Komt nooit op de datum wat ze aangeven, ook weet je niet wat er in zit omdat er geen sticker of iets met inhoud er op staat. Koeken zijn erg droog, en op instagram filmpjes zie je dat ze niet netjes... Voir plus
Lisez les avis des autres
Besteld, werd te laat geleverd. Bleken ze de verkeerde koekjes verzonden te hebben, deze waren over de datum en te smerig voorwoorden. Foutje kan gebeuren en zouden ze oplossen, hierna nooit meer wat... Voir plus
De chocoladeletters van prettystrong supplements waren heerlijk. Zelfs een niet chocoladeletter liefhebber wil er toch graag volgend jaar zelf 1, dat zegt genoeg. Ook het contact en de levering verlie... Voir plus
Wat een leverancier...!!! 3 tot 5 dagen max levertijd, uhu. Ik wacht al 2 weken. Mail gestuurd, 'ze gaan erachteraan', verder geen reactie. Paar dagen later nog een keer gemaild, 'Trunkrs reageert... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij van Prettystrongsupplements maken lekkere en ambachtelijke sport-en-voedingssupplementen. Wij hebben in tegenstelling to veel andere supplementen merken, alles in eigen beheer en wij werken vanuit de ambacht van de bakkerij. Daardoor zijn wij instaat om gemakkelijk en snel onze eigen formules en smaken samen te stellen, waar klanten naar opzoek zijn. Ook werken wij zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven zoals boeren uit Westzaan en Beemster. Onze focus: ''Het creëren van de lekkerste en de beste kwaliteit fitnesssupplementen op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dat betekent waar mogelijk zonder E-nummers.'' Hierdoor zijn onze supplementen lekker en gezond en dat is precies waar de hedendaagse sporter naar opzoek is. Dit alles zorgt voor de meest unieke producten. Van Stroopwafel en Bueno proteine bars tot Whey proteine met Appeltaart smaak. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het maken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.prettystrong-supplements.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Niet voor herhaling vatbaar
Flinke bestelling geplaatst ivm de hoge verzendkosten. Helaas was mijn eerste bestelling fout en mistte er 2 producten (6 muffins). Contact gezocht via instagram omdat ik via de mail geen reactie kreeg. Via insta werd na 1 dag gereageerd dat de missende producten worden nagestuurd. Deze heb ik 4 dagen later ontvangen maar helaas is de ene zak muffins opengescheurd aangekomen waardoor ze al uitgedroogd zijn, en de andere zak ziet er dichtgeplakt uit en de muffins zijn helemaal kapot. Ze zien er ook erg anders uit dan op de foto van de website, ik vraag me af of dit wel de muffins zijn die ik heb besteld. Oh en kleine toevoeging, de muffins zitten na 4 dagen al helemaal onder de groene schimmel??!!?
De proteincookies heb ik geproefd maar dit is jammer genoeg meer (droge) cake dan een crunchy koek.. Ik baal echt enorm, zo sonde van mijn geld.
Voor mij helaas echt niet voor herhaling vatbaar

Réponse de Pretty Strong Supplements
Finally, protein cookies that don't taste like chalk
Ordered protein cookies and some monster energy drinks.
The order arrived well packaged and the cookies were fresh and not too sweet. I would really recommend to get one of these cookies if you want to eat a cookie but don't want to compromise on your macros or the taste.
They don't taste like protein powder, don't have a chalky taste, and don't have any odd aftertaste like the ones you can buy from the supermarket.
Een product waar je zelf achter staat! 💪🏼
Vandaag een zeer goede ervaring gehad met Bas, de eigenaar van "Pretty strong supplements". Ik ben mijn eigen label aan het opstarten en haal mijn producten bij hun weg, maar omdat ik toch wat onzeker was qua vertrouwen besloot ik mijn supplementen de 1e keer zelf op te halen om te kunnen zien hoe het er daar aan toegaat. Dat was een goede keuze, ik heb alles met eigen ogen kunnen zien, ik heb meegeholpen aan m'n eigen product en heb veel tips gekregen. Het was voor mij 150 km rijden maar dat was het zeker waard. Dus ik heb er het volle vertrouwen in!
Heel erg teleurgesteld
Heel erg teleurgesteld in pretty strong.
Altijd met veel plezier besteld en gegeten, tot nu. Wij zijn al een maand in afwachten van een bestelling. EEN MAAND. Elke keer word belooft het word morgen persoonlijk bezorgt, en dan zien en horen we nooit meer wat. er word niet gereageerd op mails, berichten op instagram, facebook etc. Maar wel een verhaal kunnen maken op instagram… we worden gewoon bewust genegeerd. Dit is echt een extreem slechte service.
Dit was uiteraard de laatste keer dat wij geld hebben uitgegeven aan lucht
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Goede kwaliteit voor een goede prijs! Service ook top.
Good products!
It was really worth ordering shure…
It was really worth ordering shure coming back, fast shipment, well packed and for shure worth the money
Good supplements good service verry…
Good supplements good service verry nice people to talk whit and I am more than happy thankyouuu
Gisteren besteld vandaag binnen super…
Gisteren besteld vandaag binnen super lekker snacks en nog echt de goedkoopste creatine top bedrijf
Oplichters
Vriendin van me heeft geld geïnvesteerd voor een product die ze zelf had ontworpen. Ze heeft echter nooit iets gekregen en is al haar geld kwijt… niet vertrouwen!
Oplichting
Het bedrijf komt diens afspraken niet na en de producten zijn niet geleverd. Ik heb meermaals geprobeerd om contact op te nemen. Er zijn verschillende beloftes gedaan maar zijn allemaal niet uitgekomen. Vertrouw dit bedrijf niet. De reacties op deze trustpilot zijn hetzelfde als die op diens google-account. Deze persoon probeert een geloofwaardig bedrijf neer te zetten maar je wordt hier opgelicht.
Big scam
This company isn't delivering on the before agreed on date, half the order is missing and they refuse to talk to me to fix it.
Dit bestellen we weer!
Snelle levering, goed verzorgd en een mooi product.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit! Erg tevreden met de producten! Gebruik het al een tijdje maar ben echt fan!
Snel binnen
Bewezen kwaliteit
Goed bedrijf dat als één van de weinige bedrijven supplementen van lokale bedrijven verkoopt. Persoonlijk houd ik van weten waar mijn middelen vandaan komen en de kwaliteit die daarmee gegarandeerd wordt kan je ook echt proeven!
Goede healthy snacks
Goede healthy snacks super lekkere bars maar vooral de koeken zijn echt om te smullen
L’expérience Trustpilot