Recent een bestelling gedaan. Artikel was op voorraad (levertijd 1 - 3 dagen) mail dat volgende dag verstuurd zou worden. Alles oké zou ik zeggen. Maar levering bleef uit. Na 3 dagen gemail... Voir plus
Lisez les avis des autres
Geweldig: Klantvriendelijkheid: 10 Bestelling snelheid: 10 Gebruiksvriendelijkheid webshop: 10 De mensen zijn klantvriendelijk ik ben al 2 jaar klant van picanta.nl en ik heb noo... Voir plus
We hadden eerst wat vragen voor we bestelde over het artikel wat we op het oog hadden. Elke keer binnen een paar minuten gelijk weer antwoord terug op de e-mail en kregen ook goede informatie. Uiteind... Voir plus
Online-levering werd snel en discreet geleverd. Tijdens de bestelling werden er kosten in rekening gebracht voor de pakketdienst. Later bleek dat het gewoon met de post verstuurd kon worden. Het "te... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Picanta.nl
Informations provenant de diverses sources externes
Picanta.nl - Anoniem, snel & betrouwbaar. De specialist in erotische producten.
Op zoek naar de leukste sextoys? Bij Picanta.nl kunt u terecht voor bijvoorbeeld de leukste vibrators, dildo's, lingerie, glijmiddel en cockringen.
Maar Picanta.nl is ook het adres voor al uw zwepen, handboeien, medische fetish en meer!
Coordonnées de contact
Kiotoweg 357, 3047 BG, Rotterdam, Pays-Bas
- +31(0)10-7511379
- info@picanta.nl
- www.picanta.nl
Les gens ont aussi consulté
Goede service en communicatie indien…
Goede service en communicatie indien een artikel toch niet voorradig is
The product does not work
The product does not work, have tried using it twice with no results

Goede winkel eerlijke service
Top winkel picanta eerste verzending ging niet goed maar hebben het heel snel en netjes opgelost vandaag de nieuwe zending ontvangen en top mannen goed gedaan een dikke 10 voor de service
Perfect gegaan
Alles goed geregeld en netjes in discrete verpakking afgeleverd.
mijn beoordeling is goed alleen de …
mijn beoordeling is goed alleen de prijzen zijn aan de hoge kant
en ze hebben mijn product niet een anaal ballon die automatische op pomt
Zending snel, goed en discreet, volgens verwachting.
Zending snel, goed en discreet, volgens verwachting.
Aan te bevelen!
levertijd is niet zoals beloofd
levering 4 dagen later met verschillende excuses

Réponse : Picanta.nl
Besteld via bol. Com via externe levering. Hoewel late mail over levering is het bestelde snel geleverd.
Te laat bezorgd
Op 21 maart bestelling geplaatst op picanta.nl de pakket zou bezorgd worden op 22 maart tussen 18.30 en 20.30 tot heden niks ontvangen een excusses voor het vertraging na 20.30 en moest ik POSTNL zelf gaan bellen om me pakket te krijgen en nu nog niet ontvangen.
Picanta zou een ander bezorgersbedrijf moeten aannemen bijv DHL

Snel en discreet bezorgd
Snelle levering volgens de afgesproken termijn en discreet bezorgd. gewoon goed!
Te late levering en ook nog eens een fout product ontvangen.
Het bestelde product kreeg ik veel later bezorgd dan vermeld stond op de site. (voor 5 uur besteld dus NIET de volgende dag in huis) Het product dat ik toen eenmaal ontving bleek een totaal ander product te zijn dan ik besteld had. Gelukkig hebben ze het snel opgelost en de dag erna het goede product ontvangen. Jammer dat het niet meteen goed kan gaan.

5 sterren . Super bedrijf op alle fronten
Snelle afhandeling. Keurige verzending en heel klantvriendelijk
Geen garantie
Bij Picanta een wevibe toy gekocht en bleek defecf te zijn. Viel uit, batterij liep heel snel leeg. Ze wilden hier niets voor mij betekenen ondanks dat ik de toy pas een week had. Buiten dat, was de vrouw die mijn klacht afhandelde ook nog eens onbeschoft. Ik raad het af om hier iets te kopen.

Réponse : Picanta.nl
2 dingen besteld, maar 1 gekregen.
Via bol.com heb ik 2 dingen besteld (2 dezelfde dingen) en maar 1 gekregen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.