Lisez les avis des autres
5.3.2026: Fjernvarmeanlæg. Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et pr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kom til aftalt tid i en meget vanskelig situation pga de mange fridage mellem jul/nytår 2025. Udkaldet var akut og drejede sig om udskiftning af 2 styk ældre armaturer i håndvaske / badeværelse. Trods... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sympatisk og faglig dygtig, sød til at forklare det hele. Faglig kompetent, godt humør, selvom vovsen slæbte hans arbejdssko ud i skybrud hele to gange😅 han havde bare styr på det og vi spørger efter... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade. Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 170 medarbejdere og 70 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag. Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.
Coordonnées de contact
Klintehøjvænge 7, 3460, Birkerød, Danemark
- psn@psn.dk
- www.psn.dk
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fik akut besøg af Victor som er hurtigt…
Fik akut besøg af Victor som er hurtigt effektiv og opfindsom. Et rør var gået fra på min varmtvandsbeholder som til slut faldt ud af væggen. Victor fandt hurtigt en løsning som fungerede til det blev hverdag og der kunne laves noget mere permanent. Kan varmt anbefales
præcision
Omhyggelige, grundige og søde håndværkere, som altid kommer til tiden. Og også påtager sig små opgaver

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S
God professionelt arbejde og til tiden.
God professionelt arbejde og til tiden.
Vh Torben

Øv oplevelse
Selve installationen gik fint, men desværre blev der ikke vist meget respekt for vores have undervejs. En potte blev væltet og smadret, og planterne endte med at blive trampet ned i græsset. Det er småting, men det efterlader et dårligt indtryk, når man ikke lige tager sig af det eller siger noget. Lidt mere omtanke for omgivelserne ville gøre en stor forskel.

5.3.2026
5.3.2026: Fjernvarmeanlæg.
Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et problem der havde stået på gennem længere tid pga tilstanden.
Allerførst var firmaet hurtig til at besvare opkaldet fra os og de fandt hurtigt en tid til at komme og kigge på problemet og fik det også løst👍
Meget venlig, imødekommende og informativ.
En god oplevelse.
Kan klart anbefale firmaet.
Mvh Allan og Mai-Britt

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S
De er alt for dyre i forhold til det…
De er alt for dyre i forhold til det arbejde der udføres.
De er flinke og hjælpsomme, men deres priser er ude i hampen. Der er tillæg for alt muligt. Til almindelig vvs arbejde kommer jeg ikke til at benytte dem mere.
Jeg skulle bare have eftermonteret en cirkulationspumpe på noget arbejde de selv havde lavet i forbindelse med at vores hus blev bygget. Det mener de så skal koste over 13.000 kr. Det er jo helt godnat. Jeg spurgte ikke om pris inden arbejdet blev påbegyndt. Desuden bliver vi bonnet for timer (800 kr i timen før moms LOL) som ikke er rimelige. At den unge mand ikke har de nødvendige ting med og skal køre efter det kan jeg ikke se vi skal betale for....men det skrev de bare på. De var endda så frække at skrive ekstra time på jeg ikke kan se han har brugt.
Jeg har ikke gidet klage over det, men vælger dem bare fra fremover.
-----------------------------
Opdatering: Jeg blev kontaktet af Lars. Han anerkender at der var sket en fejl i faktureringen. Set i bakspejlet vil jeg næste gang tage fat i PSN hvis en faktura ikke stemmer med det udførte arbejde. Det bør du som læser med her også gøre. De vil gerne behandle kunderne ordentligt. Det har de altså også gjort med alt det andet de har lavet på vores hus i forbindelse med opførelsen af det og de småfejl der har været efterfølgende.

Hurtig udrykning ved skade
Hurtig udrykning ved skade. Kompetent og behagelig medarbejder der udførte arbejdet fint

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S
Kom hurigt i forbindelse med…
Kom hurigt i forbindelse med medarbejder og fik en hurtig tid.
Var dog skuffet over, at han måtte køre efter nye vandslanger: troede at det var standard vare i servicevogn !

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.