Pokon Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Taxuskever geconstateerd in onze pluim Hortensia 's.. na de site van Pokon te hebben gelezen, de aaltjes besteld om de toekomstige kever hopelijk te bestrijden Hele snelle levering door de brieven... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bij Albert Hein een paar zakken POKON potgrond gekocht om mijn kamerplanten te voorzien van verse nieuwe grond met de nodige voedingstoffen van POKON. Altijd leuk om even in die grond te wroeten. Hela... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al 2 navullingen besteld omdat de stokjes perfect werken bij mijn Kentia palm. De kleur is eerst blauw en na ong 4 maanden bij mij wordt de kleur wit en moet vervangen worden en heeft de pla... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een zeer betrouwbaar bedrijf,mijn klacht over het product ,hetgeen niet hun fout was!, is door hun op een professionele manier opgelost! Jammer dat ik geen 10 sterren kon geven,maar die verdienen ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin général
  2. Fournisseur de mulch

Écrit par l'entreprise

Het groene flesje met de gele dop. Bij bijna iedereen thuis vind je wel zo’n flesje. Niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929! Herman Pieter Bendien ontwikkelde toen namelijk samen met toenmalige Rijkstuinbouw consulent ir. Bloemsma de eerste Pokon formule. Wist je dat het eerste Pokon product de plantenvoeding Pokon poedervorm was? Dit brengt ons ook gelijk naar het ontstaan van de naam Pokon. Pokon poedervorm heeft namelijk de scheikundige samenstelling P2O5-K2O-N2. Zie je het al staan?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

126 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkt perfect tegen fruit/…

Werkt perfect tegen fruit/ aardevliegjes. Zeer snel geleverd.

21 mai 2026

Goedemiddag Jos,

Fijn om te horen dat je snel van de vliegjes bent verlost! Daar worden wij blij van. Ook super dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen. Dankjewel voor je positieve review!

Snel geleverd

17 mai 2026

Beste Harry,

Dankjewel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vlotte levering of het werkt tegen de…

Vlotte levering of het werkt tegen de kwaal, dat wachten we af

18 mai 2026

Beste Lia,

Dankjewel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen. Succes met de behandeling! Mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

De aaltjes hebben goed hun werk gedaan!

De aaltjes hebben goed hun werk gedaan!

17 mai 2026

Goedemiddag Thea,

Dankjewel voor het achterlaten van jouw positieve review. Fijn om te horen dat de aaltjes hun werk goed hebben gedaan! Mocht je ons in de toekomst toch weer nodig hebben dan staan we voor je klaar.

Duidelijke website

Duidelijke website, korting is leuk en een goede en snelle bezorging.

16 mai 2026

Beste Geert,

Bedankt voor jouw positieve review! Succes met het uitvoeren van de behandeling. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor je klaar.

snelle levering geen verzendkosten

Fijn product, met snelle levering en ook nog zonder verzendkosten. Erg tevreden!

16 mai 2026

Goedemorgen Toni,

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over het product, de levering en de gratis verzending. Succes met de behandeling!

Goedemorgen,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een positieve review te plaatsen! Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de service. Hopelijk zien we je snel weer op Pokon.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onkruid Weg van Pokon.

Om onkruid , met name paardenbloemen, te bestrijden heb ik “ Onkruid weg” gebruikt volgens voorschrift, maar zonder resultaat.
Een week na het toepassen was er nog niets te merken van afsterven van het onkruid.
Ik ben zeer teleurgesteld.

18 mai 2026
Avis spontané

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat het resultaat niet is zoals verwacht. Zou je ons een mailtje willen sturen (consumenten@pokonevergreen.nl)? Wij kijken graag met je mee waarom de onkruiden nog niet aan het verwelken zijn.

Pokon navulling

Duidelojke omschrijving
Goed verpakt

13 mai 2026

Goedemiddag Mevrouw Jansen,

Dankjewel voor het achterlaten van jouw positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de duidelijke omschrijving en de verpakking. Tot snel op Pokon.nl!

Goedemiddag Ton,

Dankjewel voor de positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de snelle levering!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk te bestellen op de site

Gemakkelijk te bestellen op de site, super snelle levering. Binnen een dag had ik het in huis

11 mai 2026

Beste Jessica,

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. Wij zijn blij om te horen dat het bestellen en de levering goed zijn bevallen. Hopelijk zien we je snel weer op Pokon.nl!

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelling is correct en snel…

De bestelling is correct en snel ontvangen.

11 mai 2026

Goedemiddag M.,

Dankjewel voor het achterlaten van een positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat je jouw bestelling correct en snel hebt ontvangen. Hopelijk tot snel op Pokon.nl

Goedemiddag Piet,

Dankjewel voor de 5-sterren review. Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

10 mai 2026

Beste H.J.H.,

Dankjewel voor de positieve review. Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel en in goede orde hebt ontvangen!

Beste Jaap,

Dankjewel voor de 5-sterren review. Dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en jouw pakketje snel binnen was. Hopelijk tot snel op Pokon.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor 17.00 u gekocht, de volgende dag in de brievenbus …

De bestelling werd gelijk de volgende dag thuis afgeleverd. Omdat de aaltjes pas in juni het gras in mogen wacht ik nog even om het toe te passen.

6 mai 2026

Beste Carla,

Dankjewel voor de positieve review. Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen. Zo ben je alvast helemaal voorbereid zodat je in juni de behandeling direct kunt uitvoeren. Succes en hopelijk tot snel op Pokon.nl

Goedemiddag Anita,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij zijn blij om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen! Hopelijk tot snel op Pokon.nl

Beste T. Koppen,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de uitleg. Hopelijk tot snel op Pokon.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel besteld en snel geleverd.

Erg prettig om gewaarschuwd te worden een product te kopen omdat het juiste moment is aangebroken om het te gebruiken.

29 avril 2026

Goedemiddag Maarten,

Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze herinnering en producten. Succes met de behandeling en hopelijk tot snel op Pokon.nl.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

30 avril 2026

Goedemorgen,

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring en 5-sterrenreview. Dat waarderen wij ontzettend! Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel en correct hebt ontvangen. Hopelijk tot snel op Pokon.nl!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus