3,5

Moyen

När fotvården är som bäst : NJUTBAR!

Idag Tisdag den 7/4 så satt jag och njöt av FOTVÅRD , Prima vård ( Premicare) Timrå .
Jätte trevlig , och gör ett kanonjobb med mina fötter !.
Tänk va skönt att känna att fötterna svävar och det känns underbart . Hon kan sitt jobb verkligen !.
Janne Karlsson Edholm

7 avril 2026

Alla är lika, en del är mer lika än andra

Öbacka Hälsocentral i Härnösand verkade någorlunda i början, men sedan kom nytt journalsystem (ursäkt?) Blev mycket sämre stegvis och fick ingen tid. Lämnade prover i april, men har fortfarande inte fått svar på alla bl.a den viktigaste. Mina frågor via 1177 ignorerades fullständigt, för jag hade varit en ”dålig kund ”, som inte kom dit tillräckligt ofta. Jag hade felaktigt trott, att man inte skulle ligga sjukvården till last.
Nu har mitt tillstånd blivit så dåligt, att jag inte får recept från nätläkare heller, för jag måste träffa en läkare personligen. Hur?
Jag får betala skatt till sjukvården, men jag får inte ta del av den.
Anna Woods

12 février 2025

Ett praktexempel på hur en vårdcentral INTE ska fungera.

Beklagligt nog fungerar denna vårdinrättning riktigt uselt för min del. Det är stora problem med kommunikation och istället för en dialog mellan läkare och patient förefaller de enbart tillämpa monolog och svar av "goddag yxskaft" modell. Det är ständigt svårt att få fram meddelanden, t ex receptförnyelse, till rätt läkare. Det är svårt att få läkartider och man har bara några få minuter på sig att prick klockan 08:00 tala in meddelande om att man vill ha en tid och bli uppringd. Missar man med några minuter är alla chanser att bli uppringd borta för aktuell dag. Flera gånger har jag fått höra att alla läkartider är slut för de närmaste 14 dagarna med uppmaning att återkomma "på måndag".

Upprepade gånger "glömmer" man förnya recept, eller förnyar hälften utan vidare kommentarer.

Ett praktexempel på hur en vårdcentral INTE ska fungera. Speciellt inte om man har flera kroniska åkommor som kräver kontinuitet, kunnig personal och pålästa läkare. Den löpandebandprincip de kör med här - 5 min, ta det här pillret och återkom om det inte hjälper, nästa, den duger inte.

1 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit