Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We werden er prettig geholpen en kregen een passend advies over welke piercing mooi zou staan. Ook een ruime keuze uit steentjes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hiii! Wat ben ik ontzettend tevreden over de prachtige piercings en de superlieve service van Shirley!! In slechts 5 weken ben ik van 0 naar 6 piercings gegaan en ik had me geen betere begeleiding... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen donderdag een piercing laten zetten door Shirley. De studio zag er mooi en schoon uit, wat meteen een vertrouwd gevoel gaf. Shirley werkt snel, zorgvuldig en professioneel. De piercing zelf... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Fabricant de bijoux
  5. Bijouterie
  6. Salon de tatouage et piercing

Écrit par l'entreprise

PRCD Pierced is een exclusieve piercingstudio waar luxe, veiligheid en persoonlijke aandacht samenkomen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige oorpiercings en staan bekend om onze combinatie van medische kennis en een verfijnde, stijlvolle benadering. Ons doel is om iedere klant niet alleen een prachtige piercing te geven, maar ook een complete ervaring die bijdraagt aan zelfvertrouwen, uitstraling en persoonlijke stijl. Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit, zoals 14-karaats goud in zowel wit- als geelgoud, titanium van implant grade en luxe sieraden met schitterende zirkonia of lab-grown diamanten. Alle sieraden worden zorgvuldig geselecteerd zodat ze niet alleen veilig zijn voor het lichaam, maar ook bijdragen aan een elegante en luxe uitstraling. Dankzij onze professionele apparatuur, waaronder een medische autoclaaf, kunnen wij garanderen dat elke behandeling volledig steriel en hygiënisch verloopt. Een van onze specialisaties is de medische daith piercing. Deze piercing wordt gezet in het kraakbeenboogje van het oor, precies op het punt waar de nervus vagus loopt. Veel mensen kiezen voor deze piercing omdat deze verlichting kan bieden bij klachten zoals migraine, spanningshoofdpijn, stress en zelfs hooikoorts. Wij geven hierbij altijd eerlijk advies en uitgebreide nazorginstructies, zodat iedere klant precies weet hoe het genezingsproces ondersteund kan worden. Bij PRCD Pierced draait het niet alleen om het zetten van een piercing, maar om het creëren van een unieke ervaring. We nemen de tijd voor onze klanten, luisteren naar wensen en geven persoonlijk advies over welke piercings en sieraden het beste passen bij hun stijl en anatomie. Iedere klant verlaat onze studio met niet alleen een veilige en stijlvolle piercing, maar ook een stukje extra zelfvertrouwen. PRCD Pierced staat voor luxe, veiligheid en een persoonlijke aanpak. Of je nu kiest voor een subtiele piercing of een volledige ear party, wij zorgen ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij wie jij bent.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel bij met mijn medische daith

Ik liep al een hele tijd rond met hoofdpijn en duizeligheid. Eerlijk gezegd was ik sceptisch of een medische daith zou helpen, maar ik ben blij dat ik hem heb laten zetten.

​Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Shirley. Ze werkt zeer professioneel en legt alles rustig en duidelijk uit, wat direct vertrouwen geeft. Sinds ik de medische daith heb laten zetten, heb ik geen last meer gehad van hoofdpijn- of duizeligheidsaanvallen. Zeker een aanrader voor iedereen die nog twijfelt, ga langs bij Shirley!

14 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Honderden euro’s uitgeven, maar geen tegemoetkoming en hulp bij problemen.

Ik heb hier een daith laten piercen met een 14k gouden piercing van €250, maar deze bleef constant ontstoken. Na meerdere keren contact kreeg ik alleen het advies om zalf via de huisarts te halen. Later heb ik ook een flat en conch in mijn andere oor laten piercen, waarna mijn hele oor extreem dik, pijnlijk en ontstoken werd doordat er nauwelijks ruimte tussen de piercings zat.

Toen ik hierover contact opnam, mocht ik voor €15 langskomen voor een langere staaf, terwijl ik een uur moet rijden. Omdat dit niet erg klantvriendelijk voelde, ben ik naar een piercer bij mij in de buurt gegaan. Daar bleek dat mijn daith verkeerd was gepiercet en daarom verwijderd moest worden.

Sindsdien wil deze piercer mij niet meer helpen omdat ik ergens anders ben geweest, terwijl ik in twee maanden honderden euro’s heb uitgegeven. Inmiddels ben ik zelfs bij de huisarts geweest en moet ik twee weken antibiotica slikken. Als de zwelling niet afneemt, moeten ook de andere piercings eruit.

Dat piercings kunnen ontsteken begrijp ik, maar geen hulp of oplossing bieden na zoveel geld uitgegeven te hebben is erg teleurstellend.

3 mars 2026
Logo de Prcd Pierced

Réponse de Prcd Pierced

Beste Tatum, zoals we ook al per whatsapp besproken hebben is een ontsteking helaas een reactie van het lichaam en is een risico van het piercen waar je bewust van was toen je langs kwam. Als een klant een ontsteking heeft moet ik die altijd door sturen naar een huisarts voor controle. Ik heb alles zoals het boekje gedaan. De daith was perfect gepierced zoals je ook op de foto stuurde. Dat je nu je geld terug wil omdat je een onsteking hebt gekregen en naar een andere shop bent gegaan om alles te verwijderen kan ik helaas niks meer mee. Ik heb je netjes aangeboden een afspraak bij mij te maken zodat ik je met alle liefde en plezier had kunnen helpen. Zoals ik al zei een ontsteking is een risico van het piercen en kan altijd voorkomen. Je piercings hebben zeker 2 maanden goed en netjes gezeten dus aan mijn kunnen heeft het niet gelegen. Ik vind het erg jammer dat je dingen op deze manier schrijft terwijl je meer dan tevreden bij mij de deur uit bent gegaan en zelfs voor een tweede keer bent terug gekomen. Ik wens je toch het allerbeste toe. Fijne avond verder.

Super fijne ervaring!!

Ben nu 2 keer geweest, 2 keer een super ervaring bij mij en een vriendin van mij. Alle tijd en advies voor je. Vakkundig, geduldig maar wel vlot. Ik zou dit iedereen aanraden en voor alle twijfelaars is zij perfect!!

Geweldig! 😍

Hiii!
In slechts 5 weken ben ik van 0 naar 6 piercings gegaan en ik had me geen betere begeleiding kunnen wensen. Shirley denkt echt mee, geeft eerlijk en professioneel advies en heeft een geweldig oog voor het combineren van piercings.

Vandaag ben ik samen met mijn moeder geweest en we zijn allebei weer helemaal happy naar huis gegaan! Zo’n warme, fijne en persoonlijke service kom je niet overal tegen. Absoluut een aanrader, wij komen hier zéker vaker terug!! 🥰

Top zaak

Ik ben bij Shirley geweest om een piercing te zetten voor oorsuizen. Ik kreeg een duidelijk uitleg en ze vertelde ook eerlijk dat het niet altijd helpt. Bij mij zijn de oorsuizingen niet geheel weg maar wel een stuk minder en een mooi sieraad rijker

Een verschrikkelijke nachtmerrie

Een verschrikkelijke nachtmerrie! Nooit meer voor mij hier.
0,0 meedenken en duur sierraad voor niks gekocht. Te groot voor mijn oor. De service is ver te zoeken.

14 décembre 2025
Logo de Prcd Pierced

Réponse de Prcd Pierced

Dank je wel voor je reactie. Tijdens de afspraak is alles zorgvuldig besproken en uitgevoerd. Je was erg blij en tevreden vertrokken en hebt zelfs ingestemd met het maken van een foto voor ons Instagram-account.

Zoals per mail besproken kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Vanwege hygiëneregels kunnen gedragen sieraden niet worden teruggenomen. De maat van het sieraad was tijdens de afspraak passend voor je oor en hebben we samen ook gekeken hoe hij zat. Ook is de nazorg uitgebreid uitgelegd, inclusief dat je bij de overstap van een labret naar een ring in het begin echt moet wennen.

Daarnaast heb ik nog geprobeerd mee te denken in een oplossing, maar dit is helaas niet geaccepteerd.

Met vriendelijke groeten,
Shirley

Geweldig!

Ik ben zo enorm blij met mijn piercings, de behandeling ging volledig hygiënisch en Shirley is echt super lief, ze kijkt echt mee met wat mooi bij jou staat!.

Ik kom zeker terug voor mijn volgende! <3

2 octobre 2025

Super tevreden!

Shirley neemt echt de tijd om samen te kijken wat bij je past, en ze heeft onwijs mooie piercings om uit te kiezen.
Ik ben ontzettend fijn geholpen en heel blij met mijn piercings.

11 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel, eerlijk en ontzettend fijn geholpen

Shirley neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen. Tijdens het piercen begeleidt ze je goed door te herinneren aan je ademhaling, wat de pijn echt verlicht. De communicatie is prettig en professioneel, en ze geeft eerlijk en deskundig advies. Zeker een aanrader!
Heel blij met mijn nieuwe daith piercing, precies zoals ik had gehoopt!

5 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus