Altid spændende når man handler med et nyt firma men alt tvivl er væk og det var 100%seriøs firma, god service hele vejen igennem turen både før og under vores ophold , vi var trygge hele vejen igen... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fuldstændig latterlig oplevelse med pissup i Amsterdam. Betalte 4000 kr. for øl-0lympics, der i realiteten var beer pong i 2 timer i noget der mindede om et baglokale på et kollegie (i øvrigt uden... Voir plus
Fantastisk tilrettelagt drengerøvstur til Budapest i weekenden 7.-9. april. Turen indeholdt bl.a. bordreservation på byens bedste natklubber, skyde med AK47, shotgun etc., sejltur på Donau med... Voir plus
Kæmpestort shoutout til Pissup Tours, for en helt igennem fantastisk organiseret tur til Budapest! Der var "folkedans", store våben, endnu større biler, knaldgod rådgivning og en særlig tak til vo... Voir plus
Tag med Pissup Rejser på dit livs vildeste herretur eller arranger jeres næste polterabend i udlandet. Vi er jeres garanti for en sikker og sjov rejse, med masser af muligheder for at tilpasse tingene til jeres ønsker. Vi har 10 destinationer i Europa og over 300 forskellige aktiviteter at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Forbered jer på jeres livs herretur!
Fuglevangsvej 11, 3. sal, 1962, Frederiksberg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Farid war immer bemüht und sehr engagiert
Farid war der beste Führer den wir hatten und es war einfach nur fantastisch in Prag.
Farid ist der beste immer freundlich hilfsbereit könnte mir keinen besseren Guide vorstellen hier in Prag
Farid Prag: Der Ausflug war ein Absoluter Erfolg! Vielen dank! Immer wieder gerne! Thank you
wir hatten eine sehr schoene zeit mit farid in prag, er ist ein sehr netter Typ und sehr aufrichtig! Hat uns die Stadt gezeigt und das Nachtleben, sehr weiter zu empfehlen! Weiter so.
Wir waren mit farid und es war der beste Abend meines Lebens
Sehr schöner Tag in Prag. Farid hat uns viele interessante Aktivitäten nach gebracht
THIEVES- DO NOT USE
THIEVES- DO NOT USE THIS UNPROFESSIONAL SERVICE. Currently holding back £2303 of our money for over one week now for a stag-do from hell they failed to deliver on and now the support team are not taking our calls. Several activities, although confirmed in our itinerary 6 weeks ago, were never actually booked and I was asked to book directly myself with some of the suppliers due to 'bad relations' between them and Pissup. They should be paying me to do their job!!!
THIS IS ILLEGAL AND I WANT MY MONEY BACK ASAP BEFORE WE TAKE LEGAL ACTION

Réponse de Pissup Rejser
Vi havde en fremragende tur til Bratislava med Marta som guide! 🤩🔥
Der var styr på aftalerne, og tilvalg kunne løses meget hurtigt. Vi havde 3 dejlige dage i Gdansk.
På trods af en gruppe der måske havde fået rigeligt under vesten inden mødetidspunkt, tog de lokale guider det med et smil.
Vi havde 3 fantastiske dage i Riga. Der var styr på tingene og Pissup leverede alt hvad de lovede.
De får mine varmeste anbefalinger.
Efter en tur til Krakow for 11 mand, står vi tilbage med en masse gode oplevelser.
Vi havde fornøjelsen af Nadiia, som guide, hvilket kun kan anbefales, da hun var serviceminded gennem hele turen og sørgede for vi havde en god oplevelse.
Gabriella hos Pissup, har også været god til at svare på spørgsmål og hjælpsom med at få planlagt turen så den passede til vores ønsker.
Fed fed tur til Budapest med vores guide Abi, som gjorde turen det hele værd. Fed bytur, karaoke, ak47 skydning og meget mere. Fuld valuta for pengene 💪🙈😃
Great service, and Budapest was a lot of fun! Their pricing is very competitive as well which always help :-)!
Vi var 4 gutter på en forlænget weekend til Budapest. Lige fra første kontakt med pissup har alt fungeret upåklageligt. Vores rejsearrangør Gabriella hjalp med at tilpasse vores ønsker til turen og svarede altid tilbage på vores henvendelser samme dag.
I Budapest blev vi modtaget af vores lokale guide Abi. Hun var utrolig hjælpsom og imødekommende. Abi gjorde helt sikkert vores tur endnu bedre.
Pissup kan klart anbefales :)
Guide Abi was great. Knew all the best bars. We had a lot of fun with her