Leuk concept, werkt alleen niet. Hun link gevolgd, nooit cashback gekregen. Vervolgens een claim ingediend, maar nooit reactie ontvangen. De aankoop was wel geregistreerd bij Raboom want ik kon hem... Voir plus
This website used to work, but over the last 12 months or so the payout just doesn't work. I've tried to cash out my wallet several times, and nothing hits my bank account. Twice in the last year they... Voir plus
Ik kan al maanden geen cashback laten uitbetalen. Ik heb hierover meermaals contact opgenomen met support. Reactie blijft vaak weken lang uit en komt vervolgens met loze beloftes. Inmiddels staat er e... Voir plus
Door technische problemen was er geen juiste cashback geregistreerd (in 2020) bij Raboom en/of Amac. Na meermaals contact te hebben gehad met de winkel zelf en met Raboom is het bedrag uiteindelijk ju... Voir plus
Cashback: met één extra klik tot 50% terug van al je online aankopen. RABOOM is jong, slim en exclusief!
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Pays-Bas
Ik heb al veel geld terug gekregen via RABOOM. Het is een fijne site en er zijn ook veel webshops waar je korting en/of cashback bij krijgt.
Tot nu toe doet de app het goed alleen heb nog geen geld gekregen
Op zich tevreden over raboom. Maar....... het gebeurd erg vaak dat ik via raboom bestel en dat mijn bestelling dan niet geregistreerd staat. Vervolgens moet ik handmatig de bestelling toevoegen, het duurt dan erg lang voor het goedgekeurd is. Het wordt dan ook erg vaak onterecht afgekeurd. Dat is jammer. En ik zou dat graag anders zien en gecorrigeerd zien.
Leuk dat er acties zijn waarbij je meer cashback kan krijgen, persoonlijk vind ik nog wel dat het aanbod aan winkels beperkt is vergeleken met een ander cashback website die ik gebruik. Desondanks is RABOOM een fijne website en maak ik er graag gebruik van!
Goeie website voor kortingen en cashbacks!
Wel goed de stappen volgen, als je de cashback wilt krijgen. Het is soms wat onduidelijk, maar het werkt uiteindelijk wel.
altijd lekker korting te krijgen, en hier kun je het opsparen. Doen verbazingwekkend veel winkels mee.
Kortingen die mooi meegenomen zijn.
Jammer dat het registreren niet bij alle webshops goed lukt.