Piaries Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Fantastisk oplevelse hos Pia Reis Lædervarer! Servicen var helt i top fra start til slut – venlig, hjælpsom og professionel. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og kvaliteten af produkterne lever f... Voir plus

Hvis jeg kunne give flere stjerner, ville jeg det! Henvender mig for at høre til om man kan redde en falmet højt elsket 9 år gammel skindrygsæk, og udover råd og vejledning tilbød Björk også at se, om... Voir plus

Havde gennem længere tid ledt efter en bestemt pung i fysiske butikker i forskellige byer på Sjælland. Fandt hvad jeg søgte på nettet hos piaries.dk. Hurtig og uproblematisk levering. Produktet lå i e... Voir plus

Jeg bestilte varen søndag eftermiddag og havde den allerede mandag eftermiddag! Perfekt da det var en gave jeg skulle bruge i slutningen af ugen :-) Produktet jeg købte var i rigtig lækker kvalite... Voir plus

1. Magasin de maroquinerie
  2. Magasin de sacs et de valises
  3. Boutique d'accessoires de mode

Informations provenant de diverses sources externes

Personlig service. Vi sidder klar til at hjælpe dig for at sikre, at du får den bedste mulige handels-oplevelse. Ring til os på 75923745 alle ugens dage. Også weekend. Vi prøver at imødekomme et hvert ønske. Har du brug for ekstra hurtig levering, afsender vi brevpost i weekend også. Skiv dine ønsker ved bestilling i "bemærkninger"

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig

Der var meget kort levningstid, man havde varen inden for 24 timer.

27 février 2013

Super service - fast leverandør fremover af sådanne varer!

Sendte forespørgsel fredag aften - fik svar umiddelbart efter - afgav ordre lørdag - og fik indenfor 1 time besked om at varen ville blive afsendt søndag!.
Bestilte lørdag - modtog mandag formiddag med posten - fint pakket ind - super service!
OG - pungen er også til topkarakter!

19 février 2013

Overraskende WOW effekt

Kl. 13.31 sender jeg min bestilling.... kl. 13.36 er min ordre afsendt!! WOW
Dagen efter kom min pakke .... lækkert indpakket i fint gavepapir med bånd omkring.
Jeg er ovenud tilfreds med behandlingen ! WOW siger jeg bare :o))))

10 février 2013

En varm anbefaling

Super lækker kvalitet og hurtig levering. Bestilte varen om eftermiddagen og næste dag lå den i postkassen flot pakket ind hvilken service.Kan kun anbefale andre til at handle her.

9 février 2013

En gave til mig selv

Mandag modtog jeg den taske jeg havde bestilt til mig selv.
Den ankom smukt indpakket selvom det ikke var en service jeg havde valgt.
Tasken er lige så flot som på billederne og i en lækker kvalitet.
Den blev afsendt samme dag som den blev bestilt og til min glæde kunne jeg betale med forbrugsforeningskortet

6 février 2013

Hurtigt og effektivt

Piaries er en fantastisk hjemmeside, som indeholder alt hvad hjertet begærer for den som lige mangler en ny pung, kortholder eller sågar en taske. Hjemmesiden er meget nem at finde rundt i og hvis der er noget du mangler, så kan du snildt søge efter det.
Jeg var inde og kigge på hjemmesiden og fandt en pung som jeg lige stod og manglede, og dagen efter lå den i min postkasse. Da jeg åbnede pakken var selve pungen pakket pænt ind og det vil jeg sige er en fantastisk service fra ejerens side.
Jeg har givet hjemmesiden 4 stjerner fordi jeg fik en hurtig betjening på min ordre og fordi hjemmesiden er nem at håndtere og meget brugervenlig.

3 février 2013

Hurtig og korrekt levering

Min vare kom allerede dagen efter og var pakket pænt ind - det var en fornøjelse at pakke den ud :-)
Varen var som ventet, både i kvalitet, farve og størrelse.

31 janvier 2013

Supergod

Bestilte sent eftermiddag, varen blev afsendt med det samme, og jeg fik den næste formiddag. Superfin vare i topkvalitet. Handler helt sikkert her igen.

24 janvier 2013

så perfekt

her er stedet hvor det er så nemt a finde rundt og handle og ens ordre er næsten fremme inden den er sendt. Det kalder jeg perfekt handel. Jeg kommer helt sikkert igen her. Tak for dejlig og behagelig handel

23 janvier 2013

Rigtig god!

Produktet jeg købte var i rigtig lækker kvalitetslæder og til gode penge. Kan helt sikkert anbefales!
Hvad hjemmesiden/firmaet kan gøre bedre?, når varen er bestilt og betalt til sidst, skulle de i stedet sende kvitteringen til oplyste mail, da alle ikke er ejer af en printer.
Ellers en rigtig tilfreds kunde!

19 janvier 2013

Flotte varer og hurtig levering

Rigtig god og hurtig levering, bestilte torsdag over middag, og fik i løbet af eftermiddagen mail om at pakken var sendt, og ja, jeg modtog den dagen efter, den var fint pakket ind, det er altid dejlig at få en gave :-) jeg blev rigtig glad, det var en rigtig flot pung jeg fik, den levede fuldt ud op til mine forventninger. :-)

13 janvier 2013