Poul Sejr Nielsen A/S Avis 1 683

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

5.3.2026: Fjernvarmeanlæg. Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom til aftalt tid i en meget vanskelig situation pga de mange fridage mellem jul/nytår 2025. Udkaldet var akut og drejede sig om udskiftning af 2 styk ældre armaturer i håndvaske / badeværelse. Trods... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sympatisk og faglig dygtig, sød til at forklare det hele. Faglig kompetent, godt humør, selvom vovsen slæbte hans arbejdssko ud i skybrud hele to gange😅 han havde bare styr på det og vi spørger efter... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plombier
  2. Électricien
  3. Entrepreneur en toiture

Informations provenant de diverses sources externes

Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade. Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 170 medarbejdere og 70 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag. Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik akut besøg af Victor som er hurtigt…

Fik akut besøg af Victor som er hurtigt effektiv og opfindsom. Et rør var gået fra på min varmtvandsbeholder som til slut faldt ud af væggen. Victor fandt hurtigt en løsning som fungerede til det blev hverdag og der kunne laves noget mere permanent. Kan varmt anbefales

29 mars 2026

Ok ok

Ok ok ok ok ok

9 avril 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Tak, tak, tak og TAK for den korte men præcise anmeldelse.

Vi glæder os allerede til at servicere dig igen, Margrethe!

præcision

Omhyggelige, grundige og søde håndværkere, som altid kommer til tiden. Og også påtager sig små opgaver

1 avril 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Til aftalt tid – det er vi glade for at høre!
Vi ved, at din tid er værdifuld, og vi forsøger altid at møde op, når vi har sagt vi vil. Det er en del af den respekt, vi gerne vil vise vores kunder. Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

God professionelt arbejde og til tiden.

God professionelt arbejde og til tiden.
Vh Torben

31 mars 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du oplevede sammenhæng og professionalisme hele vejen igennem – fra første opkald til den afsluttende faktura. Det er præcis det, vi arbejder på hver eneste dag. Du er meget velkommen igen!

Fint arbejde.

Fint arbejde.
Aftaler blev overholdt.
Kompetente og venlige servicefolk.

31 mars 2026

Mange, mange tak!
Det er anmeldelser som din, der minder os om, hvorfor vi gør det, vi gør. Vi sender din hilsen videre til teamet – de fortjener at vide, at det arbejde, de lægger i hver opgave, bliver bemærket og værdsat. På vegne af hele PSN: Tusind tak!

Installerede det aftalte…

Installerede det aftalte blandingsbatteri til tiden

18 mars 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Tak for de flotte 5 stjernr, Tine!

Vi glæder os til at servicere dig igen en anden gang :-)

God kommunikation.

God kommunikation.
Søde håndværkere.

1 avril 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Hej Noah - Tak for din anmeldelse!
God kommunikation og flinke håndværkere gør bare hele forskellen – vi er glade for, at du havde en god oplevelse med begge dele.

Vh. PSN

Fin service

Fin service

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Tak - og Fin anmelelse, som vi sætter pris på!

Super serviceminded

Super serviceminded

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Service indgår i vores navn (Poul Sejr Nielsen Service A/S) - så vi er glade for at du også mærker at kollegaerne gør sig umage for netop din opgave!
Tak for at tage tid til at anmelde os her på sitet, Thomas!

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv oplevelse

Selve installationen gik fint, men desværre blev der ikke vist meget respekt for vores have undervejs. En potte blev væltet og smadret, og planterne endte med at blive trampet ned i græsset. Det er småting, men det efterlader et dårligt indtryk, når man ikke lige tager sig af det eller siger noget. Lidt mere omtanke for omgivelserne ville gøre en stor forskel.

30 mars 2026
Avis spontané

Hej Daniel

Det er mit håb at du har kontaktet vores kundeservicekoordinatorer for en snak om potten, oplevelsen, oprydningen og evt. erstatning.
Det er vores ambition at alle vores kunder skal have en god oplevelse, samt at vores ansatte melder alle fejl, og uheld ind til både dig som kunde, samt til deres respektive leder - netop så vi kan tage hånd om eventuelle fejl og mangler til kundes tilfredshed.
Jeg har derfor bedt om yderligere oplysninger på din sag, som jeg håber du vil sende til os. Så kan vi forhåbentlig for ændret en dårlig oplevelse, til en god?

Jonas Bach, PSN VVS

Professionelt udført arbejde

Professionelt udført arbejde. Dygtig medarbejder.

19 mars 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Mange tak – det varmer! Vi arbejder hårdt for, at hele forløbet skal føles trygt og professionelt, så det er dejligt at høre, at det mærkedes. Vi ses næste gang!

Jeg var godt tilfreds

Jeg var godt tilfreds
Hilsen
Anne Elsøe

25 mars 2026

"Godt tilfreds" – det tager vi! 😄
Tak for din anmeldelse, og vi håber, vi næste gang kan løfte dig helt op på "meget tilfreds". Vi er klar, når du har brug for os igen!

Top dollar service

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Sikke en flot anbefaling – tak skal du have! Vi arbejder hver dag på at levere det bedste, vi kan, så det er dejligt at høre, at det mærkedes. Vi ses næste gang! 😊

5.3.2026

5.3.2026: Fjernvarmeanlæg.
Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et problem der havde stået på gennem længere tid pga tilstanden.
Allerførst var firmaet hurtig til at besvare opkaldet fra os og de fandt hurtigt en tid til at komme og kigge på problemet og fik det også løst👍
Meget venlig, imødekommende og informativ.
En god oplevelse.
Kan klart anbefale firmaet.
Mvh Allan og Mai-Britt

Hej Mai-Britt og Allan
Tak for jeres grundige anmeldelse!
Vi forstår godt frustrationen over at opdage den slags efter et huskøb, så det er godt, at vi hurtigt kunne komme ud og få styr på fjernvarmeanlægget. Tak for de pæne ord om både service og kommunikation – det sætter vi stor pris på. Og tak for anbefalingen!

Poul Sejr Nielsen

Noté 4 sur 5 étoiles

De er alt for dyre i forhold til det…

De er alt for dyre i forhold til det arbejde der udføres.

De er flinke og hjælpsomme, men deres priser er ude i hampen. Der er tillæg for alt muligt. Til almindelig vvs arbejde kommer jeg ikke til at benytte dem mere.

Jeg skulle bare have eftermonteret en cirkulationspumpe på noget arbejde de selv havde lavet i forbindelse med at vores hus blev bygget. Det mener de så skal koste over 13.000 kr. Det er jo helt godnat. Jeg spurgte ikke om pris inden arbejdet blev påbegyndt. Desuden bliver vi bonnet for timer (800 kr i timen før moms LOL) som ikke er rimelige. At den unge mand ikke har de nødvendige ting med og skal køre efter det kan jeg ikke se vi skal betale for....men det skrev de bare på. De var endda så frække at skrive ekstra time på jeg ikke kan se han har brugt.

Jeg har ikke gidet klage over det, men vælger dem bare fra fremover.
-----------------------------
Opdatering: Jeg blev kontaktet af Lars. Han anerkender at der var sket en fejl i faktureringen. Set i bakspejlet vil jeg næste gang tage fat i PSN hvis en faktura ikke stemmer med det udførte arbejde. Det bør du som læser med her også gøre. De vil gerne behandle kunderne ordentligt. Det har de altså også gjort med alt det andet de har lavet på vores hus i forbindelse med opførelsen af det og de småfejl der har været efterfølgende.

5 mars 2026
Avis spontané

Kære Carsten

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi oprigtigt pris på.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med både pris og forløb. Vi bestræber os altid på at levere gennemsigtige og rimelige løsninger, og det er ærgerligt, at det ikke er sådan, du har oplevet det i denne sag.

I forhold til prisen på opgaven afhænger den samlede pris typisk af flere faktorer, herunder materialer, tidsforbrug og eventuelle uforudsete forhold under arbejdet. Når det er sagt, kan vi godt forstå, at det kan virke frustrerende – især hvis forventningerne til prisen ikke har været afstemt på forhånd.

Vi beklager, at der i denne sag har været uklarheder omkring tidsregistrering og kørsel fra vores side. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved både arbejdet og faktureringen, og her er der uden tvivl sket en fejl.

Som aftalt d.d. pr. telefon krediterer PSN den difference, som vi ved en fejl er kommet til at registrere.

Lars Kjellberg – VVS Service

Hurtig udrykning ved skade

Hurtig udrykning ved skade. Kompetent og behagelig medarbejder der udførte arbejdet fint

19 mars 2026

Tusind tak for din anmeldelse!
Når skaden er sket, ved vi godt, at hvert minut tæller – så vi er rigtig glade for, at vi kunne rykke hurtigt ud. Og at det hele blev udført kompetent og behageligt er præcis det, vi stræber efter. Tak fordi du tog dig tid til at skrive, Lise!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og professionel behandling og…

Hurtig og professionel behandling og installation.

11 mars 2026

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Mange tak – det glæder os!
Vi ved, at din tid er værdifuld, så vi gør vores bedste for at komme hurtigt frem og gøre arbejdet ordentligt første gang. Dejligt at høre, at det lykkedes!

Tusind tak for din anmeldelse!
God service og til tiden – det lyder enkelt, men det er noget, vi arbejder aktivt på hver dag. Dejligt at høre, at det mærkedes fra din side.
Vi ses næste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin og ultra hurtig hjælp!

Meget fin og ultra hurtig hjælp!

Réponse : Poul Sejr Nielsen A/S

Ultra hurtig – vi sætter pris på den ekstra "ultra"!
Vi har ikke ligefrem et superheltekostume hængende i skabet, men vi gør da vores bedste for at komme frem i rette tid. Mange tak for din dejlige anmeldelse!

Noté 4 sur 5 étoiles

Kom hurigt i forbindelse med…

Kom hurigt i forbindelse med medarbejder og fik en hurtig tid.
Var dog skuffet over, at han måtte køre efter nye vandslanger: troede at det var standard vare i servicevogn !

Hej Connie

Vi er glade for, at du oplevede hurtig kontakt og fik en tid uden ventetid.

Det monterede armatur var bygherreleveret, og vi havde derfor ikke mulighed for på forhånd at vurdere, om de medfølgende tilslutningsslanger havde den nødvendige længde i forhold til de eksisterende installationer. Da vi af hensyn til plads og vægt desværre ikke kan medbringe alle typer materialer i bilerne, var det i dette tilfælde nødvendigt at hente passende materialer for at sikre en korrekt og tæt løsning.

Arbejdet er efterfølgende udført og funktionstestet uden anmærkninger.

Lars Kjellberg - VVS Service

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus