatschappij om mij welkom te heten voor mijn keuze. Dit is zeer verrassend, maar geeft mij een goed gevoel over mijn beslissing.

Lisez les avis des autres
Alles netjes afgehandeld zo als het hoort met een heel ziek hondje alles netjes betaald ben er zeer tevreden over helaas heeft ons hondje het niet overleefd maar dat lag niet aan petsecure
L'entreprise a répondu
Tot nu toe zijn wij tevreden over pet secure . Ze zijn duidelijk en overzichtelijk ,in het uitbetalen van declaraties laten ze goed een overzicht zien heel fijn. Communicatie en afhandeling is ook... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de PetSecur
Écrit par l'entreprise
PetSecur
Een gerust gevoel, dag in dag uit!
✓ De hoogste uitkering van Nederland
Hoogste jaarlijkse uitkering. Voorkom hoge kosten
✓ Altijd snel verzekerd
Je huisdier is als een deel van jezelf. Je zorgt er goed voor. Juist als het ziek is of een pootje breekt. Dan wil je goede zorg en weinig stress. PetSecur dekt je zorgkosten. Zodat jij kunt blijven doen wat je wilt. We betalen snel uit. Samen verzekerd van plezier.
✓ Tot 90% terugbetaald
PetSecur is de huisdierenverzekering voor baasjes. Voor zorgeloos meer plezier met je dier. Lage premies, complete dekking, geen gedoe.
Coordonnées de contact
Javalaan 7, 3742 CN, Baarn, Pays-Bas
- 035 - 2031 943
- info@petsecur.nl
- www.petsecur.nl
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Waste money
Waste money. This insurance is a scam.. I basically waste of money.
Positieve eerste indruk
Geen verzekering voor Senior hond
Deze verzekering biedt geen verzekering voor honden vanaf 7 jaar. (Senior). Ik heb een hartstikke gezonde hond zonder klachten die bijna 8 jaar is en vind het erg apart dat dit niet kan omdat er ‘dan meer klachten bij komen kijken’. Waarom een verzekering bieden als hier een leeftijd aan is verbonden.

Réponse : PetSecur
Snelle afhandeling van dierenarts…
Snelle afhandeling van dierenarts declaratie 👍🏻

Réponse : PetSecur
Voor mij kwam PetSecur als beste uit de…
Voor mij kwam PetSecur als beste uit de box. Verder heb ik nog geen ervaring.

Réponse : PetSecur
Denk je een goede verzekering te hebben totdat…
Let a.u.b. op de kleine lettertjes…
Wij hebben voor onze katten een verzekering. Echter, omdat je een pakket neemt met daarbij sterilisatie en castratie, zit je 60(!!!!!) maanden aan ze vast. Dat
Is 5 jaar…
Alsjeblieft let hier goed op… maak niet dezelfde fout als wij. Je krijgt ook helemaal geen vergoeding want je moet eerst je jaarlijkse 150 euro eigen risico opmaken. Die gaat dus niet op als je stabiele katten hebt …
Ook bijzonder dat ik hier een en al lof tegenkom en op een andere reviewsite alleen maar ellende met voornamelijk declaraties die telkens worden afgekeurd. Dubieus. Krijgt men korting bij een goede review? Kijk nog eens even terug in de polisvoorwaarden…

Réponse : PetSecur
Er was gelukkig iemand telefonisch…
Er was gelukkig iemand telefonisch bereikbaar en daarom had ik de oude verzekering opgezegd

Réponse : PetSecur
Alle administratie binnen 9 dagen…
Alle administratie binnen 9 dagen (Pasen zat ertussen) afgehandeld. De uitbetaling daarna binnen 2 dagen. Top!

Réponse : PetSecur
it say on the website 30 days to think…
I need to pay 5 years of insurance, mandatory, find it ridiculous.

Waardeloos
Waardeloos, Toen we onze pup hebben gehaald heeft mijn vrouw gelijk een dieren verzekering afgesloten,
gelijk de Extra pakket gepakt, want je gaat er vanuit dat je de jaarlijkse vactinatie's een een gezondheids check ook gedekt worden, ja fout, voor alles heb je een AANVULLENDE verzekering nog nodig boven op de basis normaal of extra verzekering, erbij blijk dan ook nog eens dat de verzekering voor 5 jaar is. wat ook nergens op slaat.. ja staan in de voorwaarde alles wat een * heeft. ja alles moet de zoiezo met de extra aanvulling anders kan je helemaal nope declareren. maar dit wordt nergens aangegeven op de website.. ja staat in de voorwaarden,( die nooit iemand leest) omdat het een lap dooie text is, ik heb van de hele site screenshots gemaakt en ga dit ook zeker bij onze juridist neerleggen want dit is een legale manier van mensen voor de gek houden, en binden in maandelijkse betalingen.. OPLIGHTERS zijn het..en tot dat ik onze verzekering kan opzeggen zal ik ook ijverig aan iedereen die een verzekering wil afsluiten zeker afraden dat bij dit bedrijf te doen..

Réponse : PetSecur
Alles netjes afgehandeld zo als het…

Heldere communicatie
Heldere communicatie! Meedenkend met jou en je huisdier. Dit is hoe een verzekeraar hoort te zijn

Réponse : PetSecur
En savoir plus sur les différents types d'avis.