En medarbejder som kender sit system og som forstår problemet og hjælper med at rette 🙏
L'entreprise a répondu
Det er altid god service både på telefon og chat. Det er de helt rigtige personer der er ansat ved dataløn/proløn, de taler altid meget høfligt og er utrolig hjælpsomme, så man heller ikke føler sig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig fint og brugervenligt system - supporten er virkelig god og nyttig. Den spare os meget tid. Især den online chatfunktion bruger vi meget, da den er enkelt og ligetil - svar kommer inden for få... Voir plus
L'entreprise a répondu
De tager deres kunder dybt seriøst og hjælper med alt man er i tvivl om. De er aldrig ligeglade hvis man har et eller andet man er lidt utilfreds med. Som selvstændig vil man gerne bruge tiden på ege... Voir plus
Écrit par l'entreprise
ProLøn har skiftet navn til DataLøn Branche
Samme produkt, de samme medarbejdere!
DataLøn Branches lønsystem er nemt og brugervenligt. Når du tilmelder dig, hjælper vi dig hele vejen, hvis du ønsker det.
DataLøn Branche har et team af løn specialister klar til at hjælpe uanset om du er ny arbejdsgiver eller skifter fra et andet lønsystem.
Du kan tilmelde dig DataLøn Branche, hvis du følger en af overenskomsterne inden for de 28 brancheforeninger, du kan finde på proloen.dk.
Ligegyldig hvilken løsning du vælger får du en lang række af funktioner som hjælper dig i lønadministrationen. Samtidig får du Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. DataLøn Branches dygtige og professionelle lønkonsulenter sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig - De bliver så glade, når du ringer!
Ta' os på ordet, kontakt os for en uforpligtende snak - vi er her for at hjælpe!
Demo af lønsystemet *Min Lønindberetning*
Du er meget velkommen til at prøve en demo af lønsystemet. Klik på linket her og udfyld blanketten, så hører du fra os, eller ring til vores salgsmedarbejdere på telefon telefon 8710 1930. Du kan også skrive en mail på dataloen.branche@visma.com, så kontakter vi dig snarest muligt.
Kurser hos DataLøn Branche
DataLøn Branche afholder forskellige kurser, som henvender sig til både nye og eksisterende brugere af *Min Lønindberetning*, som efter længere tids brug, kun anvender de allermest nødvendige rutiner i programmet. Invester i et af kurserne og du vil hurtig vil få indblik i de mange funktioner lønsystemet gemmer på.
DataLøn Branche (Tidligere ProLøn) har over 35 års erfaring med løn. I 2019 blev ProLøn købt af Visma som er Nordeuropas største software leverandører og udover lønsystemer, står Visma koncernen bag over 30 forskellige software produkter. Med DataLøn Branches vifte af partnerskaber og integrationer, sammen med Vismas over 30 forskellige software produkter, kan vi hjælpe dig med at effektivisere din virksomheds administration ved hjælp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser. ProLøn er det sikre valg!
En lønverden af fordele

Tronholmen 3, 8960, Randers SØ, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg har ændret min stjerne oplevelse fra proløn D 20.09.22, da de kontate mig og beklaget deres fejl og tilbød mig en løsning som kunne være med til at hjælpe mig bedre på vej med bedre servic fra deres side. Det er virkelig flot og viser de er handlingsklar til at løse de konfligter der har været. Det er go stil.
18.09.22: fra en stjerne: Det er så svært at forklare, men jeg sidder med en frustration og træls følelse af at være til besvær som betalene kunde ved proløn. Service er der ikke meget af medmindre du vil møde en sur medarbejder. Bare på de 3 måneder jeg har haft proløn har kun EN medarbejder været sød og behjælpelig.
Jeg startede i sommers med at have proløn. Jeg havde aldrig prøvet at lave løn før, og den første medarbejder som skulle hjælpe mig var sur, og bedte mig om til næste gang at så kunne man komme på et kursus i proløn. (ja bevares første gang er man lidt usikker) anden gang får jeg igen hjælp af en ny medarbejder, da usikkerheden fra den første medarbejder ligesom stadig var der. Den 2 medarbejder fortæller mig så at jeg skal gøre det anderledes end den forgående medarbejder. Lønden bliver lavet. Så finder vi ud af efterfølgende at de to lønsedler er kørt forkert ved jeg har indtastet de forkerte beløber (medarbejderne har hjulpet mig gennem processen, og proløn pålægger mig som har tastet beløberne forkert trods deres vejledning) så skal jeg betale 496 kr for at få lavet begge lønsedler om.
Hver gang jeg ringer til proløn skal der bestilles et opkald, men det kan gå alt mellen 1 minut til 3 timer inden opkaldet finder sted. Nu står jeg igen med at lønsedlerne ikke giver mening og vi efterspørg forklaring. Den pågældende medarbejder der sidder med det område er pisse sur, taler hurtig og nedladene til os. For hvergang vi spørg om noget bliver hun mere og mere sur og flabet. Så ringer vi anden gang og her er hun virkelig uhøflig og ber os om at læse overenskomsten. (det er jeg med på men når vi ikke kan få det til at give det som står på lønsedlen, så skal vi jo ligesom have et svar fra dem) Til sidst forstår vi hvorfor tallet er som det er, og så viser det sig at min ansat i felterne er blevet sat til fuldtid, hvilket hun ikke er. Men felterne har proløn sat på i den indledene vejledningen som overståene er nævnt. Der er elendig service og lang ventetid til den support som sidder på feltet. Synes simpelhen ikke at jeg har fået en go oplevelse eller følt mig sat ordenlig igang. Jeg vælger at opsige dem fordi jeg vil simpelhen ikke finde mig i at blive behandlet sådan som betalene kunde. Jeg ved godt det er mit ansvar for at kender overensindkomst og at alle lønkøringerne er mit ansvar da jeg sender dem ind. Jeg valgte proløn ud fra den behagelige samtale med deres sælger, hvor jeg forstod at selv om jeg var ny kunne hjælpes og at supporten altid var en mulighed Men det er ikke af min opfattelse.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Fik hurtig og super god hjælp, da jeg havde en udfordring vedr oprettelse af ny medarbejder.
Meget kompetent, forstående og hjælpsom prolønmedarbejder.

Man får ALTID en super service uanset hvilken hjælp man har brug for :-) *****

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Vi er yderst tilfredse med proløn. og har dags dato fået en enormt god og kompetent rådgivning ang. en svær løn/problemstilling.
Den blev løst med den bedste vejledning og en super forklaring. Vi kan på det varmeste anbefale prolin

Super hjælp af Christina fra proløn …. Venlig hjælpsom og effektivt
Den bedste anbefaling herfra 🤩🤩

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Kæmpe STOR TAK til Mette fra Proløn for at hjælpe med udbetaling feriepenge til fratrådt medarbejder - det var en haster og igen lykkedes I med hurtig og god assistance. TAK for jer, når det brænder på :-).
Mvh
Dorte Reis

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Altid hurtig og høflig hjælp og vejledning.
Vi benytter pro-løn. Der modtager vi en fin service, venlige og hjælpsomme medarbejder, også selvom vi er et lille firma. Dertil skal siges, det er super nemt at betjene. Vil varmt anbefale Pro-Løn til andre.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Efter en del udfordringer med at få integrationen mellem Tamigo og Proløn til at virke, lykkedes det til sidst med hjælp fra Lea fra Proløn - min nye bedste ven 😊

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Nemt at bruge, og har man endelig brug for support så er det let at komme igennem og altid kompetente svar

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Kan på det varmeste anbefale alle at bruge Proløn, har i dag (og maaange gange før) fået den bedste service og stor hjælp, i dag gav Marianne mig ro i maven, tusinde tak for din store hjælp. Ønsker jer alle en god aften.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Hurtigt og nemt - og hvis det er et problem ringer man bare og får løst tingene.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Super god service, altid hjælpsomme og søde medarbejdere. Kan varmt anbefales.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Meget venlige og kompetente medarbejder altid super søde til at hjælpe en lille særlig hilsen til Tina ☺️ Kh HairRoom no 35

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Medarbejderne hos ProLøn er meget professionelle, venlige, gode til at forklare, ingen spørgsmål er dumme. Jeg er især stor fan af chatten, hvor der altid er hurtig respons :-)

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Min kones frisørsalon er flyttet fra Dataløn til ProLøn.
En super fin oplevelse. Opsætningen er tilpasset 100% til en frisørsalon. og supporten har været god - kan klart anbefales til alle frisører

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
Godt program - let at bruge. De er særdeles hjælpsomme, når vi har behov for det.

Réponse de DataLøn Branche (tidligere ProLøn)
En savoir plus sur les différents types d'avis.