Puur Mieke Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb nog helemaal niks ontvangen, ook geen verzendbewijs! Dit ben ik overigens niet gewend van Puur Mieke! Super dom van mij… Blijkbaar zelf aangegeven dat ik het overmorgen pas wilde ontvangen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin bio

Écrit par l'entreprise

Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. Alle producten zijn: glutenvrij, lactosevrij, geraffineerde suikervrij, E-nummervrij, gistvrij, GMO-vrij en soja-vrij

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en duidelijke website

Hele fijne en duidelijke website. Bij alle producten staan de ingrediënten vermeldt en meteen ook waar je het voor kunt gebruiken. Ook zijn ze helder in het gebruik van eerlijke ingrediënten en dat proef je ook. De meelsoorten zijn erg lekker en handig, vooral als je wat intolerantie hebt. Ik ben er erg blij mee

23 août 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede en snelle leveringen van fijne producten

De bestellingen worden altijd vlot verzonden. Het is een keer voorgekomen dat mijn bestelling door Post.NL zoek is geraakt en toen werd er na een telefoontje met PuurMieke adequaat gehandeld en heb ik alsnog mijn bestelling ontvangen.

30 juillet 2026

Beste kwaliteit.

Het bedrijf Puur Mieke is, zo lees ik steeds, voortdurend bezig producten van de beste kwaliteit te vinden.

1 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb nog helemaal niks ontvangen

Ik heb nog helemaal niks ontvangen, ook geen verzendbewijs!
Dit ben ik overigens niet gewend van Puur Mieke!

Super dom van mij…
Blijkbaar zelf aangegeven dat ik het overmorgen pas wilde ontvangen!!

5 juillet 2026

Hoi Brigitte,

wat vervelend om te lezen dat je niets hebt ontvangen van ons, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons willen mailen op klantenservice@puurmieke.nl , dan gaan we uitzoeken wat er aan de hand is en waarom je je bestelling niet hebt ontvangen. We gaan dit uiteraard oplossen en zorgen dat je zo snel mogelijk je pakketje hebt.

Alles verloopt erg makkelijk

Alles verloopt erg makkelijk. Besteĺlen en snelle bezorging.
Fijne artikelen. Gezond en vooral puur. Bedankt

25 juin 2026

Hoi Anna,

Graag gedaan heel leuk om zo te lezen, dank je wel voor je review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Puur Mieke heeft ontzettend ruime keuze

Puur Mieke heeft ontzettend veel biologische en verantwoorde producten op ieder gebied. De levering is altijd super snel, soms met een sample van het een of ander. Regelmatig zijn er aanbiedingen. De uitleg bij de producten is helder. Vaak zitten er bruikbare reviews bij. Je spaart ook punten bij je aankoop.

15 juin 2026

Réponse de Puur Mieke

Wauw wat een mooie review, wat tof dat je de tijd hebt genomen om het zo uitgebreid te beschrijven, Dank je wel .

Speedy

De bestelling bij Puur Mieke wordt vlug geleverd in het afhaalpunt van mijn keuze

18 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Een negatief review plaatsen ze niet op hun website

Ik heb een negatieve beoordeling gegeven, niet op het product zelf maar op het gewicht wat je ontvangt. Ze noemen het gewicht inclusief de verpakking. Na een eerste email een reactie ontvangen met tegoedbon. Na een tweede email (waarbij ik geschreven heb geen tegoedbon te willen), hoor je niks. Vervolgens vragen ze om het produkt e.d. te beoordelen. Die beoordeling plaatsen ze niet, waarom niet? Misschien te negatief over het gewicht?

27 mars 2026

Réponse de Puur Mieke

Dank je voor je beoordeling en dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.
We begrijpen dat het teleurstellend is geweest dat de inhoud van de chocoladedruppels niet klopte met je verwachting. We hebben destijds meteen gereageerd op je eerste mail en een kortingscode aangemaakt ter waarde van het aankoopbedrag. Een tweede mail van jou hebben we helaas niet ontvangen. Mocht die onderweg verloren zijn gegaan, dan bieden we daar onze excuses voor aan.
Wat betreft het gewicht: we hebben destijds meerdere zakjes steekproefsgewijs gecontroleerd en daarin de juiste hoeveelheid aangetroffen. Het kan voorkomen dat er incidenteel een zakje afwijkt, en we nemen dit soort signalen serieus richting onze leverancier.
Mocht je nog vragen hebben of verder met ons willen spreken, dan horen we dat graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Puur Mieke is niet helemaal puur…

Puur Mieke claimt dat al hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen. Helaas ben ik al enkele producten tegengekomen die rode E-nummers bevatten. Als je hierover wilt communiceren krijg je geen enkele reactie terug. Puur Mieke is niet zo puur als ze zich voordoen. Met name, wat betreft voedingsmiddelen en supplementen behoort dit gewoon wél te kloppen.

22 février 2026

Réponse de Puur Mieke

Bedankt voor je bericht en dat je de tijd neemt om dit met ons te delen.
We begrijpen je zorg over ingrediënten en nemen dit soort vragen altijd serieus. Dat je geen reactie had ontvangen vinden we dan ook zeer vervelend, we hebben inmiddels ook persoonlijk contact met je gehad om dit toe te lichten.
Bij Puur Mieke controleren we alle producten zorgvuldig op samenstelling en doen ons uiterste best producten aan te bieden zonder onnodige toevoegingen.
In dit specifieke geval ging het om de heldere runderbouillon zonder gist, waar maltodextrine op de ingrediëntenlijst staat. Maltodextrine is echter niet hetzelfde als E621. E621 staat voor mononatriumglutamaat (MSG), een smaakversterker. Maltodextrine is een koolhydraat dat wordt verkregen uit zetmeel en wordt gebruikt als technisch hulpmiddel binnen de receptuur, niet als smaakversterker. In dit product is de maltodextrine bovendien afkomstig uit biologische teelt.
We vinden transparantie belangrijk en vermelden daarom altijd alle ingrediënten duidelijk op de productpagina. Mocht je nog vragen hebben of verder met ons willen meedenken, dan horen we dat graag.

Top producten top service

Altijd tevreden als ik iets bestel. Het wordt met liefde ingepakt, altijd een persoonlijk kaartje erbij. Ooit is er bij mijn bestelling iets mis gegaan. Ik ben gelijk teruggebeld en de volgende dag was het opgelost. Top producten top service!

11 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Besteld maar nooit iets ontvangen (opgelost)

Had wat verwarring over wanneer het aan zou komen, maar is uiteindelijk goed gekomen.

2 décembre 2025

Réponse de Puur Mieke

Hoi Davy. Wat vervelend dat dit is gebeurd. Als je ons mailt naar klantenservice met je bestelnummer gaan we meteen kijken wat er met je order is gebeurd en gaan we morgen meteen je pakket versturen.

Negatieve review

hier een airfryer gekocht welke zeer slecht bevalt, daar een negatieve revieuw over geschreven maar helaas worden slechte reviews niet geplaatst. Op een klacht her over ook totaal geen reactie. Ronduit slecht.

5 juillet 2025

Réponse de Puur Mieke

Hoi Meneer weg. Wat vervelend dat de airfryer niet bevalt. Dit willen we heel graag oplossen. Ik heb dit meteen aan mijn collega’s van de klantenservice gemeld en nagevraagd. Ze gaven aan dat er geen mail was ingevuld bij de 3 reviews en dat ze heel graag in contact komen om dit op te lossen. Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@puurmieke.nl zodat we uw naam en contactgegevens weten en we dit kunnen gaan oplossen voor je. Want we willen graag dat iedereen tevreden is.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus