Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft fornøjelsen af at skrive med en Rikke fra customer service. Sjældent har jeg mødt en så venlig, imødekommende og hjælpsom service som Rikke leverede - fra start til slut. Sublim opleve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en trøje i gave, som skulle byttes. Hele processen var ukompliceret og let. Rikke fra Team Nusa yder fantastisk kundeservice, hun var så hjælpsom og imødekommende. Man føler sig virkeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I had to file a claim for a pair of pants and received such lovely and helpful support from customer service. They were quick, kind, and immediately sent me a new pair without any hassle. It really... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

Community driven sportswear. Made ethically and with love, always.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en vest hos dem tilbage 7 Marts

Bestilte en vest hos dem tilbage 7 marts. Den kom også fint leveret, men str var forkert, så jeg sendte den retur til dem hvor jeg valgte en større str. det er så 1 måned siden jeg returnerede den, og har endnu ikke fået den nye str. tilbage endnu. Jeg ringede til kundeservice, hvor de fortalte at de ville sende den hurtigt. Men nu er der gået knap 3 uger, det ved jeg ikke lige hvor hurtigt er….. nu over 1 måned har jeg endnu ikke modtaget den og de har hellere ikke bare returneret beløb tilbage til mig. Prisen var 960,- på vesten.
Ved aldrig om jeg modtager den………

15 avril 2026

Hej Mark,

Vi er kede af at høre om dit forløb med din ordre hos os. Det er bestemt langt fra den kundeoplevelse vi ønsker, du skal have hos os.

Det har været en meget beklagelig fejl i vores system, som vi selvfølgelig skal have rettet op på med samme.

Vi har derfor rakt ud til dig, for at finde en god løsning på sagen.

Vi håber, at vi i fremtiden vil få mulighed for at kunne give dig en bedre købsoplevelse – da det er dét, vi brænder for at skabe for alle vores kunder.

Tøv endelig ikke med at række ud, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremadrettet.

Super service!

Super service!

14 avril 2026

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med service. Din feedback betyder meget for os – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god betjening og hurtig svar på…

Rigtig god betjening og hurtig svar på kundeservice. Alt i top herfra, især også tøjet

29 décembre 2025

Hej Isabella,

Tusind tak for din fine anmeldelse

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores kundeservice og tøjet. Vi sætter stor pris på din feedback 💛

prisforskel

Havde bestilt en vare, der dagen efter levering blev sat ned med 25%. kontaktede derfor kundeservice der udbetalte prisdifferencen. super god service!

8 avril 2026

Hej Natasja,

Tusind tak for din anmeldelse🌟

Vi er glade for at høre, at vi fandt en god løsning for dig og at du er tilfreds med vores service!

Hurtigt levering

Hurtigt levering

27 mars 2026

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på⭐️

Rigtig dejlig dag.

Overdådig kundeservice

Har haft fornøjelsen af at skrive med en Rikke fra customer service.

Sublim oplevelse. Virkelig.
Længe leve at kunne kommunikere med en ansat, som tager sig tid, og gør det ordentligt. Tak Rikke 🙏🏼

25 mars 2026

Hej Lasse,

Tusind tak for de flotte ord🌟

Det gør os virkelig glade og stolte, når oplevelsen føles personlig, imødekommende og hjælpsom – præcis som vi ønsker, at den skal være. Det betyder ekstra meget, når det bliver bemærket og anerkendt - tusind tak!

Og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for at have dig med på rejsen ✨

Alt godt

Alt godt. Super god service og hurtig forsendelse.

26 mars 2026

Hej Therese,

Tusind tak for din anmeldelse🌟

Dejligt at høre, at du oplever vores forsendelse som hurtig, og at servicen har levet op til dine forventninger. Det er altid dejligt at få feedback, når vores kunder er tilfredse - det er lige præcis dét, vi stræber efter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent customer service and I love…

Excellent customer service and I love my new gear!

25 mars 2026

Hi Sofia,

Thank you so much for your kind words⭐️

We’re really happy to hear that you had a great experience with our customer service and products — that’s exactly what we aim to deliver.

We’re thrilled to have you as part of the team!

All the best

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med kundeservice og de lækre produkter

23 mars 2026

Hej Lea,

Tak for din anmeldelse⭐️

Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim kvalitet og let bytteproces

Jeg fik en trøje i gave, som skulle byttes.
Hele processen var ukompliceret og let.
Rikke fra Team Nusa yder fantastisk kundeservice, hun var så hjælpsom og imødekommende. Man føler sig virkelig prioriteret som kunde.

Selve produkterne oaser af kvalitet. Man kan mærke med det samme, at der er kælet for detaljen og materialerne.

23 mars 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse!🌟

Det er dejligt at høre, at du har oplevet en ukompliceret og let bytteproces, og at vi kunne give dig en hjælpsom og imødekommende kundeservice. Det er noget vi lægger stor vægt på - så det er dejligt at høre, når det lykkes!

Derudover er vi selvfølgelig virkelig glade for at høre, at du oplever produkterne som høj kvalitet, og at detaljerne og materialerne skiller sig positivt ud.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at byde dig velkommen hos Planet Nusa igen.

God kundeservice

God kundeservice. Jeg havde en flaske der gik i stykker og jeg fik den erstattet uden problemer

21 mars 2026

Hej Isa,

Tusind tak for din anmeldelse⭐️

Vi er glade for at høre, at vi fandt en god løsning på din reklamation og at du er tilfreds med vores service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fortjener alle 5 stjerner for meget fin…

Fortjener alle 5 stjerner for meget fin kundeservice. Fik hurtig hjælp og fandt sammen med en medarbejder frem til en god løsning.

19 mars 2026

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse⭐️

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og at vi sammen kunne finde en god løsning! Det betyder meget for os.

Vi er her altid, hvis der skulle være brug for det fremover.

Jeg elsker Planet Nusa

Planet Nusa har en rigtig god kundeservice, hvor man kan få svar på alt

18 mars 2026

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse⭐️

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet af vores kundeservice og at vi kunne hjælpe dig godt videre — det er lige netop derfor, vi er her.

God hjælp fra kundeservice

Jeg bestilte på webshoppen, og de afsendte samme dag. Desværre komme pakken til at hænge et sted hos DAO, så den ikke ankom som planlagt. Da det var en gave, blev det til sidst lidt tidspresset, og jeg rakte ud til kundeservice, som var både søde og hurtige til at svare. De hjalp også med en plan b. Heldigvis nåede pakken frem i tiden, men det var rigtig dejligt med kundeservices hjælp.
Produkterne var som altid rigtig fine.

17 mars 2026

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse!⭐️

Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede vores kundeservice som både hurtig og hjælpsom, og at vi kunne finde en god plan B, så gaven nåede frem til tiden. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil være – at du som kunde føler dig tryg og hjulpet, også når der opstår små udfordringer undervejs.

Vi er også glade for, at du fortsat er tilfreds med produkterne. Vi står altid klar til at hjælpe dig igen.

Suveræn kundeservice

Suveræn kundeservice! Søde, venlige, hjælpsomme, effektive, bare så godt!

17 mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord⭐️

Det gør os bare så glade at høre, når vores kunder føler sig set og hjulpet godt på vej. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, at I skal få!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var i går i lidt panik fordi jeg…

Jeg var i går i lidt panik fordi jeg havde glemt at bestille en gave. Jeg ringede derfor til kundeservice for at høre om det var realistisk at den kunne blive afsendt samme dag.
Jeg kom hurtigt igennem til en sød og hjælpsom kundeservicemedarbejder som sagde at jeg bare kunne bestille på hjemmesiden og så ringe bagefter og oplyse ordrenummeret og så ville de fremskynde afsendelsen.
Gaven blev bestilt og den blev afsendt samme dag, og jeg kunne hente den i dag på posthuset🥰

12 mars 2026

Hej Natasja,

Tusind tak for din fine anmeldelse⭐️

Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse både med vores kundeservice og den hurtige levering.

Vi håber, at gaven faldt i god jord, og at den skabte lidt Nusa-glæde hos modtageren.

Du må endelig altid række ud, hvis der er andet vi kan hjælpe med - det er derfor vi er her!

I had to file a claim for a pair of… vibe1 pants

It really makes a difference—you feel seen and appreciated as a customer. It also makes me happy to continue shopping at Planet Nusa in the future ☺️

13 mars 2026

Hi Jenny,

Thank you so much for your kind words⭐️

We’re really happy that we were able to find a good solution for you. It means a lot to us that you felt supported throughout the process.

For us, the most important thing is that you always feel seen and appreciated as part of Planet Nusa. We’re so glad to have you in our community and that you feel included—it truly means everything to us.

We look forward to having you with us in the furture.

All the best

Noté 2 sur 5 étoiles

Forsinket levering

Jeg har nu oplevet flere gange at min pakke er forsinket.
Den seneste ordre venter jeg nu på. De oplyser der er 1-2 hverdages leveringstid i Danmark. Nu er der gået 3. Jeg kontakter derfor planet Nusa for at høre hvor den bliver af. De svarer at de kan se den er på vej og sender link til tracking. Jeg fortæller jeg godt kan tracke den, men kan se den står stille siden natten til i går. De skriver at pakken er ude af deres hænder og at jeg selv kan kontakte dao.
Jeg syntes det er ærgerligt at det bliver mig der skal opspore og undersøge hvor den er. Det er jo trods alt planet nusa jeg har lavet en bestilling hos, og dem der oplyser en leveringstid på 1-2 hverdage. Dårlig service, og særligt da det er sket flere gange. Så det lader til at være kotume frem for en enkeltstående fejl eller forsinkelse.

25 février 2026

Hej Astrid,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med leveringen – det er bestemt ikke den oplevelse, vi bestræber os på at give.

Vi kan se, at din pakke blev afsendt til tiden, men at den har været hos DAO en smule længere tid end normalt, hvilket vi helt klart forstår må være frustrerende både for dig og for os.

Vi sætter pris på din tålmodighed og feedback, som hjælper os med at forbedre vores service fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og dejlige graviditets…

Hurtig levering og dejlige graviditets bukser

18 février 2026

Hej Astrid,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen af din ordre. Vi gør altid vores bedste for at få vores varer hurtigt ud til vores kunder, så det er dejligt at høre, når det bliver værdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du handler hos os.

Team Planet Nusa 🪐

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg mangler svar fra planet nusa

Jeg mangler svar fra planet nusa. De er ikke til at komme i kontakt med. Jeg har skrevet til dem 4 gange uden svar.
Min ordre er forsvundet og Dao siger at de skal erstatte den. Mit ordre nr. 770225

17 février 2026

Hej Jesper,

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplever det som svært at komme i kontakt med os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi kan se i vores system, at vi har besvaret din henvendelse den 23/2 i den igangværende korrespondance på din sag. Det kan være, at vores svar er endt i spam/uønsket post, så vi vil anbefale dig at tjekke der.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 31 40 81 86.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus