Raam Wereld B.V. Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig! Ik raad iedereen aan om zijn/haar kozijnen hier te laten maken en vervangen. Jakub was heel fijn, open en transparant in zijn communicatie. Goede offerte, dacht overal in mee. Begripvol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Half januari mijn kozijnen met ramen op de eerste verdieping en het keukenraam laten vervangen door kunststof en HR++ glas. Ik heb direct in de koude periode daarna direct het effect kunnen merken,... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben al onze ramen rabatdelen en voor en achter deur laten vervangen door raamwereld. Het contact van begin tot eind supper. De jongens die het komen plaatsen zeer vriendelijk en denken mee heb... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben 4 grote houten ramen laten vervangen door kunststof kozijnen. Heel leuk contact met verkoper, nam de tijd om alles uit te leggen. De monteurs hebben alles heel netjes geplaatst en afgewe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de fenêtres PVC
  2. Entreprise de construction

Écrit par l'entreprise

Raam Wereld B.V. is officieel partner van SCHÜCO! Wij zijn uw landelijke specialist op het gebied van kunststof kozijnen, kunststof deuren, terrasdeuren en schuifpuien.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede oplossing voor niet standard project

Ontzettend tevreden met het eindresultaat! Bestellen van ramen ging heel professioneel met goede uitleg en alle onze vragen werden beantwoord. Plaatsen was vlot geregeld. Ons project was niet standard en was wel extra aandacht voor nodig maar uiteindelijk is alles op zijn plek. Bedankt!

5 octobre 2022

Heel tevreden

Wij hebben de drie verdiepingen aan de west kant van het huis laten voorzien van kuststof kozijnen, alle werd keurig van te voren besproken en ingemeten, alle afspraken werden keurig nagekomen.

24 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service ,kwaliteit en scherpe prijs.

In 2017 hebben wij door Raamwereld onze kozijnen aan de voorgevel laten vervangen door kunstofkozijnen. Van te voren kregen wij prima informatie over de te verwachten werkzaamheden en kwaliteit en een scherpe prijs. De dag van de plaatsing verliep boven verwachting. Om 07:00 uur begonnen de monteurs met het karwei en om 11:00 uur reden ze alweer de straat uit. Alle oude kozijnen en 'rommel' n.a.v. de werkzaamheden, werden keurig netjes opgeruimd. Nu na 4 jaar zien de kozijnen er nog als nieuw uit. Raamwereld is voor ons een bedrijf waar je op kunt bouwen en bevelen wij van harte aan.

21 juin 2022

Raamwereld is top

Raamwereld is top
Ons huis is nu geheel voorzien van kunststof raam en deur kozijnen.
De mannen van Raamwereld hebben deze klus in 4 dagen geklaard. Hierbij werd hard en toch ook netjes gewerkt.
Een topprestatie!

18 juin 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Arrien en Ingmar zijn toppers!

De kozijnen zijn mooi geplaatst. De jongens zijn zeer vakkundig te werk gegaan.
Maar daarna gaat alles zetten en moet alles opnieuw gesteld worden.
Dan kom je erachter dat ze het heel druk hebben (er is echt personeel tekort daar), maar met enige moeite is het toch gelukt om iemand langs te laten komen en de deuren te laten stellen. Arrien en Ingmar zijn toppers!

11 mai 2022

kunststof kozijnen

Een paar jaar geleden hebben wij kunststof kozijnen laten plaatsen door Raamwereld. Uitgebreide goede voorlichting gehad. Werkzaamheden werden van tevoren aangekondigd en zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Het resultaat is erg mooi !!

7 avril 2022

Réponse de Raam Wereld B.V.

Dank voor uw mooie reactie! Wij zijn uiterst trots om te horen dat alles naar uw tevredenheid is verlopen.

Positieve ervaring met Raamwereld

Raamwereld heeft bijzonder goed werk verricht.
De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. Ook de begeleiding bij den financiering is goed.
Bij de keuze van kleur en vorm van den ramen is men extra teruggekomen om deze definitief vast te stellen. De plaatsing van de ramen is volgens afspraak verlopen, waarbij een klein probleempje (tijdens de sloop van een oud kozijn vielen enkele stenen eruit) snel werd opgelost.
Tenslotte de nazorg (klemmende deur) werd eveneens snel opgelost.
Kortom ik was na afloop bijzonder tevreden.
De plaatsing van de ramen heeft geleid tot vermindering van geluidsoverlast en lagere stookkosten.

1 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

zeer tevreden met dit bedrijf voor de…

zeer tevreden met dit bedrijf voor de aankoop en plaatsing van mijn kunststof kozijnen , alle afspraken nagekomen en de plaatsing door professioneel en kundig personeel

25 mars 2022

Réponse de Raam Wereld B.V.

Hartelijk dank voor deze beoordeling. Wij zijn uitermate blij om te horen dat alles naar uw wens en volgens afspraak is uitgevoerd.

prima service

Raamwereld heeft het bij ons keurig gedaan

22 novembre 2021

Réponse de Raam Wereld B.V.

Wij zijn blij om te horen dat de renovatie naar tevredenheid is uitgevoerd. Dank voor uw reactie!

Bas!

Bas! Dank voor de goede nazorg en oprechte interesse.

7 octobre 2021

Réponse de Raam Wereld B.V.

Hartelijk dank voor uw reactie en we zijn blij om te horen dat Bas u naar tevredenheid heeft geholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima onderneming met prima personeel

Zowel vertegenwoordiger, inmeter als montageploeg Bas en Roland, hebben correct en keurig werk afgeleverd binnen de tijd (zelfs sneller door overwerken). Ondanks het moeilijk verwijderen van stalen kozijnen met isolerende beglazing (komt niet vaak voor....) ging het slopen zonder veel problemen en werden de gevelkozijnen, ramen en deur ruim binnen de afgesproken termijn keurig gemonteerd en opgeleverd.

23 juillet 2021

Réponse de Raam Wereld B.V.

Ik wil u bedanken voor uw reactie en we zijn blij om te horen dat onze monteurs keurig werk hebben verricht. Wij willen altijd alles netjes en op tijd leveren en monteren voor de klant.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus