Altid spændende når man handler med et nyt firma men alt tvivl er væk og det var 100%seriøs firma, god service hele vejen igennem turen både før og under vores ophold , vi var trygge hele vejen igen... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fuldstændig latterlig oplevelse med pissup i Amsterdam. Betalte 4000 kr. for øl-0lympics, der i realiteten var beer pong i 2 timer i noget der mindede om et baglokale på et kollegie (i øvrigt uden... Voir plus
Fantastisk tilrettelagt drengerøvstur til Budapest i weekenden 7.-9. april. Turen indeholdt bl.a. bordreservation på byens bedste natklubber, skyde med AK47, shotgun etc., sejltur på Donau med... Voir plus
Kæmpestort shoutout til Pissup Tours, for en helt igennem fantastisk organiseret tur til Budapest! Der var "folkedans", store våben, endnu større biler, knaldgod rådgivning og en særlig tak til vo... Voir plus
Tag med Pissup Rejser på dit livs vildeste herretur eller arranger jeres næste polterabend i udlandet. Vi er jeres garanti for en sikker og sjov rejse, med masser af muligheder for at tilpasse tingene til jeres ønsker. Vi har 10 destinationer i Europa og over 300 forskellige aktiviteter at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Forbered jer på jeres livs herretur!
Fuglevangsvej 11, 3. sal, 1962, Frederiksberg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi var på utdrikkningslag i gdansk i slutten av mai. Hadde det utrolig morsomt med de pakkene vi hadde valgt, og spesielt fornøyd med guiden vi hadde som heter Sandra. Hun var Utrolig kul og hun tok oss med på en rundtur i sopot for å vise nattlivet der turister sjeldent ender opp. En litt sånn undergrunn klubb med fet musikk. Ved å avslutte kvelden tok hun med oss på stranden for å vise oss soloppgangen, en perfekt avslutning for Festen. Alt det var på eget initiativ fra hennes side. :) tommel opp!

Réponse de Pissup Rejser
Pissup Rejser kan varmt anbefales. Der blev svaret klart og hurtigt på de spørgsmål jeg havde i forbindelse med booking af vores rejse. Da vi ankom til vores destination var den lokale guide super behjælpelig med at få os sendt godt afsted til hotellet, hentede os som aftalt da vi skulle ud og skyde, og var klar på at hjælpe os med yderligere ønsker end dem der var bestilt hjemmefra.
En helt igennem super oplevelse før, under og efter vores rejse. Kan varmt anbefales herfra.

Réponse de Pissup Rejser
Tak for en uforglemmelig tur, hvor alt var planlagt perfekt.
Vi havde en super barguide "Mike"
Han havde 100% styr på alt og viste os de fedeste steder som vi aldrig havde fundet uden ham.
Vi oplevede rigtigt hvordan det er at gå i byen i Prag, og vi synes at det var en ovenud fed weekend.
Kan helt klart anbefale til alle som vil ud og have en uforglemmelig weekend.

Réponse de Pissup Rejser
Vi havde bestilt et AK47 budget arrangement, og alt i alt var det et godt arrangement. Vi blev hentet til tiden af vores guide, som var yderst behjælpsom med at give os brugbar information om meget andet end selve den event vi havde købt.
Eneste punkt og nævne var at vi ikke i første omgang kom til at skyde med AK47 som vi var lovet, men det løste vores guide så vi alligevel fik skudt med AK47 så reelt endte vi med at få lidt mere end vi havde betalt for.
Har været på tur med Pissup to gange nu - og begge gange har været fantastisk sjovt! Klart noget jeg vil anbefale til andre, der vil på sjove og anderledes ferier. Pissup er proffesionelle og imødekommer de ønsker man måtte have til sin tur!
Netop hjemvendt fra en genial tur til Gdansk, og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal afsted
Tak for en uforglemmelig tur, hvor alt var planlagt perfekt, og der var ikke noget at sætte en finger på, og lige meget hvad vi spurgte om, så ville vores guide gerne sørge for at det kunne lade sig gøre.
Vi blev modtaget rigtig godt og ført rigtig godt godt i byen og oplevede rigtigt hvordan det er at gå i byen i Budapest, og vi synes at det var en ovenud fed weekend.
Kan helt klart anbefale til alle som vil ud og have en uforglemmelig weekend med druk strip og skydning med våben !
Don't think, just do it !!
Vi var 6 gutter afsted til Budapest, på den helt store tur, Guiden var serviceminded og hotellet var fedt. skygning og strippere hvad mere skal der til! Det hele var Over alt forventning !
Kan klart anbefales !
Virkelig virkelig ekstremt fed oplevelse! , hvis ikke du har vært afsted endnu syntes jeg dælme i skal gøre jer selv den tjeneste at komme afsted med det samme! , det er en oplevelse i aldrig vil glemme men måske heller ikke huske! ;)
Fantastisk ture jeg har haft med PissUp. Ja, skriver ture i flertal, for når man først en gang har skud med en AK47'er, siddet i en Hummer-limo med meget let påklædte damer eller fået et godt st..p-show, mens man sidder og spiser store bøffer, så skal man afsted igen.
Ser allerede frem til min næste tur i februar.
Når man er ved at blive lidt for voksen og lidt for sat og seriøs, så er det godt med en årlig PissUp-tur, hvor man kan give den gas med drengene.
Gør det! Du vil ikke fortryde!
Vil trygt anbefale pissup til alle der ønsker en fed og gennemført drengerøvstur! Kunne ikke forestille hvordan det skulle kunne være planlagt bedre.
Pissup og deres crew gjorde helgen i Berlin fantastisk for oss
Perfekt pakkerejse med fremragende service og rådgivning både før rejsen og under opholdet! Kan klart anbefales.
En suveræn tur, med et smil på læben fra første sekund.
Alle aktiviteter blev kørt lige efter skemaet. Hotellet var upåklageligt, og forstående overfor vores til tider højlydte adfærd :)
Eneste minus, var omkring en del bøvl med papirerne månederne inden afgang.
De finder de rigtige byer hvor service stadig er noget man gerne vil arbejde for til rimelige penge.
De sørger for at man som gruppeansvarlig føler sig tryg.
De ved hvilke knapper der skal trykkes på for en god tur skal "opstå".
Kort sagt det var en fornøjelse at rejse med Pissup og hermed også en særlig tak til vores Budapest guide Kati for et super arbejde.
rigtig hyggeligt arrangement, det var lidt kort i forhold til hvad vi troede, og også en smule dyrt i forhold til hvad priserne normalt ligger i i Prag. men god og frisk guide, og god stripper.
men i skal måske fortælle folk, at ham der skal være en del a showet , ender lige så nøgen som hende. bare så man lige er forberet på det.
Finns inget att klaga på, resan var nära perfekt. Priset var väldigt billigt, och vi hade väldigt kul. Guiden var utomordentligt bra och engagerad.
Kan verkligen rekommendera!
Alle aftaler blev overholdt og der var ingen problemer undervejs.