Portmanden Avis 686

4,9

Jeg havde kigget mange steder og havde fået mange tilbud, da jeg faldt over Portmanden.dk. De havde et vildt tilbud på en Hörmann-port, så jeg ringede og fik en snak med Tobias. Fire minutter senere h... Voir plus

Inden vi besluttede os, fik vi hjemme hos os en grundig gennemgang af de mange muligheder, når en ældre port skulle udskiftes med en hejseport. Pris og levering blev som aftalt. Opsætningen og tilp... Voir plus

Fra første kontakt, til faktura, var alt, helt i gennem en god oplevelse. Portmanden er en forretning hvor kunden er i fokus. Tak, vi kommer retur ved næste port!

1. Fournisseur de portes de garage

Montering og salg af Hørmann Garageporte både til privat og industri. Vi står for opmåling via konsulent besøg, hvor vi også gennemgår portens design og funktioner. Montering af Hørmann porte i alle størrelse på hele Sjælland. Vi har også Hørmanns største Showroom med funktionelle porte i fuld størrelse. Her kan vi præsenterer alle Hørmanns overflader, profiler, farver og tilbehørs muligheder. Det er også muligt at se forskellige montage løsninger. På portmanden.dk er det også muligt at købe tilbehør til alle Hørmanns porte.

4,9

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Vi havde problemer med at vores port…

Vi havde problemer med at vores port ikke kunne åbne som man forventer. Vi kontaktede Portmanden. Efter en kort snak blev det aftalt at han skulle komme to dage sender. Portmanden kom som aftalt. Han så på det og efter lidt søgen blev problemet fundet og rettet. Porten blev også efterset og smurt. Han var meget venlig og serviceminded.
Regning var bestemt meget rimelig.
Næste gang ringer vi helt bestemt til Portmanden som har vores varmeste anbefalinger.

9 avril 2026

Havde ikke forventet at jeg skulle gå…

Havde ikke forventet at jeg skulle gå og samle selvskærende skruer.kabelsøm ect efter endt installation,der var flere løse ender såsom ikke monteret trådløs åbning af port. Jeg havde betalt en høj sum for at alt skulle være iorden. Rene Berg

31 mars 2026
Logo de Portmanden

Réponse de Portmanden

Hej Rene, tak for din feed back det skal vi naturligvis tage til efterretning. Du er velkommen til at ring til mig, så sender vi en mand forbi og kommer i mål med det sidste.

Mvh
Tobias Portmanden.

Verdensklasse Service

11 mars 2026

Sublim service

Sublim service - helt fantastisk service modtaget, både fra personen der ydede det fysiske arbejde, men i høj grad også fra personerne i back-office.

4 mars 2026