Proudstone Jewelry ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Smukke klassiske smykker med et fint touch af unik. God kvalitet for pengene, nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Jeg er utrolig glad for mine Erternity Hoops i guld, de pifter et hvert... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg elsker min solitaire-ring og har brugt den hver dag de sidste tre måneder. Den er en konstant påmindelse om, hvad jeg har at være stolt af, hvilket jeg synes, er et vidunderligt koncept. Ringen fr... Voir plus

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Hos Proudstone skaber vi elegante, stilfulde og luksuriøse smykker! Der hvor Proudstone adskiller sig er gennem vores unikke koncept (1) og vores fokus på bæredygtighed (2). 1. Proudstone har et helt nyt og unikt koncept, som sætter fokus på stolthed. Hos Proudstone skaber vi altså mere end blot fantastiske smykker… Vi skaber ”Wearable Proudness”. Proudstone har nemlig et helt nyt og unikt koncept, som sætter fokus på stolthed. Det betyder, at vores smykker repræsenterer et minde, et øjeblik, en særlig indsats, en præstation af enhver slags mm., som er specielt i dit liv, og som gør dig stolt! Dette symboliseres ved den lilla zirkon, som optræder i alle vores designs – ”The Proudstone”. 2. Bæredygtighed er et af vores store mærkesager. Bevidstheden om miljø, bæredygtighed og CSR er essentiel hos Proudstone. Det gennemsyrer hele vores organisation, samt de valg vi træffer i forhold til produktion, materialer, emballage mv. Vi stiller derfor også høje krav til vores leverandører, som er medlem af både UN Global Compact samt Responsible Jewellery Council. Man skal kunne fejre sig selv og pynte sig med god samvittighed.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utrolig flotte smykker 😍😍

Utrolig flotte smykker der holder deres glans, selvom de bliver brugt hverdag. Jeg har min eternity ring i guld på hverdag og den skinner stadig flot og intet guld er falmet. Jeg er også helt vild med de æsker smykkerne kommer i. Det er ren luksus at åbne den sorte æske op til min proudstone 😍 Jeg er meget glad for mine smykker som endda ligger i et prisleje der er til at betale.

1 septembre 2022

Kære Sidsel

Tusind tak for din anmeldelse og dine dejlige ord 🥰

Vi er bare så glade og stolte over at høre, at du er rigtig glad for din Eternity Ring! 💍

Vi gør en dyd ud af at levere høj kvalitet og en fantastisk oplevelse til alle. Derfor er det rigtig dejligt at høre, at det hele lever op til dine forventninger og drømme 😍

Vi håber at se dig hos Proudstone igen. Ha' en fantastisk dag 🌼

Højeste kvalitet og service

Produkterne er af super god kvalitet og ser desuden super godt ud
Service er på et højt niveau og støttes af en nem og overskuelig hjemmeside
Vil helt klart handle her igen

14 juillet 2022

Kære Frederik

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🥰

Vi er super glade for, at din oplevelse med Proudstone har været rigtig god!

Vi håber meget at se dig igen! Vi sidder i hvert fald klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste. 😄

Ha' en fantastisk dag. 🌼

Proudstone Jewelry 💜

Super sød og imødekommende vejledning…

Super sød og imødekommende vejledning med tid til at tale lidt om hvad jeg er stolt af. Pakken kom til tiden og emballage og især smykkekassen er en oplevelse i sig selv. Smykkerne jeg bestilte lever helt op til forventning og mere til. Overraskende god kvalitet og så elsker jeg at der er tale om genbrugsmaterialer. Jeg har ikke fortrudt mit køb og vil holde øje med om der kommer mere

13 juillet 2022

Kære Gregers

Hvor er vi glade for din din anmeldelse af os - tusind tak. 🥰

Bæredygtighed er en af vores store passioner, så det er bare rigtig dejligt at høre, at du også sætter pris på dette 🌿

Vi er også meget stolte over at høre, at vores kvalitet møder dine forventninger og mere til! ✨

Vi håber meget at se dig igen snart! Ha' en fantastisk dag. 🌼

Proudstone Jewelry 💜

Fremragende produkter og en rigtig god…

Fremragende produkter og en rigtig god service!

5 juillet 2022

Kære Sebastian

Det glæder os, at du også er glad for vores, smykker, og at vi har ydet en god service! 😃

Vi siger tusind tak for din anmeldelse. Ha' en fantastisk dag. 🌼