Prinsens Lager Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Har hyrt förråd av prinsens lager i flera år och allt har fungerat perfekt från första kontakt till avslut. Snabba på svara på frågor och har varit väldigt hjälpsamma både när vi letade förråd samt n... Voir plus

Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att använda. Från första kontakt till att använda containern vid mellanlandning mvid två flyttar. Rent och fräscht i containern, smidigt för flyttkillar... Voir plus

Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra läge och access till container. Skulle dock gärna se 24/7 access. B... Voir plus

Väldigt trångt att köra in och ut med kärra. Tvungen att koppla loss för att komma ut eller in beroende på vilket håll man kör. Detta gäller Enköping

1. Entrepôt
  2. Garde-meubles en libre-service
  3. Centre de stockage

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

375 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

29 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra förråds alternativ

Lätt att hitta er på media och i verkligheten s.a.s.
Fräscha containers
Bra bemötande

15 août 2023

Réponse de Prinsens Lager

Tack Inge för din fem-stjärniga recension! Det gläder oss att du har varit nöjd under din hyres period och du är varmt välkommen åter😊 Mvh Prinsens Lager

Réponse de Prinsens Lager

Tack Michael för det fem stjärnorna och det glädjer oss att du varit nöjd under din hyresperiod🌟 Mvh Prinsens Lager

Hel nöjd med allt

Enkel kontakt. Snabba svar och oerhört hjälpsam personal. Kundbemötande 10/10. Ordning och reda

22 août 2023

Réponse de Prinsens Lager

Tack Kennie för det fina orden om oss, du är varmt välkommen åter om behov av magasinering skulle behövas i framtiden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Flyttade från Uppsala till Enköping

Flyttade från Uppsala till Enköping
Det blev perfekt då hela containern flyttades utan problem!

20 août 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Annie! Tack för det fem stjärnorna och er feedback. Du är välkommen åter om behov av magasinering skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Har fungerat mycket bra

Har fungerat mycket bra. Lättillgängligt mitt i stan till rimligt pris.

13 août 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Staffan! Tack för din feedback och för ditt fem-stjärniga betyg🌟 Du är välkommen åter till oss! Mvh Prinsens Lager

Väldigt nöjd!

Väldigt smidigt! Man får mycket utrymme för pengarna. Snabb kundservice. Vi använde det mellan två flyttar, perfekt.

6 août 2023

Réponse de Prinsens Lager

Tack Sandra för din fina recension, det glädjer oss att du varit nöjd under perioden du hyrde förrådet hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Snabbt och smidig förrådslösning till…

Snabbt och smidig förrådslösning till bra pris. Allt har fungerat kanon.

23 juillet 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Pontus! Tack för din fem-stjärniga recension, du är varmt välkommen åter😊 Mvh Prinsens Lager

I had a great experience with Prinsens…

I had a great experience with Prinsens Lager. The responses via email were quick and friendly.

30 juillet 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hi Nadia! Thank you for the five stars and you are warmly welcome back to us!🌟 Kind regards Prinsens Lager

Supernöjd med konceptet o…

Supernöjd med konceptet o servicegraden. kan bara rekommendera ifall man behöver lagring brådskande.

30 juillet 2023

Réponse de Prinsens Lager

Tack Andreas för det fina orden och det fem-stjärniga betyget!🌟 Mvh Prinsens Lager

Aldrig något krångel.

Haft er i ca 3år och aldrig något krångel.

16 juillet 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Daniel! Tack för dina fina ord och det glädjer oss att du varit nöjd med oss under dessa 3 år. Du är varmt välkommen åter ifall magasinering skulle behövas i framtiden!😄 Mvh Prinsens Lager

Väldigt bra och snabb kundservice

Väldigt bra och snabb kundservice! Svarar ofta inom några minuter o är väldigt hjälpsamma 😃

4 juillet 2023

Réponse de Prinsens Lager

Tack Christofer för din recension om vår kundtjänst, det glädjer oss att du har fått ett trevligt bemötande under din vistelse hos oss🌟 Mvh Prinsens Lager

Snabbt, smidigt & enkelt!

Super trevligt och snabbt bemötande!

20 juin 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Mimmi! Tack för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med kundtjänsten hos oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

kanonbra

bra tjänst, snabba svar på mailen

18 juin 2023

Tack Patrick för din feedback och det fem stjärnorna!🌟 Mvh Prinsens Lager

Lätt att komma till containern.Bra lås…

Lätt att komma till containern.Bra lås på grinden

12 juin 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Lennart! Tack för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med din vistelse hos oss. Du är varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Väldigt bra!

Väldigt bra förrådsmöjlighet
Med enkel tillgång med flyttbil för inkast och utlast

6 juin 2023

Réponse de Prinsens Lager

Hej Roger! Tack för din feedback och det glädjer oss att du varit nöjd med förrådet☀️ Mvh Prinsens Lager

Ett väldigt bra bemötande

Ett väldigt bra bemötande. Snabba svar om man har frågor. Bra pris.

30 mai 2023

Hej Roland och tack för det fina orden!🌟 Mvh Prinsens Lager